Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka doskonale Cię rozumiem, dla mnie też to jest krępujące.
Specjalnie do gienia chodziłam do innego miasta (mimo że muszę dojeżdżać te 8km) a nie do tego co mam dosłownie pod domem (jakieś 150m), bo tam mnie wszyscy znaja, bo teściowa, jej koleżanki. Za każdym razem chodząc tam na badania krwi musiałam doliczyć 5 min na rozmowę z każdą i mam wrażenie, że każda w moją kartotekę zaglądała
Co do lepszego traktowania, to na zabiegu łyżeczkowania byłam w szpitalu, w którym teściowa jest "znana". Nie wiem czy miałam w tego powodu lepiej. Co prawda dostałam pokój tylko dla siebie i mogłam być z mężem, a w drugim były 4 dziewczyny same. Jednak wydaje mi się, że większy wpływ miało to, że one były na innych zabiegach, a u mnie jednak było to poronienie.
Ja się trzymam zasady, że jak jestem dla kogoś miła, to ta osoba będzie miła dla mnie. Póki co działało
Milejka nie wiem jak w DE, ale u Nas jak prowadzisz własną działalność i płacisz pełne składki (nie preferencyjne) to chyba należy Ci się 14 dni tacierzyńskiego, ale nie pracujesz = nie zarabiasz.
Madu o tej wstążeczce koleżanka mi ostatnio powiedziała, pierwszy raz słyszałam. Podobno nie ściąga się nią uroku, ale straszy to co złe, żeby uroku własnie nie było ;p
Polkosia ja tez mam czerwony wozek, Naszym dzieciom kokardki nie trzeba
madu, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, ja w kalendarzu Belly zapisywałam
2.06 byłam pewna, że to ruchy, a wcześniej kilka dni podejrzewałam, ale wtedy tak czekałam na tego pierwszego kopniaka, że zanim zapisałam, że to na pewno TO, to kilka dni minęło
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka ja nie pamiętam tych pierwszych dokładnie kiedy, mam gdzieś zapisane ale nie chce mi się szukać, ale kopniaka pamiętam bo w dzień matki rano sobie w łóżku leżałam, B. pierwszy dzień wtedy do nowej pracy poszedł a mała uraczyła mnie takim wspaniałym prezentem
ale ogólnie to mam łeb do dat, maturę z historii zdawałam
ZakręconaOna, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mikejla wrote:A ja znowuż obcięłam całkiem paznokcie na krótko, bo miałam robić masażyk krocza, ale przez to cholerstwo nie będę robiła. A jeśli chodzi o długie włosy, ja też mam
mnie szybko cholerniaki odrastają, więc co jakiś czas ścinam na całkiem krótko coś ala Jaroszka i po pół roku znów długaśne
No kur** muszę to zobaczyć ! Dawaj fotę z krótkimi włoskami proszeeeeeeee -
Mikejla wrote:Ja czuję, że zostanę na listopad. Czy jeśli tak będzie i tak będę "wasza"??????
Nasza!!! nie oddamy Cie!!! A moze i ja do Ciebie dołącze, bo u mnie cos czuje, ze stwór sie obraził....chciał juz do mnie wyjsć, a ja go cofnęłam no i teraz bedzie siedział! Mowię Wam to takie zawzięte i złośliwe
jak matka....w koncu skorpion....agaton lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:No kur** muszę to zobaczyć ! Dawaj fotę z krótkimi włoskami proszeeeeeeee
Poszukam, chociaż ja jak pierdzielnę gdzieś foty, to później nie mogę znaleźć
No właśnie Katarzyna ja nie wiem jak to jest. Nie pracujesz = nie zarabiasz, wiadomo...ale skoro masz tą własną działalność niby, płacisz nie dość że sama sobie ubezpieczenie, podatek to wiadomo itd, to co jeśli np. mi mąż zachoruje i nie będzie mógł miesiąc pracować? Przez miesiąc kasy nie bedzie? Ja tego nie ogarniam, jak sie wcześniej nie ma do czynienia to się nie interesujejaroszka lubi tę wiadomość
-
Z ta wstazka to te koleżanki mężowi wlasnie o tym uroku mówią,żeby dziecka ktos,cos nie zauroczylo,ale on drazyl głębiej,pytal się jaki urok i kto by mial go rzucić? Czy czarownica jakas czy cos,to w końcu stwierdzily,ze jak ktos zaglądnie do wózka i powie,ze ładne dziecko,a w rzeczywistości myśli ze brzydkie to to jest urok haha,juz same nie wiedziały co plotą
Ja mysle,ze ludzie przestrzegają tych zabobonów,bo a nuż cos się sprawdzi,lepiej dmuchać na zimne;)
Ja jestem jedynie nauczona,ze z diabłem nie igram,bo wierze w jego istnienie i nie nazwałabym tak nikogo,bo diabla zwyczajnie nie lubięmadu lubi tę wiadomość
-
Wciągnęłam się z Wami w tę dyskusję o zabobonach i innych, a teraz uwaga, bo przydzielam zadania: obrać ziemniaki, opróżnić odkurzacz, powkładać resztę rzeczy do lodówki, odkurzyć, wynieść śmieci. Jak będzie więcej chętnych, to proszę pisać, bo mam w zanadrzu jeszcze sprzątanie łazienki, więc spokojnie, dla każdej coś się znajdzie
jaroszka, madu lubią tę wiadomość
-
Mika,poszukaj na googlach,moze cos znajdziesz.
Jaroszka,ja sobie w kajeciw sluzbowym zapisywalam tez swoje prywatne rzeczy,ale tak to nie pamiętam:)
Mika,na prawdę tak Ci szybko urosly? Szok,bo Ty masz mega długie hery:)
Ja mam nadzieje,ze jak Hela sie urodzi to będę zagląda do was,oby dużo spala:)jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka widzisz, nasze dzieciny się chciały poznać ze światem wcześniej a teraz jak na złość siedzą grzecznie.
U mnie po KTG zero skurczya jak tylko weszłam do domu to zaczęło boleć jak na @. Poczekam jeszcze do soboty wtedy będzie ciąża donoszona i się poprzystawiam do męża
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Wciągnęłam się z Wami w tę dyskusję o zabobonach i innych, a teraz uwaga, bo przydzielam zadania: obrać ziemniaki, opróżnić odkurzacz, powkładać resztę rzeczy do lodówki, odkurzyć, wynieść śmieci. Jak będzie więcej chętnych, to proszę pisać, bo mam w zanadrzu jeszcze sprzątanie łazienki, więc spokojnie, dla każdej coś się znajdzie
Ja lubię sprzątać łazienkenie wiem czemu, ale jakos mnie kible nie przerażają
Little Frog lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Ja tez czerwono- szary
polkosia, jaroszka, Little Frog, madu, Katarzyna87, Nynusia, ZakręconaOna, estrella, maluda, agania lubią tę wiadomość