Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Zakręcona nie wiem czy nisko, bo z moich planów robienia zdjęć co tydzień zostały tylko plany ;p
Mam jedno zdjęcie z maja, jedno z lipca i z sierpnia - koniec
Jak byłam w zeszłym mc na IP lekarka powiedziała, że mam miękką macice, czyli w czasie badania nie było skurczu. Tyle. Szyjkę osobno opisała.
Co do brzuszka fakt nie ma porównania z wczesniejszymi fotkami ale widać , ze masz nisko ogólnie brzuch .
Ja znalazłam fotke z 31/32 tyg ciąży i normalnie w szoku jestem jak w ciągu 2/3 tyg brzuch mi wystrzelił: o -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d1040f44fa4.jpg
To był 31 tydzień dokładnie
A tu juz 34 tydzień http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a415e155795.jpg
Aleksandra90, Katarzyna87, lojkalojka, WiedźmaMaKota, madu, Blondik, Little Frog, agaton, zakocona, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 mnie też się wydaje ze brzusio nisko a u Madu wysoko
ogólnie Wasze brzuszki takie zgrabne. Ja to już mam bęben nie brzuch
Nawet wchodząc na samolot u gina musiał mi go rozszerzyć bo bym nie wlazla bo za duża objętościowo jestem. Jak robie coś w kuchni tylko ja się mieszcze
Kupiłam ta nowa Ramę do smażenia i zobaczymy jak na niej naleśniki wyjdąmadu, agaton lubią tę wiadomość
-
Agania, u mnie co prawda wszystko dobrze, ale załatwiałam cc właśnie ze strachu o dziecko, bo porodu, czy bólu sie nie boje. No ale po przeżyciach mamy i po tym, ze moj brat jest konsekwencja błędu lekarzy nie mam zaufania
Polkosia - u nas np zakładają wenflon każdej rodzącej, podobno ze względu na to, ze przy komplikacjach zamiast szukać żyły i w pośpiechu celować, wszystko jest gotowe do podania leków. Także chyba nawet bezpieczniej mieć ten wenflon. -
Lenka pozdrawia e-ciocie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16ec2fae1dbc.jpgZakręconaOna, Mikejla, Katarzyna87, Aleksandra90, lojkalojka, paula1, polkosia, Little Frog, madu, Blondik, my dream, agaton, EwelKa wielka, jaroszka, lula.91, nat_alia, zakocona, miska2503 lubią tę wiadomość
-
EwelKa wielka wrote:Zakręcona jesteś pewna, ze ge pierwsze zdjęcie z 31 tc? Niezły postęp
Ja bardzo późno brzuch jak widać dostalam . A na tej pierwszej fotce miałam już plus ok 27/29 kg ...jaroszka lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:No ja też się tak czuję. Rano po nocy jak wstanę kolana mnie tak bola ze to jest masakra mam ochotę płakać nie.mowiac o tym ze zebranie się z łóżka to jest dopiero koszmar
Ja się najpierw turlam po łóżku zeby się rozbujac do wstania , mnie kolana nie bola , bola mega biodra po nocy a najbardziej parę mimo , ze spie więcej na lewym . -
łoo Zakręcona nieźle Cię wybiło w te 3 tyg. Zrobiły Ci się rozstępy?
Ja mam parę na boczkach, ale niewiele.
Nynusia z tego co wyczytałam w internecie brzuch obniża się nawet do 3 tygodni przed porodem ;p Mam nadzieję jednak, że macie rację i jest nisko!
Co do jedzenia to jestem fenomenem. Czekolada ogólnie zatyka. Ja po zjedzieniu Milki z godzinę jestem w kiblu
U Nas zakładają wenflon tylko jak zajdzie taka potrzeba. Ja poproszę jednak od razu, ponieważ mam niewidoczne żyły i wolałabym żeby na spokojnie był założony wcześniej niż później na szybko. U mnie zawsze jest parę prób, bo ciężko się wbić. Jak raz mi zakładali na szybciocha to byłam posiniaczona jakby to nie był zabieg, a co najmniej na ring by mnie wyslali ;p
EwelKa wielka lubi tę wiadomość