Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje mi się ze nie ma co się bać wenflonow. Teraz igla jest plastikowa i chyba nie można zrobić sobie krzywdy
ja miałam chyba 3 bo sobie przypadkiem wyrwalam raz w nocy a raz przy podlaczonej kroplowce i to nic nie boli
no i zyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:38
agaton lubi tę wiadomość
-
Agania to super ze wszystko dobrze. A co do obrocenia to może jeszcze się obróci mała. A GBS przy cc chyba nie jest istotny no nie ?
Ja na obiad dziś naleśniki robie.
KKupiłam sobie nutelle banany chipsy pepsi. Będą naleśniki z nutella i bananami a na deser chipsy i pepsi musze się nazrec przed szpitalem
madu, lojkalojka, Little Frog, polkosia, Mikejla, my dream, agaton, estrella, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Nie dziwie Ci sie polkosia, Klementyna zapowiada sie dosyć duża. Ja nawet nie chce mysleć jak Leon miałby być taki wielki <co nie jest wykluczone>. No i Ciebie już tez tak nastawiali na to że urodzisz wczesniej, ten pessar, rozwarcie, już miałaś akcje więc sie nie dziwie że raz chcesz a raz nie. bo swiety by cierpliwośc stracił
Ja co najwyżej miałam ogromn ą nadzieję urodzić w 38 tc a jednak nic się dalej nie zapowiada, czuję sie świetnie, sraczek nie mam ani mdłości, nic nie boli i boje sie ze u mnie to na prawde bardzo z nienacka przyjdzie
Aganiu jesli dojdzie do cc, to chyba nawet nie dostaniesz tego antybiotyku na GBS bo mała nie bedzie miec kontaktu z drogami rodnymi.
Nynusia Twój dzisiejszy plan posiłków zwalił mnie znóg
Idę do sklepu;pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 12:40
polkosia, agaton lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Madu myślę dokładnie tak samo jak Ty
Dziewczyny pokazuję w ostatnim dniu skończonego 38tc, od jutra 39tc, a wg liczenia gina 40tc!
aanaa, madu, agania, Little Frog, ZakręconaOna, polkosia, WiedźmaMaKota, paula1, Aleksandra90, Nynusia, lojkalojka, Blondik, my dream, agaton, jaroszka, lula.91, zakocona, maluda lubią tę wiadomość
-
Agania w takim przypadku chyba każda kobieta wolalaby mieć cc bo wiadomo dużo bezpieczniejsze dla Was taki poród będzie.
Katarzynka jaki ładny brzusio , taki zgrabnyi nisko przede wszystkim juz jest
U mnie tez opadł i to sporo , nawet lekarka mi zbadała powiedziała ze mam macicę dużo niżej i jestem w okresie juz okoloporodowym , ze chwila i będę rodzic . Ta mhm , nie zapowiada się hahaKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, Natalia gratuluje, Agaton koniecznie daj znać czy olejek zadziałał
Ja za to czuję więcej ruchów. Moja córcia nie należy do żywiołowych dzieci, więc często zdarzały się dni, że czułam jak się wierci tylko kiedy spokojnie usiadłam i się na tym skupiłam, natomiast od poniedziałku prawie non stop czuję jej wyginające się ciałko. Wydaje mi się, że to wynika z tego, że z dnia na dzień jest większa i ma więcej siły.
Dzisiaj o 8 byłam już na KTG, dostałam coś co się nazywa "kartą intensywnego nadzoru przedporodowego" i teraz mam się z tym zgłaszać jak tylko lekarka będzie chciała mnie widzieć. KTG wyszło ok, żadnych skurczy. Mam się zgłosić w środę 14.10 na kolejne badanie i zobaczymy wtedy jak się sytuacja rozwinieOj coś czuję, że przenoszę tę ciążę...
agaton, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Katarzyna super zgrabny brzuszek:)
a to my dziś w 39+1
polkosia, Little Frog, paula1, ZakręconaOna, Aleksandra90, aanaa, Katarzyna87, WiedźmaMaKota, lojkalojka, Blondik, agaton, jaroszka, lula.91, zakocona, maluda lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Na Madalińskiego podają ten antybiotyk przy cc też. Dzisiaj moja koleżanka właśnie tak tam rodzi, może już nawet po i wiem, że miała GBS dodatni. Wszystko zależy od szpitala. Na Karowej na przykład nie zakładają pessara przy dodatnim, a już w Praskim mi założyli i nic się nie stałoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ZakręconaOna wrote:Ej apropos laski , lekarka mi powiedziała , ze macice mam miękka . Jak mam to interpretować ?
Mam rozumieć , ze szyjka jest miękka ? Czy co ?! :p
Ja bym zrozumiała że brzuch masz miękkiAle co autor miał na mysli to już nie wiem;p
21.10.2015 Leon -
Żabko ja też miałam kryzys ostatnio taki, że mnie lęki i strachy łapały... chyba wczorajszy seks przegonił je skutecznie
i też nie wiję gniazda, starczy mi, ze się przeprowadziłam
A w poniedziałek minie już miesiąc na nowym mieszkaniu
O i ja też z tym językiem mam problem ale damy radę Żaba
Jaroszka ja też się boję o to, ze coś się stanie przez personel ;/
Kacha ja na początku miałam mega migreny ale od ok 4 miesięcy nie pamiętam co to ból głowy, na szczęście. Ale doskonale Cię rozumiem. Ja mam olejek ale też pękam. ;/
Idę może wić gniazdo, wyprasuję prześcieradełko i pościel do łóżeczka
Little Frog lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
A u mnie GBS nie wyhodowano jak się dzisiaj okazało, więc tyle z głowy
Zgrabne brzuszki - Katarzyny nisko a Madu wysoko
Nynusia też chyba się przez Ciebie wybiorę do sklepu po chipsy i colę (jak mój mi da pozwolenie), tym bardziej, że dziś wieczorem meczyk
madu, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zakręcona nie wiem czy nisko, bo z moich planów robienia zdjęć co tydzień zostały tylko plany ;p
Mam jedno zdjęcie z maja, jedno z lipca i z sierpnia - koniec
Jak byłam w zeszłym mc na IP lekarka powiedziała, że mam miękką macice, czyli w czasie badania nie było skurczu. Tyle. Szyjkę osobno opisała.lula.91 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No właśnie do tej pory tak tez myslalam: D
Sprawdzam w internecie to ciągle wychodzi mi o szyjce macicy tylko
Uwielbiam lekarzy;)
A propo informacji jakich udzielaja i tego że też szukam w necie czasem co mogli miec na myśli to co oznacza stwierdzenie "bardzo ładny zapis KTG" na poczatku 39 tc??? Google nie wie:DAleksandra90, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon