Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85aa9422e194.jpg
A to mój 38+0Little Frog, Aleksandra90, lojkalojka, polkosia, madu, Katarzyna87, Nynusia, my dream, ZakręconaOna, agaton, paula1, jaroszka, lula.91, zakocona, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Zakręcona to bardzo dobrze, że się nie porobiły
Ja mam mega celulit, ale mówię sobie, że tego da się pozbyć, rozstępów już niestety nie.
Aleksandra ja wczoraj zjadłam dwie tabliczki Shogeten mlecznej (czy jak to się tam pisze)! A dupka rośnie... ;p
My Dream ja na początku jak słyszałam bańki od razu myślałam, że zaraz wody pójdą. Teraz wiem, że pójdą bąki ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:50
agaton, jaroszka, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Wow faktycznie Zakręcona Ci ładnie brzuszek wystrzelił!
Nawet mnie nie denerwujcie że brzuch mam wysoko. Na szczeście gdzies czytałam że może sie obniożyć w dniu samego porodu ;p
Ja myśle, że mój nie bedzie chciał tak szybko wyjsc bo za dobrze ma z tym jedzeniem, a mam jak Ty polkosia non stop jem a słodycze to mi tak wchodza jak nigdy;)
Wiedźma zgrabnie ale na moje oko też wysoko
Aganiu, trzymaj sie mocno:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:48
21.10.2015 Leon -
Ale się tu brzuszkowo zrobiło. To i ja swój pokażę (37+4)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92273f635815.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:47
madu, ZakręconaOna, my dream, WiedźmaMaKota, Aleksandra90, Katarzyna87, polkosia, agaton, lojkalojka, Blondik, jaroszka, Nynusia, zakocona, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
-
OJ tam
Mi się też u Zakoconej wydawało, że brzuszek dość wysoko jak wklejała zdjęcie dzień przed porodem (o ile się nie mylę). Nic nie pisałam, bo wiedziałam, że bardzo jej zależało na wykurzeniu małego z brzuszka i liczyła, że to na dniach nastąpi, a nie chciałam jej wkurzać
I miała rację
zakocona lubi tę wiadomość
-
Żabko u Ciebie tez pięknie
Wiedźma tez mam rozstępy, na boczkach duzo, zaczynają wchodzic na pośladki i pod. W zasadzie porobiły mi sie nowe w tych miejscach w których juz miałam po dojrzewaniu. poza tym na poczatku ciązy porobiły mi sie takie małe kreseczki na piersiach i teraz jak w odpowiednim świetle popatrzyć to widac takie maleńkie rozstępy. Mam nadzieję że juz nie wyjdą mocniejsze...
ja to myśle, że wysokościa brzucha nie ma się co sugerowaćLittle Frog lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon