Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi teściowa z babcia męża kazały nie patrzeć na niepełnosprawnych a jak już zobaczę jakiegoś to muszę patrzeć na paznokcie. Kilka razy mi to powtarzały. Nie wierze w przesady ale czasem tak Ci cos wejdzie w głowę, ze czasem patrzę na te paznokcie dla świetego spokoju
-
babelku dobrze to ujelas !
Hehe jaroszka tu nawet lekarze przuchodzi sprawdzac czy to faktycznie prawda
jeszcze siusiak sie zawinal moja kuzynka miala miec stasia do konca wiedziala poszla rodzic zrobili usg i dziewuchato gdzie lekarz te jajka widzial
Zakretka a o was wszystkich pamietam
A my jutro o ile wszystko bedzie dobrze modle sie zeby tak bylo juz chce do domu !ZakręconaOna, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Jaroszka no właśnie w druga stronę pomyłki sie prawie nie zdarzają, wiadomo są wyjątki. Z dziewczynki niestety moze wyjsć chłopiec jak sie ładnie chowa
U nas lekarz powiedział, ze już na 100% Chlopak, chociaż w 18 tyg był Chlopak, po miesiącu dziewczynka a pózniej znowu Chlopak -
Hej,za dużo to nie naskrobalyscie;) u mnie się wyciszylo niestety, ale brzuch twardy nadal. Skakalam na polce,przysiady robiłam,teraz suty pomasowalam i cos tam skurczylo sie znowu. Brzuch mam twardy caly czas,ale juz skurczów jako takich nie mam.choc na ktg sie piszą,ale takie kolo 60-70. W ogóle ich nie czuje...
Tez pomyślałam,żeby na mężu poskakac w łazience,ale u nas seks nie dal za wiele przez cala ciąże,wiec nie chce tego na siłę robic;)
Ja to juz się na żadnej książce nie mogę skupić,teraz to zostały gazety,a konkretnie jedna bo oprócz Focusa nie ma dla mnie żadnej interesującej i krzyżówki:)
Nynusia,to fajnie,ze masz,olejek rules! Jutro nad ranem,jak akcja sie nie rozkręci to lykam kolejna dawke. Jeszcze mi moze balonik zaloza to juz jutro musze urodzićNynusia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Oglądam sobie kolejny odcinek "Moje 600g szczęścia" i irytuje mnie matka bliźniaczek. Jest np. Zosia i Michał cieszą się, że z Ada już sama je, Mama Oliwierka w końcu może go kangurować, Mama bliźniaczek skończyła list do Edyty Górniak.
Imiona mylę, ale chodzi mi o to, że każdy tam się cieszy z kolejnego dnia spędzonego z maluchem, że może go dotknąć, że zaczyna sam oddychać, a laska się cieszy, że pójdzie w końcu na koncert Edyty, że napisała list do Edyty itp.
Nie chcę oceniać, mam nadzieję, że tylko media ją tak przedstawiają, bo brzmi to dziwnie
Nynusia wrote:Wiedźma kciuki !!
podobno czop też może z wodami dopiero wypaść w cale nie musi wcześniej, u mnie nie wypadł bo nawet na wode w kibelku patrze <lol>
Ja też patrzę do kibelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 21:00
EwelKa wielka, Nynusia lubią tę wiadomość