Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski,wypilam,trzymajcie kciuki plisss bo się boje...
Zagryzam migdalami i czekam na śniadanie:)
Wypilam tak dwie lyzki,popiłam kwasem z buraków, boje się,ze jak mi się zachce to kibel będzie zajęty:Pagania, madu, polkosia, ZakręconaOna, zakocona, ewwiel, Blondik, Bąbelek, Nynusia, lula.91, Katarzyna87, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagaton wrote:Laski,wypilam,trzymajcie kciuki plisss bo się boje...
Zagryzam migdalami i czekam na śniadanie:)
Wypilam tak dwie lyzki,popiłam kwasem z buraków, boje się,ze jak mi się zachce to kibel będzie zajęty:P
trzymam kciuki
a co z Natalią ????
miłego dniaagaton lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ! Tesknie za wami ! Przykro mi ze nie moge odpisac na kazdy post
mysle o was dziewczynki i za kazda trzymam kciukib! Przykro mi ze w nocy nie mozecie spac ze was boli , jeszcze troszke i maluchy wynagrodza wszystko :* jestem z wami sercem i myslami pamietajcie !
My obecnie walczymy z silnym bolem sutkow juz proboealam wszystkiego ... tak bym chciala karmic bez bolu...
co do CC juz lepiej wstaje i chodze tylko gorzrj z wyprostowaniem ale dzis sie nie poddaje jak D przyjedzie bede chodzoc caly dzien !
Maly wlasnie spi na cycusiusxkoda ze nie w cycusiu
calujemy wszystkie ciocieLittle Frog, Bąbelek, jaroszka, madu, agaton, lojkalojka, Nynusia, maluda, paula1, estrella lubią tę wiadomość
-
Agaton, ja bym już rezerwowała miejsce na tronie
Po takiej mieszance możesz nie doczekać aż się zwolni
Agania, kciuki za wizytę.
Szczęśliwa mamusiu, super że powoli dochodzisz do siebieMam nadzieję, że i z tym karmieniem się wkrótce ustabilizuje
agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:Green trzymam i nie puszczam
Dzień dobry! Dziś KTG o 12, ciekawa jestem czy wyjdą jakieś skurcze.
Pięknie wygląda lista mamusiek.. Także bierzmy się do roboty, bo narodzone dzidzie czekają na kolegów i koleżanki
Hej cóż za zbieżność , ja też dzis na 12 KTG
Ja już chce urodzić, ciezko mi jak nie wiem co, brzuch wielki, nawet przekręcić sie nie mogę.
Oczywiście za Kornelie trzymam kciuki nawet moj dopytuje sie co u malejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:32
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Czesc,
Szczęśliwa ja tez tęsknie za Tobą!!! Fajnie, ze sie odezwalas :* suty pobola i przestaną, a potem nadejdą same piękne chwile napewno tak bedzie, wiec wyczekuj
Chyba nie nadrobię Was - troszkę poczytałam, ale niewiele pamietam!
Mika mnie wspominała, wiec jestemjak twoja pipka i bóle na @?
Agaton kciuki za to by akcja sie rozkręciła!!!!
Green chyba nie gratulowałam Ci? Nadrabiam! Gratki i buziaczki dla Was :*
Zakocona fajnie, ze do nas wróciłaś - nasza żabcia pomogła uporać sie z zaległościami, nie?
Fajnie, ze nie zakładasz pampersiaka na noc, ja chyba tez spróbujeczy koty nie wskakują do łóżeczka jak mały jest?!
Ja sie trochę tego boje....doradź co robic ?
agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Kocham te wszystkie przesądy, ostatnio się wystraszyłam w sklepie bo na mnie obrazy poleciały... na szczęście lekkie i bardziej się właśnie wystraszyłam niż poczułam. A znajoma pyta czy się złapałam. A ja do niej na czym
a chodziło o to, ze jakieś znamie się robi dziecku tam gdzie się matka złapie jak się wystraszy
no zobaczymy, czy będzie miała wielką łapę na brzuszku
tez chcę już rodzić, już mi przeziębienie nie przeszkadza nawet...to czekanie wykancza -
Aaaa jeszcze widzę, ze Zakręt chory! Wyleguj ości w wyrku dzisiaj!!!
Anielka no tak! Teraz paczę, ze urodziłaś! Gratulacje!
Ja dzisiaj wracam do pełnej sprawności, mimo ze ledwo chodzę,ale chce urodzić...wiec jadę na zakupy i robię mężowi obiad
Coś posprzątam moze ... W razie czego zawsze mozna sie położyć -
nick nieaktualnyagaton wrote:Narazie nic się nie dzieje,jem śniadanie:)
Mialam jeden skurcz.
Alice,a po jakim czasie podzialalo na Ciebie i ile tego olejku wypiłaś,bo juz nie pamiętam?
tak jak pisałam ok 20 ej wypiłam - ok 22 zaczelam puszczac przykre bąki
od 2.00 skurcze sie zaczeły
o 5.15 urodziłam.
wypilam 1 łyzke .agaton lubi tę wiadomość
-
Agaton, mam nadzieję, że ruszy! Ciekawe co u Natalii. Pewnie już tuli maleństwo?
Dziewczyny, powodzenia na KTG i wizytach. Dawajcie znaćJa mam w sobotę KTG. Czy ktoś wie może, jak mam skierowanie na nie ze szpitala Praskiego, to mogę pojechać z nim gdzie chcę? Czy tylko do Praskiego?
Ja dziś w średnim humorze wstałam...
Wiedźma, sam wyszedł z inicjatywą?
Szczęśliwa, też nam Ciebie brakuje! I Zakoconej. I w ogóle wszystkich. Widać, że na polu bitwy nas coraz mniejTylko jęczymy, że chcemy rodzić i w kółko o sraczkach
agaton, Bąbelek, Nynusia, maluda, zakocona lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Hej kochane ! Tesknie za wami ! Przykro mi ze nie moge odpisac na kazdy post
mysle o was dziewczynki i za kazda trzymam kciukib! Przykro mi ze w nocy nie mozecie spac ze was boli , jeszcze troszke i maluchy wynagrodza wszystko :* jestem z wami sercem i myslami pamietajcie !
My obecnie walczymy z silnym bolem sutkow juz proboealam wszystkiego ... tak bym chciala karmic bez bolu...
co do CC juz lepiej wstaje i chodze tylko gorzrj z wyprostowaniem ale dzis sie nie poddaje jak D przyjedzie bede chodzoc caly dzien !
Maly wlasnie spi na cycusiusxkoda ze nie w cycusiu
calujemy wszystkie ciocie
Kochana słyszałam, ze na bolące piersi, sutki pomaga to dość ekstremalny sposób ale działa, oklad z własnego moczu.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość