Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jak już wstanę na siku to walczę nawet nieraz 2h żeby zasnąć ponownie.
a na wieczór tak mnie bolał krzyż, że prawie ryczałam z bólu... mąż mi zaczął masować i zrobił okład ciepły i przeszło, a bolalo tylko dlatego, że sprzątałam na wieczór i się poschylałam.
powinnam spać, mam ciężki dzień: najpierw o 11 wizyta u lekarza, a później pogrzeb babci na 15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 03:55
-
nick nieaktualnyZakocona mam juz pelne info co do godziny urodzin Kornelii:
00:40, 06.10.15, 3000g, 52 cm, 38t6d, tp byl na 14.10.15, rodzilam bez znieczulenia sn, podali mi troche oxy na sam koniec.
Przepraszam, ze nie nadrobie Was, ale nie jestem w stanie.
Kornelii stan jest juz stabilny. Nerki dzialaja jak nalezy. Czekamy.
Jutro ma byc wyprowadzana z hipotermii i dzisiaj sprobuje dowiedziec sie, kiedy bedzie wybudzana ze spiaczki.
Trzymajcie kciuki ciocie!!!Katarzyna87, Bąbelek, polkosia, lojkalojka, Mikejla, Nynusia, agania, Little Frog, zetaaa, miska2503, zakocona, agaton, Blondik, maluda, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
Hej !
Rany boskie laski rozpoczelam dzień mega chu***o !
W nocy nie dość , ze co chwila na siku się budzilam to jeszcze dodatkowo sraczka mnie złapała , po niczym dosłownie .
OLEJKU NIE PILAM ! :d
I sraczka do tej pory się trzyma ... Plus mega mi nie dobrze , gardło , głową bola ... A myślałam , ze to jednak był jednodniowy incydent bo wczoraj czulam się świetnie a tu jednak przeziębienie ...
Mały od wczoraj mi się rusza malo a jak się ruszy to dość boleśnie ... Czuje się okropnie od wczoraj wieczora późnego.
Wstalam właśnie i muszę herbatki się napić .
-
ZakręconaOna wrote:Zakocona mówisz , ze 12 za malo ??
Kuzwa Ja mam 10 tylko ... :o to muszę dokupić jeszcze kolejne raz tyle albo nawet ze dwa ...
Nynusia ale to co trafilas na jakieś niesmaczne czy po prostu nie lubisz takich połączeń ?
Ja to marzę o sushi ! Jeeeej , juz doczekac się nie mogę jak wrócę do domciu do Anglii i skoczymy do naszej ulubionej restauracji z sushi: D -
A ja ledwo kurde żyje. Tez noc beznadziejna. Siku non stop do tego bardzo boli @. Nie wiem co mam z nią robić. Żeby tego było mało stary się tak tlukl dziś ze nie szło się nie obudzić juz na dobre. Czuje to niewyspane i dodatkowo ból głowy. Ciężko dzień się zapowiada.
-
Maximmum wrote:A tak w ogóle to nie wiem gdzie kupić te tetrowe żeby byly dobre jakościowo. Te co mam to z biedry i są ok ale już ich nie ma. Te w pepco mi się takie ostre wydają. Chyba ze któraś z Was ma i może polecić? A w Auchan to szwagierka kupiła i jej się kruszyły strasznie w praniu, wszystkie ubranka z białymi cićkami z pieluch.
-
Dzien dobry !
Green Trzymam kciuki za Kornelie !
Zakrecona , a Ty przypadkiem nie zalapalas grypy zoladkowej ? Rzmawialam wczoraj z mama i mowila , ze w pl jakas epidemia
Napij sie cieplej herbaty i wracaj do wyrka . Zdreowiej kochana !!!
Agaton ciekawe co powiedzia po obchodzie ? Czy wreszcie akcja sie ruszy
Ja spalam nadzwyczaj dobrze , ale musialam wziasc tabletke , bo wieczorem znow glowa mi pekala . Dzisiaj wizyta i trzymac kciuki dziewczyny ,zeby lekarz rozkrecil moja pipke do porodu i zeby wyniki okazaly sie dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 07:25
Little Frog, Mikejla lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry.
Green mocno zaciskam kciuki !!!
Właśnie Lojka dobrze mówi panuje jelitowka może chwycilas. Zdrowiej szybciutko.
Ja mam to samo co Agaton jak byłam w szpitalu za cholerę nie mogłam spać.
Dziś ostatnia noc przede mną mam nadzieje sir wyspać.
Lojka trzymam kciuki żeby rozkręcenie coś dało. U mnie niestety nie pomogło -
Lojka,to trzymamy kciuki za wizytę i za te wyniki krwi!
Ja czekam na badanie szyjki,strasznie bym chciała,żeby cos ruszylo,ale boje się kolejnego rozczarowania,ze nadal nic...
O 8 obchód i ciekawe co powiedzą,w sumie to bym wolała,żeby kazali czekac jeszcze,to wtedy łyknę olej,moze to cos da,moze to bardziej naturalne niż oxy.
Ciekawe jak Natalia:)
Laski,trzymajcie się,dzien sie zle zaczął,ale może się dobrze skończy:)
-
Lojka wiesz co możliwe ale za bardzo skąd nie miałam w sumie , hm ...
Wiesz czuć to czuje się źle odkąd wyszlam ze szpitala w sensie , ze taka mega przeziebiona a sraczka w nocy dziś nie wiem po czym , może po ogorku malosolnym co wczoraj zjadlam na kolacje , jeszcze o nim pomyslalam .
Napilam się herbatki , zjadlam serek biały , kanapkę i czuje się lepiej chociaż mdli trochę.
Będzie dobrze
Mika boli Cie jak na okres czy boli Cie nadal cipka ? Bo ta" @ " mnie zmylila -
zakretka to ten ogorek zmienia postac rzeczy
Pogonilo Cie po nim .
Tak czy inaczej przeziebienie musisz wyleczyc . Do lozka !!!
Agaton daj znac co powiedza po obchodzie i jakby co to "walnij sobie kieliszeczek oleju" Na zdrowieagaton lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry
Ja za to miałam całkiem super noc, B. w końcu nabrał ochoty, więc chyba aż tak źle ze mną nie jest i jeszcze trochę mu się podobamno i myślałam, ze może coś się rozkręci a tu nic i nawet się na siku nie obudziłam
Jejku już 36 mamuś się rozpakowało - to już połowa prawie
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzień dobry
Miałam Wam nie pisać, ale widzę, że Wiedźma się pochwaliła, więc ja też - też się wyspałamAle w sumie mogłabym pospać jeszcze dłużej. Czuję się o wiele lepiej niż wczoraj i mam nadzieję dziś jakoś funkcjonować
Ciekawa jestem co dziś się będzie działo, bo wczoraj przybyło trochę na liściemadu, maluda lubią tę wiadomość