Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton, no mnie włosy szybko odrastają, pamiętam na półmetek chłopaka ścięłam tak o z marszu, bo jakaś laska przyjechała to mówię, aaa co tam tnij
to był październik, no a w święta wielkanocne już miałam za ramiona a nawet dłuższe
agaton lubi tę wiadomość
-
Mnie kiedyś fryzjerka obcięła tak, że miałam włosy do podbródka...to była chyba 1 gimnazjum. Wyszłam ze szklanką w oczach
OD tamtej pory mam ogromny uraz
A tak całkiem krótkich to chyba nigdy nie będę miała. Do tego też trzeba mieć taki charakterek albo rysy twarzy. Moje włosy pewnie by leżały i wyglądałabym jak facetOgólnie ja mam takie druciki, które kompletnie nie chcą współpracować i nie ma szans na np loki. Może przez godzinkę przy dobrych wiatrach.
-
polkosia wrote:Agaton, a jak Ty się czujesz?
juz olejek mi sie taki straszny nie wydaje;)
Katarzyna87, polkosia, Little Frog, Mikejla, ZakręconaOna, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
-
Mikejla w DE pewnie jest inaczej, ale u Nas np wybiera się w czasie zgłoszenia do ZUS składkę chorobową. Będąc na preferencyjnym z niej zrezygnowałam, bo mi wyliczyli, że za jeden dzień L4 dostanę niecałe 2 zł, bo nie opłacałam pełnego ZUS. Pewnie jak masz normalnie opłacane składki jest inaczej.
Ja muszę tylko umyć podłogi. Choć to zostawię sobie chyba na sobotę rano, bo jeszcze są w dobrym stanie, a w sobotę goście przychodzą.
Nie robiłam kupy, zrobiłam siku i miałam sudoku, więc sobie siedziałam i chciałam rozwiązać do końca i wtedy ciach, Majka mnie pomiziała
agaton, EwelKa wielka, Little Frog, Mikejla, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Żabko ja tez mam takie proste,jak pokręcę to zaraz się prostują
ale fajne są,tylko rosnąć nie chca;) Mika,zazdroszczę
W ciąży rosną szybko i jeszcze mam jedna sprawdzona metodę: Ziemia okrzemkowa,można kupic w eko sklepach i jeden ze "skutków ubocznych" to szybszy przyrost włosów:)
Ciekawe co u córci Agatki,jak sie czuje i czy wyniki są.
No i Lojka,czekamy na wieści od Ciebie:)
-
Zwariuje z tym internetem, teraz nie mogę się doczekać aż strona się załaduje jak odświeżam. Znajdę fotke z krótkimi to wrzucę, ale jak będę mieć internet normalny, bo pewnie gdzieś jest na stronce internatu, ja nie kolekcjonuje swoich zdjęć
ale gdzieś musi być, sama bym sobie przypomniała.
-
Jejku zdarzylam zrobić naleśniki zjeść je i wyprasowac koszulki i co ???!! Już tyle do nadrabiania
Zaraz musze dopasować resztę rzeczy do szpitala..
Myślicie że jak wezmę książkę "nowe oblicze Greya " do szpitala to mnie wezmą za wariatke? ?
Co do przesądów. Jednego się tylko bałam żeby nie kupować nic dla dziecka do 3 mca o czymś czerwonym słyszałam i miałam kupić wstążke ale nie było czerwonej wiec nie mam.
Mika nie oddamy Cię musisz zzostac z Nami.
Agaton a jak u Ciebie jest oxy dają na porodówce czy na sali przedporodowej? ?? Będziesz mieć jutro śniadanie czy juz na czczo ??? -
ZakręconaOna wrote:Mika a może podmywaj się zwyczajnie rumiankiem ??
Natalia powiedz a jak Cie tak olejek oczyścił i później akcja porodowa się zaczęła to nie ciągnęło Cie ze sraczka do WC ?EwelKa wielka, jaroszka, Katarzyna87, zakocona, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Nynusia,ja w końcu oxy jutro nie będę miała,ordynator uważa ze mój termin z USG jest bardziejszy i to za wcześnie na indukcje. Włożą mi jutro balonik na rozwarcie. Mój lekarz prowadzący byl dzisiaj i mowil,ze jutro oxy dajemy bo dziecko rośnie i on nie uznaje terminow z usg,ale jak ordynator nie zaleci to mi nie podadzą raczej i dobrze,bo ja się tez troche boje. Mowil doktorek jeden,ze jak za wcześnie indukuja to często tętno dzidziusia spada,bo nie jest gotowy i konczy sie cesarka. Wiec moze lepiej poczekać
Najgorsze,ze skurcze slabna jakby. Są co 4 minuty okolo,ale mam wrażenie,ze coraz slabsze,zaraz będę miała ktg,boje się,ze calkiem oslabna...
Co zrobić,żeby pobudzić akcje? Są jakies sposoby?
Nynusia,nie wiem gdzie podają,na jakiej sali,obym sie nie dowiedziała;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:31
-
Dotarlam
Jestem juz po wizycie i szalu nie ma
Rozwarcie na poltora palca i tyle . Lekarz kazal duzo chodzic ,ale ja juz wiecej nie moge . Postanowilam ,ze jutro bede ukladac drzewo do kominka w ogrodzie . Moze to cos przyspieszy . Wyniki z krwi lekarz skonsultowal z anastezjologiem i stwierdzili , ze nie sa zle - cokolwiek to znaczy .
Dodal , ze jesli nie urodze to 23 mam se zglosic na porodowke .
agaton a Ty moze idz polazic po oddziale i po schodach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:37
agaton, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Agaton, trzymam kciuki, żeby się rozkręcało, a nie zwalniało.
Nynusia, ja to pisałam i zanim wysłałam, to pojawiały się kolejne postyTak się dziś temat rozkręcił
Ale robisz smaka na te naleśniki
Ja dziś robię kalafior w panierce czy jak to tam ująć, a za to na jutro sobie wymyśliłam jajka w sosie koperkowymTak jakoś dziś mi przyszła na nie chęć
Japitolę. Poukładałam wszystko w lodówce, posprzątałam kuchnię, weszłam do łazienki i tam umyłam lustro, umywalkę i kibelek - prysznic zostawiam mężowi, gotuję kompocik, ziemniaki obrane. Odkurzacz dalej czeka
Jeszcze dziś muszę ogarnąć siebie, bo jutro o 10:30 wizyta u położnej.
Mikejla, Nynusia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość