Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak też zrobię. Mnie odkąd przestałam się tak denerwować jakoś brzuch mało co boli, tylko te wary
Tak co prawda używane, ale powiem Ci, że to od jakiejś parki ruskich, pozbywają się z mieszkania wszystkiego (chcieli dodać meblośćiankę i duży TV za 250) - może się wyprowadzają albo kasy potrzebują. Zostaje do kupienia tylko materac i będziemy już spać z dzieciątkiem w tamtym pokoju.agaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Mika,rumianek ogolnie lagodzi,a ja robiłam z kory dębu nasiadowki,jak mialam takie wary opuchnięte,ale na mnie i tak wietrzenie najbardziej pomoglo.
Ja bym żadnej wkladki nie wkladala,powiedz w wannie z naparem z kory dębu albo rumianku,a później łaź bez gaci
Oby podzialalo na mnie,bo się boje indukcji.
Narazie jedna wizyta w srocu, ale bez ekspozji i fajerwerków;) nie wiem,czy owoca zjeść,bo mam ochotę,ale boje się
Brzuch mi sie tez napina troche,ale to jeszcze nie skurcz chyba,bo nie boli za bardzo,tylko twardy i tak się podnosi jakby. Lepsze to w każdym razie niż wiecznie mieciutki;)
Postaram się pisac na bieżąco jak akcja,jak tylko dam rade:)polkosia, maluda, WiedźmaMaKota, Nynusia, estrella, nat_alia, zakocona lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Wpadłam do Was tylko na chwilę, bo dzisiaj zaplanowałam zaległe sprawy do ogarnięciau mnie też kolejna noc nieprzespana... ale to już chyba u mnie norma
powiem Wam, że jestem od Was uzależniona i muszę codziennie zajrzećnie zdążę niestety na wszystko odpisać...
Ps. o 19.00 mam wizytę u mojego doktorka więc proszę trzymajcie kciuki
Green cały czas trzymam kciuki za Kornelię
Zakręcona mój synek też od wczoraj bardzo spokojny, chyba już brakuje miejsca naszym maluszkom i te ruchy są dla nas dość bolesne...
Natalia- gratulacje
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Mika ja to bym tam nic nie wpychała jednak. okłady z rumianku brzmią dobrze. w ogole mnie tak podrażniały wkładki i jak za dużo proszku sypałam do prania i sie dobrze nie wypłukiwało. no i obowiązkowo bez płynu do płukania. i wietrz pipkę ile sie da!21.10.2015 Leon
-
Klementysia wczoraj praktycznie nic się nie ruszała, a Marcin chciał już na IP jechać, ale sprawdziłam detektorem, że serduszko bije i odpuściłam. No i w nocy kilka razy mnie jej czkawka obudziła, więc jest OKKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Blondik wrote:może to i zabobon, ale u mnie w rodzinie się "sprawdziło". wujek przestraszył moja mamę i ciocię, ze szczur skąd tam wybiega, mama złapała sie za rękę a ciocia za policzek i obie zkuzynką mamy znamiona
tez chcę już rodzić, już mi przeziębienie nie przeszkadza nawet...to czekanie wykancza
Ojjj to Hania będzie cała w znamionach bo ja się non stop czegoś bałam i za każdym razem się łapałam tylko nie pamiętam już gdziepolkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
No maja juz ciasnotke , maja:)
Najważniejsze , ze wgle daja o sobie znać , wtedy Mamusia spokojniejsza.
Agaton jak i na Ciebie zadziała a później na Polkosie to i Ja z koksem za jakiś czas polece chyba , ze syn mój mnie uprzedzi i zdecyduje sam wyjscagaton lubi tę wiadomość
-
Ja ogólnie płynu do płukania nie używam tylko do prania. A jeśli Agaton o wannę chodzi, to właśnie niestety nie mam
A bez gaci próbowałam chodzić, to podłoga do mycia i krzesło tak samo. Muszę mieć niestety. Ale wypróbuje z rumiankiem, oby przeszło, bo gdzieś to w nocy się nawet męczyć. Co usnę, to ten mnie łapą walnie, ja się obudzę kierunek wc i pospane.
-
WiedźmaMaKota wrote:Ojjj to Hania będzie cała w znamionach bo ja się non stop czegoś bałam i za każdym razem się łapałam tylko nie pamiętam już gdzie
Ja tez strachliwa w ciąży dość byłam: P i tez nie pamietam za mocno gdzie się lapalam: p raz za klatke piersiowa jak mnie laska ostatnio w szpitalu w wc wystraszył a: p -
Polkosiu - sam
Ja już doszłam do wniosku, ze daję spokój bo nie chcę się znowu nakręcać a tu taka niespodzianka
Natalia gratulacje
Szczęśliwa my też tęsknimy, jak wczoraj i przedwczoraj oglądałam Amaro to myślałam o Tobie
Agaton widzę, ze się odważyłaś, powodzenia w takim razie
Muszę pościel zmienić a tak mi się nie chce... ;/agaton, nat_alia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Witam się i ja
Natalia gratulacje!
Green trzymam kciuki za Kornelcie
Powodzenia czekającym na poród i wizytujacym
Ja pół nocy nie spałamnie dość że zgaga gigant na ktora nic nie pomaga to jeszcze tak mnie swędzą nogi i ręce że dziś się już do krwi drapałam i myślałam że se je odrąbie. Dopiero nad ranem zasnęłam i spałam do 10.30.
nat_alia lubi tę wiadomość