Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uważam, że każdy powinien czytać to co lubi i na co ma ochotę. Ważne, że czyta, składa litery, a nie leży w szpitalnym łożu gapiąc się w sufit i jęcząc.
Ktoś lubi Greya, niech czyta Greya. Inni są fanami Kinga, ktoś inny preferuje Harlequiny.jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Zakocona, to absolutnie nie moja teoria
Nie podpisuję się pod tym ani ręką ani nogą
A co do bólu, to o tym też jeszcze nie myślałam. Tzn to akurat wydaje mi się do przeżycia. Tłumaczę sobie, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia. Wiem, że pewnie jeszcze w życiu mnie nic tak nie bolało, ale nie jest to dla mnie jakoś tak przerażające. Jak napisałaś o tych otwierających się bramach, to też mi zaraz przez głowę przeleciała myśl, że co ta położna pieprzyJa chyba aż takiej wyobraźni nie mam
Podziwiam, że udało Ci się to wszystko nadrobić -
Ja swoje koty wywalam z sypialni od dawna, bo to ich ulubione miejsce, a one jednak są podwórkowymi kotami i szlajają się nieraz kilka dni... Dlatego wolałabym, żeby kontaktu zbytniego z dzieckiem nie miały na samym początku. Nie wiadomo co tam na łapach noszą, pomimo szczepień itd. Za to psy będą miały totalną swobodę. Nie wyobrażam sobie mojej Fibi ograniczać kontaktów z małą, bo już ona jest takim moim "dzieckiem"Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jasne, Katarzyna. Ja tylko odpowiadam, bo padło pytanie
Dla mnie to gniot
Ale ja za erotykami w ogóle nie przepadam. Natomiast do szpitala wolałabym raczej lżejszą lekturę, bo jednak Grey niezbyt optymistyczny jest. No, może w 3 części, ale nie wiem - nie dotrwałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona dałaś mi nadzieję, że jak urodzę to jednak nie upuszczę mojej Hani bo mnie tak nadgarstki bolą, że boję się coś chwytać. A jak będa boleć to poproszę, żeby mi pomogli...
Głooodna jestem a B. za godzinę dopiero i nie wiem co teraz? zjeść zupki czy czekać na obiad?
Co do książek ja przeczytałam dużo takich co wg. mnie były nie godne mojej uwagi tylko dlatego, żeby wiedzieć dlaczego ludzie się tak podniecają...Robimy drugiego Dziedzica
-
To i dla mnie jest nadzieja, bo ostatnio coraz bardziej mi te moje paluchy dokuczają
Ja do Greya akurat nawet się nie przybierałam, my z mężem pożeramy głównie fantastykę, a jak akurat nic ciekawego nie ma, to wszystko co ma litery i się nawinie pod rękęAle myślę, że trzeba od czasu do czasu przeczytać albo obejrzeć coś lekkiego i łatwo przyswajalnego (czasami wręcz odmóżdżającego), w życiu jest wystarczająco dużo problemów i smutków. I jaki zbieg okoliczności, właśnie wychodzę do paczkomatu po paczkę z Gandalfa z moja literaturą do szpitala
Little Frog, madu, agaton lubią tę wiadomość
-
Wiedźma, właśnie Grey był taką książką, po którą sięgnęłam, żeby zrozumieć fenomen. Nie udało się
Ale Harrego Pottera czy Władcy Pierścieni nie ruszyłam, pomimo, że wszyscy dookoła czytali. Nie moje klimaty...
Mikejla lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, jeśli mogłabyś podrzucić, to byłabym super wdzięczna oczywiście!!
Nynusia, mam chwile zwątpienia, np wczoraj po odejściu od laptopa, z totalnie zalaną bluzką, bo wkładki laktacyjne przepuściły, a ja nie czułam, ponad 2h spędziłam na karmieniu, przewijaniu, karmieniu, karmieniu i karmieniu, gdzie ledwo na oczy już patrzyłam i nie miałam już siły. A półtorej h później mały znowu się obudził i znowu ponad h snu z głowy, a L na dodatek po przewinięciu małego chrapał w najlepsze.. No płakać mi się ze zmęczenia chciało. Ale potem ON się uśmiechnął. I zapomniałam o wszystkim..
Frog, ja myślałam, że też nie mamCiekawa jestem czy ci nie przyjdą jednak do głowy takie bzdury podczas porodu
Little Frog, lula.91, jaroszka, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Zakocona,fajnie,ze zamiast zrobić sesje napisalas do nas:) aż się normalnie wzruszylam,ze tego bólu juz nie pamiętasz i to co na Sr mówili:)
cos mialam jeszcze pisac,ale zapomniałam,bo mąż przyszedłdzieki za rady,póki co to skacze na piłce,dzieki wszystkim za rady:))
Nynusia,a w olej sie zaopatrzylas?zakocona lubi tę wiadomość
-
Zakocona, pewnie
Stamtąd to już rzut beretem. Dam Ci cynk, bo jeszcze nie wiem, o której pojedziemy. BTW, zazdroszczę Ci i innym mamusiom już tych pociech, pomimo wszystko! Tęsknię za Klementysią strasznie. Jeśli można tak to ująć.
zakocona lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia nie pamiętam co było w 3 części...zaliczyłam książkę, były momenty, które mi grały, było parę mocno naciąganych
http://wyszlo.com/facet-czyta-50-twarzy-greya-odcinek-1/ <- polecam jako komentarz do greya
Co do różnych dzieł, to kiedyś na egipskie wakacje wzięliśmy z mężem 5 książek (trzy bardziej babskie w stylu Laurem Weisberger http://lubimyczytac.pl/ksiazka/23495/portier-nosi-garnitur-od-gabbany i dwie jakieś kryminalne. Jako że czytam dość szybko wszystkie książki włącznie z mężowymi pochłonęłam w tydzień. W hotelu była biblioteczka z książkami, które zostawili wcześniejsi turyści. Z polskich był Potop i Harlequiny. No i czytałam te romansidła -
polkosia, jasne, to czekam na sygnał
Wielkie dzięki!
i doskonale cię rozumiem. Sama zazdrościłam i bardzo chciałam, żeby z nami już był
Frog, on się przełącza na różne rzeczy w zależności od momentu
mały się budzi, a cycki pękają, więc lecęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:06
-
Zakocona chwile zwątpienia się zdarzają przecież. Ale ogólnie jest super także to najważniejsze.
Ale rrozpętałam temat Greya. Ogólnie wole książki przygodowe czasem zdarza mi się poczytać romansidla. Greya dostałam i tak jakoś zaczęłam czytać chociaż nie powoem pierwsza część w niektórych momentach zadziałała na moja wyobraźnię.
Agaton mam bo używam do rzęs a ze niedawno kupiłam nowy to akurat będzie do otwarcia i wypicia. Pomasowalam sutki mleko poleciało i zaczęły brać mnie skurczyki ba razie dość słabe ale są.
A jeszcze cały dzień mam "mokre majtki " ciekawe czy to nie wodyagaton lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja swoje koty wywalam z sypialni od dawna, bo to ich ulubione miejsce, a one jednak są podwórkowymi kotami i szlajają się nieraz kilka dni... Dlatego wolałabym, żeby kontaktu zbytniego z dzieckiem nie miały na samym początku. Nie wiadomo co tam na łapach noszą, pomimo szczepień itd. Za to psy będą miały totalną swobodę. Nie wyobrażam sobie mojej Fibi ograniczać kontaktów z małą, bo już ona jest takim moim "dzieckiem"
Polkosia, ale psy tez maja brudne łapy przeciez ?