Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam też 15 flanelowych. Ich też schodzi, bo też używamy na przewijak. A ile razy dziennie przewijamy, to nie zliczę
agaton, my chcemy właśnie, żeby maluchowi oddychało ciałko całe. Kładziemy podkład mały (ja mam pokładów zawsze dzikie ilości w domu ze względu na hodowlęi na to pieluszkę tetrową, którą też zarzucamy na pupkę, albo i nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:31
agaton lubi tę wiadomość
-
Gratuluje dzisiejszych narodzin
zakrecona , a ja sushi jadlam i to nawet jeden kawalek z surowa ryba ( nie moglam sie oprzec ) Tez uwielbiam
Ja ta mam bardziej ochote na frytki i takie niezdrowe jado .Jeszcze kebab za mna chodzi , ale nie wiem czy zdaze przed porodem .
Ja dzisiaj mialam dalszy ciag zalatwiania uredowych spraw chyba mi sie udalo zapiac wszystko na ostatni guzik . Potem cale popoludnie przespalam iwstalam z bolem glowy . Teraz siedze z kolorem na glowie .Trzeba jakos wygladac na porodowce
Jutro mam wizyte ( ostatnia) u ginekologa i mam nadzieje , ze rozrusza moja szyjke
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A tak w ogóle to nie wiem gdzie kupić te tetrowe żeby byly dobre jakościowo. Te co mam to z biedry i są ok ale już ich nie ma. Te w pepco mi się takie ostre wydają. Chyba ze któraś z Was ma i może polecić? A w Auchan to szwagierka kupiła i jej się kruszyły strasznie w praniu, wszystkie ubranka z białymi cićkami z pieluch.
-
Maximmum, ja i polkosia mamy te: http://allegro.pl/pieluszki-pieluchy-tetrowe-bawelna100-grubepolskie-i5571599119.html
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia, A-pectus się nazywa ta maść na sutki
przeszłam jednak wszystkie posty i uzupełniłam jeszcze niektóre brakiRazem z uzupełnianiem listy od Frog, zajęło mi to "zaledwie" 2h
Cycki pękają, muszę uciekać!
nat_alia, powodzenia!!!
Maximmum, całkiem golutki, w samym pampersie lub body+pampersZależy kiedy
Ale to taka drzemka. Np teraz idę go karmić+pewnie przewinąć, my sobie włączymy film, a on będzie spał z nami, potem znowu karmienie, przewijanie, karmienie. Lub np ja zostaję sama z nim na drzemkę koło 23-24, a potem L przychodzi do łóżka koło 1-2, karmienie, przewijanie, karmienie i odłożenie do kołyski na resztę nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:27
Little Frog, polkosia, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
Aż z tego wszystkiego przeliczyłam ile mam pieluszek. Nie jest źle - 27 tetrowych
z czego tylko 5 kupiłam ja
flanelowych mam może z 6...
Ja zaraz też uciekam do spania. Mąż jeszcze poszedł na siłownię, teściowa zadzwoniła.
Zakocona, sporo pracy z tymJak tak na bieżąco, to luzik, ale przekopać forum w poszukiwaniu informacji już trochę zajmuje
Mi to przy uzupełnianiu zaczęło się wszystko plątać
-
Hej dziewczyny!
Dzisiaj tyle dzidziusiów, że ho ho!!!
Gratulacje wszystkim nowym mamusiom!
Jak tam pierwsze wrażenia?
Moja Niunia jutro już 4 tygodnie. Mała rośnie strasznie i już coraz bardziej się rozumiemy. Nocki dosyć ciężkie, teraz Mała śpi już jakąś chwile i już wiem, że nocka będzie nieprzespana...
No nic, życzę mega łatwych porodów i co jakiś czas będę zaglądać o ile Aurelka puści mojego cycaBlondik lubi tę wiadomość
-
Soraya to będziemy sie meczyc razem
moja strasznie dużo bąków od wczoraj puszcza przez co się dużo napina i spac nie może...kropelki pomogly na godzinę a za czesto dawać nie można wiec chyba to będzie ciezka noc... W każdy razie tym ktore mogą spać życzę kolorowych
-
Jak ja bym chciała spac przynajmniej... Nie potrafię w tym szpitalu zasnąć,juz na prawdę wszystkich technik próbuje i nic:(
Na dodatek wszystko mnie zaczelo swędzieć i juz tylko mi sie plakac chce z tego wszystkiego,bo jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie:(
Juz chce żeby się Balbina urodziła, to przynajmniej to niewyspanie będzie z czyjegoś powodu, a teraz to jest jakiś dramat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 00:05