Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny meldule się po ciezkim porodzie. Urodzilam dopiero o 1:20. Maly byl ulozony bardzo wysoko i nie chcial zejsc. W koncu polozna z lekarzem wypchali Antosia
Maly ma 3680g i 56 cm. Ok 22 podali mi oxy zeby maly zszedl. Rodzilam bez znieczulenia, troche jestem poszyta w srodu i na zewnątrz. Pozdrawiamy serdecznie :* i życzymy powodzenia nastepnym.
P.s. jednak koktajl działa - jestem przyklademagania, agaton, Blondik, Bąbelek, ewwiel, ZakręconaOna, polkosia, miska2503, lojkalojka, Nynusia, jaroszka, maluda, WiedźmaMaKota, aanaa, Aleksandra90, EwelKa wielka, Katarzyna87, paula1, szczesliwa_mamusia21, my dream, estrella, zakocona, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Nooo to gratulujemy, szkoda ze tak ciężko, ale maleństwo wynagradza na pewno
Zakręt i jaro no boli pipka ten jogurt jakoś nie pomaga, z czosnkiem jakoś ryzykować nie chce. Dziś w nocy mnie tak właśnie bolało trochę jak na okres i obserwowałam i mam nadzieje ze to mała uciskala mi na coś bo nie mam w planach jeszcze rodzic
Co do sutkow ktoś mówił chyba ze tez okłady z liści kapusty, czy coś mi się pomyliło?? No i podobno mleko z piersi. Nie wiem jeszcze o tym nie myślę.
Odespalam troszkę. Biorę się za robotę. Internet dalej chodzi jak sierp z dupy, na telefonie tylko mogę do was zaglądać na kompie ani mowy nie ma. Powiedzcie mi bo chce darkowi koszule wyprać, w ilu stopniach i ile obrotów??
Musze ogarnąć drugi pokój, dziś będziemy mieć mebleszafę, łóżko i dwa stoliki nocne juz są, 250 euro
parka ruskich sprzedawała, szczęśliwa dzięki za tego ebaya
mega mega mega nam tym życie ułatwilas
agaton, jaroszka, maluda, WiedźmaMaKota, estrella lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
-
Natka gratulacje :*
Mika kapuche to sie przykłada na nawał :p w kwestii prania to ja normalnie koszule piorę w 40 stopniach i max obrotów 1200.
Mnie tez pobolewa jak na okres, a porodu ani widu ani slychu.
Czyli meble zakupione? Ale super! Zdjęcie poproszę jak juz bedzie umeblowanenat_alia lubi tę wiadomość