X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, moje psy wychodzą tylko na nasze podwórko, zieloną trawkę i nową kostkę, a koty szlajają się po połowie dzielnicy, jedzą myszy i przynoszą mi nieraz zdechłe wiewiórki czy gołębie pod drzwi, więc dla mnie jest różnica :P Ja za kotami nie przepadam, ale są, bo zostały tu po rodzicach. Kicia to ma pewnie ponad 10 lat, ona jest spoko, ale kocur głupi i ciągle pobity :P Po prostu mu nie ufam. Poza tym nie chodziło mi o brud jako taki, ale mogą robaki złapać czy coś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:34

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduję, ze boli mnie jak na okres, bardzo, i chyba znalazłam kawałek czopa na papierze. I w krzyżu też ból czuję, a brzuch twardy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:40

zakocona, Katarzyna87, polkosia, madu, jaroszka, ZakręconaOna, estrella, lojkalojka, Bąbelek, agaton, Nynusia, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma trzymam kciuki za rozkręcenie akcji! :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, kurczę :P A Ty, Wiedźma, już gotowa? :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Jaroszka, moje psy wychodzą tylko na nasze podwórko, zieloną trawkę i nową kostkę, a koty szlajają się po połowie dzielnicy, jedzą myszy i przynoszą mi nieraz zdechłe wiewiórki czy gołębie pod drzwi, więc dla mnie jest różnica :P Ja za kotami nie przepadam, ale są, bo zostały tu po rodzicach. Kicia to ma pewnie ponad 10 lat, ona jest spoko, ale kocur głupi i ciągle pobity :P Po prostu mu nie ufam. Poza tym nie chodziło mi o brud jako taki, ale mogą robaki złapać czy coś.

Ok rozumiem :)

Moje kotki tez chodzą tylko po swoim podwórku, no ale masz racje to większe włóczęgi niż psy.
    W kwestii robaków to przy dziecku trzeba koty odrobaczac co 3 lub 4 miesiące, bo normalnie wystarczy raz w roku lub raz na pół roku.

relgh371crdcdbv2.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma trzymam kciuki, żeby to było to!

U mnie dzisiaj młoda rozpycha się nisko, brzuch twardnieje, ale na świat się jeszcze nie pcha ;/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Dziewczyny melduję, ze boli mnie jak na okres, bardzo, i chyba znalazłam kawałek czopa na papierze. I w krzyżu też ból czuję, a brzuch twardy.

O oooooo wiedźma jedziesz kochana!!! Ależ jestem podekscytowana!

my dream lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo Wiedźma, oby sie rozkeciło!:)

21.10.2015 Leon <3
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, no właśnie, ale też wszystko zależy od charakteru zwierzaka. Niezależnie czy kot czy pies :) Jakby moje były mądrzejsze, to na pewno bym ich nie ograniczała specjalnie, ale one ani nie przywiązane zbytnio do człowieka ani nie przytulaki ;) Ja to najbardziej się o jedną papugę obawiam. Będę chyba zmuszona ją zamykać, a z drugiej strony, to jak będzie kojarzyć dziecko z klatką, to jeszcze gorzej. No, zobaczymy.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma kciuki zeby to było to ! :)
    Liczysz co ile skurczybyki ?? Czop z krwią czy bez ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton a Ty jak tam ? :)

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my skręcamy meble :) wrzuce fotke jak wszystko będzie redi :) ehhh pamiętacie jak to wyglądało wcześniej ? :D najpierw burdello na podłodze, później pustka w pokoju :D a teraz będzie cudoooo <3

polkosia, madu, jaroszka, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was kochane na bierzaco i na pewno popisze z wami jak tylko dorwe kompa w domu ! Tu jestem pomiedzy lasami i zaladowanie str graniczy z cudem !
    Mialam dzis dziwna sytuacje z polozna ale opisze ja w domu juz nawet plakalam ... przyszla druga uratowala sytuacje i wkoncu moj synek jest szczesliwy i spi !

Ciocie kochanE prosimy jeszcze o kciuki bo moze jutro wyjdziemy do domku ! <3

Pozdrawiamy was serdecznie i trzynamy kciuki za wszystkie rozwijajace sie akcje i te ktore przyjda z nienacka !

Ps. Mam towarzystwo w pokoju ale bardzo sie z tego ciesze pogadam dobie z kims chociaz i nie jest nudno!

SLUCHAJCIE! Ta kobitka miala terminna 17 listopad dzis urodzila i miala byc dziewczynka wszystko rozowe spioszki czapeczki a wyszedl chlopak ! Wszyscy przychodza odwiedzac i masakra hehe a tato znalazl jedna biala czapeczke wsrod 10 rozowych rzeczy :D
    Taka niespodzianka :D

ZakręconaOna, EwelKa wielka, madu, Mikejla, lojkalojka, Bąbelek, jaroszka, agaton, Nynusia, Little Frog, miska2503, maluda, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gotowa. spakowana ;) mam nadzieję że to już i boję się jednocześnie też że to już ;) skurcze są ale póki co dość nieregularne i krótkie.

Mikejla, polkosia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma przezorny zawsze ubezpieczony. Idź do wanny , może przejdą jak niem to czekamy <3
    Szczęśliwa moja znajoma miała 5 lat temu taka sama sytuacje ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa widzisz :D ja też kiedyś opowiadałam o bratowej koleżanki :D miała być dziewoja wyszedł chłop :D

Wiedźma!! lećć i dawaj znać :)

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma no co Ty juz ???
    My tu w kolejce grzecznie czekamy ;)

Nynusia chyba dolacze do waszego grona oczekujacych :)

Nie wiem ktora z Was pisala , ze po badaniu miala plamienie ? Ale to bylo brazowe plamienie , bo moja wkladka jest czerwona :/

zakocona lubie Twoje opisy macierzynstwa :) Normalnie matka polka z Ciebie :)

szczesliwa zaciskam kciuki co do jutrzejszego wyjscia !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:44

zakocona, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiscie tez znam takie sytuacje jedna mojej kuzynki druga kolezsnki ta jest 3 ! Chociaz wiem ze tak sie zdarza i widze na wlasne oczy to to i tak mi ciezko uwierzyc ! :D

zakretka a ty chora tak ? Mam nadzieje ze sie trzymasz :*
    Mika oj ja pamietam twoj burdelik ! Czekam na efekty :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę ale zrobil niespodzianke dzidzia, z dziewczynki zrobil się chłopiec. U nas ewidentnie kulki i siureczek jest.

Trzymam kciuki za rozkrecajace sie i rodzace.

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo zabobonów rozmowa z bratową cd.

"Tak kochana kiedys baba jak nikos mial 2 miesiace wpatrzyla sie na niego takimi oczami ze idz w nocy mi nie spal plakal zachodzil sie dawalam mu syropy krople na kolki masowalam brzuch na zeby bylo za szybko na 2 dzien przyszla do mnie taka sasiadka splula go sie strzebala rekami o spodnie powiedziala wredne oczy spierdalajcie babo spal cala noc spokojny grzeczny od tej pory wierze we wszystko"

EwelKa wielka, ZakręconaOna, jaroszka, agaton, Little Frog, lula.91 lubią tę wiadomość

‹‹ 2611 2612 2613 2614 2615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ