Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny meldule się po ciezkim porodzie. Urodzilam dopiero o 1:20. Maly byl ulozony bardzo wysoko i nie chcial zejsc. W koncu polozna z lekarzem wypchali Antosia
Maly ma 3680g i 56 cm. Ok 22 podali mi oxy zeby maly zszedl. Rodzilam bez znieczulenia, troche jestem poszyta w srodu i na zewnątrz. Pozdrawiamy serdecznie :* i życzymy powodzenia nastepnym.
P.s. jednak koktajl działa - jestem przykladem
agania, agaton, Blondik, Bąbelek, ewwiel, ZakręconaOna, polkosia, miska2503, lojkalojka, Nynusia, jaroszka, maluda, WiedźmaMaKota, aanaa, Aleksandra90, EwelKa wielka, Katarzyna87, paula1, szczesliwa_mamusia21, my dream, nick nieaktualny, zakocona, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Nooo to gratulujemy, szkoda ze tak ciężko, ale maleństwo wynagradza na pewno

Zakręt i jaro no boli pipka ten jogurt jakoś nie pomaga, z czosnkiem jakoś ryzykować nie chce. Dziś w nocy mnie tak właśnie bolało trochę jak na okres i obserwowałam i mam nadzieje ze to mała uciskala mi na coś bo nie mam w planach jeszcze rodzic
Co do sutkow ktoś mówił chyba ze tez okłady z liści kapusty, czy coś mi się pomyliło?? No i podobno mleko z piersi. Nie wiem jeszcze o tym nie myślę.
Odespalam troszkę. Biorę się za robotę. Internet dalej chodzi jak sierp z dupy, na telefonie tylko mogę do was zaglądać na kompie ani mowy nie ma. Powiedzcie mi bo chce darkowi koszule wyprać, w ilu stopniach i ile obrotów??
Musze ogarnąć drugi pokój, dziś będziemy mieć meble
szafę, łóżko i dwa stoliki nocne juz są, 250 euro
parka ruskich sprzedawała, szczęśliwa dzięki za tego ebaya
mega mega mega nam tym życie ułatwilas
agaton, jaroszka, maluda, WiedźmaMaKota, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
-
Natka gratulacje :*
Mika kapuche to sie przykłada na nawał :p w kwestii prania to ja normalnie koszule piorę w 40 stopniach i max obrotów 1200.
Mnie tez pobolewa jak na okres, a porodu ani widu ani slychu.
Czyli meble zakupione? Ale super! Zdjęcie poproszę jak juz bedzie umeblowane
nat_alia lubi tę wiadomość

Każda już będzie skupiona na swoim maleństwie - i nic dziwnego