Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka, moje psy wychodzą tylko na nasze podwórko, zieloną trawkę i nową kostkę, a koty szlajają się po połowie dzielnicy, jedzą myszy i przynoszą mi nieraz zdechłe wiewiórki czy gołębie pod drzwi, więc dla mnie jest różnica
Ja za kotami nie przepadam, ale są, bo zostały tu po rodzicach. Kicia to ma pewnie ponad 10 lat, ona jest spoko, ale kocur głupi i ciągle pobity
Po prostu mu nie ufam. Poza tym nie chodziło mi o brud jako taki, ale mogą robaki złapać czy coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:34
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny melduję, ze boli mnie jak na okres, bardzo, i chyba znalazłam kawałek czopa na papierze. I w krzyżu też ból czuję, a brzuch twardy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:40
zakocona, Katarzyna87, polkosia, madu, jaroszka, ZakręconaOna, estrella, lojkalojka, Bąbelek, agaton, Nynusia, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
polkosia wrote:Jaroszka, moje psy wychodzą tylko na nasze podwórko, zieloną trawkę i nową kostkę, a koty szlajają się po połowie dzielnicy, jedzą myszy i przynoszą mi nieraz zdechłe wiewiórki czy gołębie pod drzwi, więc dla mnie jest różnica
Ja za kotami nie przepadam, ale są, bo zostały tu po rodzicach. Kicia to ma pewnie ponad 10 lat, ona jest spoko, ale kocur głupi i ciągle pobity
Po prostu mu nie ufam. Poza tym nie chodziło mi o brud jako taki, ale mogą robaki złapać czy coś.
Ok rozumiem
Moje kotki tez chodzą tylko po swoim podwórku, no ale masz racje to większe włóczęgi niż psy.
W kwestii robaków to przy dziecku trzeba koty odrobaczac co 3 lub 4 miesiące, bo normalnie wystarczy raz w roku lub raz na pół roku. -
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny melduję, ze boli mnie jak na okres, bardzo, i chyba znalazłam kawałek czopa na papierze. I w krzyżu też ból czuję, a brzuch twardy.
O oooooo wiedźma jedziesz kochana!!! Ależ jestem podekscytowana!my dream lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, no właśnie, ale też wszystko zależy od charakteru zwierzaka. Niezależnie czy kot czy pies
Jakby moje były mądrzejsze, to na pewno bym ich nie ograniczała specjalnie, ale one ani nie przywiązane zbytnio do człowieka ani nie przytulaki
Ja to najbardziej się o jedną papugę obawiam. Będę chyba zmuszona ją zamykać, a z drugiej strony, to jak będzie kojarzyć dziecko z klatką, to jeszcze gorzej. No, zobaczymy.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
a my skręcamy meble
wrzuce fotke jak wszystko będzie redi
ehhh pamiętacie jak to wyglądało wcześniej ?
najpierw burdello na podłodze, później pustka w pokoju
a teraz będzie cudoooo
polkosia, madu, jaroszka, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Czytam was kochane na bierzaco i na pewno popisze z wami jak tylko dorwe kompa w domu ! Tu jestem pomiedzy lasami i zaladowanie str graniczy z cudem !
Mialam dzis dziwna sytuacje z polozna ale opisze ja w domu juz nawet plakalam ... przyszla druga uratowala sytuacje i wkoncu moj synek jest szczesliwy i spi !
Ciocie kochanE prosimy jeszcze o kciuki bo moze jutro wyjdziemy do domku !
Pozdrawiamy was serdecznie i trzynamy kciuki za wszystkie rozwijajace sie akcje i te ktore przyjda z nienacka !
Ps. Mam towarzystwo w pokoju ale bardzo sie z tego ciesze pogadam dobie z kims chociaz i nie jest nudno!
SLUCHAJCIE! Ta kobitka miala terminna 17 listopad dzis urodzila i miala byc dziewczynka wszystko rozowe spioszki czapeczki a wyszedl chlopak ! Wszyscy przychodza odwiedzac i masakra hehe a tato znalazl jedna biala czapeczke wsrod 10 rozowych rzeczy
Taka niespodzianka
ZakręconaOna, EwelKa wielka, madu, Mikejla, lojkalojka, Bąbelek, jaroszka, agaton, Nynusia, Little Frog, miska2503, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wiedzma no co Ty juz ???
My tu w kolejce grzecznie czekamy
Nynusia chyba dolacze do waszego grona oczekujacych
Nie wiem ktora z Was pisala , ze po badaniu miala plamienie ? Ale to bylo brazowe plamienie , bo moja wkladka jest czerwona
zakocona lubie Twoje opisy macierzynstwaNormalnie matka polka z Ciebie
szczesliwa zaciskam kciuki co do jutrzejszego wyjscia !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:44
zakocona, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Osobiscie tez znam takie sytuacje jedna mojej kuzynki druga kolezsnki ta jest 3 ! Chociaz wiem ze tak sie zdarza i widze na wlasne oczy to to i tak mi ciezko uwierzyc !
zakretka a ty chora tak ? Mam nadzieje ze sie trzymasz :*
Mika oj ja pamietam twoj burdelik ! Czekam na efekty -
apropo zabobonów rozmowa z bratową cd.
"Tak kochana kiedys baba jak nikos mial 2 miesiace wpatrzyla sie na niego takimi oczami ze idz w nocy mi nie spal plakal zachodzil sie dawalam mu syropy krople na kolki masowalam brzuch na zeby bylo za szybko na 2 dzien przyszla do mnie taka sasiadka splula go sie strzebala rekami o spodnie powiedziala wredne oczy spierdalajcie babo spal cala noc spokojny grzeczny od tej pory wierze we wszystko"
EwelKa wielka, ZakręconaOna, jaroszka, agaton, Little Frog, lula.91 lubią tę wiadomość