Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedzma mnie tak wtedy bolało ze powiedziałam pier... nie gole najwyżej mnie ogola.
Polkosia, Agaton właśnie gadałam x kuzynka ona wypila 1.5 łyżki i za 5h była na porodówce :
Katarzyna smaki robisz. Powiedz jeszcze ze waniliowypolkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia,ja piłam o 8:30 a pierwsze objawy mialam dopiero kolo 11 chyba, nie licząc wizyty w kibelku,ale nie wiem,czy to byla zasluga olejku:)
Oby jutro byla kumulacja i żebym ja się na nią zalapala;)polkosia, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
moze jutro pobijemy wczorajszy rekord
Ja tez licze , ze cos sie rozkreci . Wlasnie "cochram" sie po sutkach i brodawkach .Wolalabym , zeby to moj robil , ale jego miejsce w lozku zajela corka .
Ja bym zjadla budyn smietankowy
Nawet przeterminowane mi sie skonczyly .agaton lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wiedźma jak dasz rade ogol się sama. Nie wiadomo czy nie trafisz na jakiegoś rzeźnika :p
Lojka ja bym się chciała pisać na kumulację, ale nie zapowiada się ;p
Oddam miejsce tym bliżej terminu.
Nynusia budyń był czekoladowy
Powinno być tak, że jak wypada 40tc to się rodzi tego dnia, a nie czekanie z podkładem pod dupką (jak ja dzisiaj). Mamy nową zamszową sofę, szkoda by mi było ją "zalać"
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dobranc dziewczyny ! ide spac , bo znowu straszaki mnie nawiedzily i jestem zla rrr...
Mam nadzieje , ze jak rano wstane to minimum jeden dzidzius juz bedzieMikejla, polkosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej, nie nadrobie was niestety
gratuluje nowym mamusiom
i trzymam kciuki za reszte
Wypoczywam po pierwszych trzech dniach, wczoraj wrocilismy do domku. Sutki mam zmasakrowane, pisalam wam, ze maly wisi na cycu bo nie mogl sie najesc przez wiezadelko, prawie wogole jezyczkiem nie mogl ruszac. W drugiej dobie juz nie moglam karmic z bolu wiec sciagalam pokarm dawalam mu z butelki i wczoraj juz cycka nie chcial. Ryczalam jak bobr, ze zla ze mnie matka. Do tego nawal mleka, mam wrazenie ze mi piersi eksploduja, wygladaja jak silikony !! Poce sie okrutnie, z cyckow mi leci jak z fontanny. Na szczescie kapturki nas uratowaly i maly je z cycuszka. Maly jest kochany, nie moge przestac go calowacrobi sliczne minki ale jak mu sie cos nie podoba to krzyk, ze hej!
agaton, Mikejla, EwelKa wielka, ZakręconaOna, polkosia, ~Rewianka~, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, soraya, Little Frog, Bąbelek, madu, miska2503, paula1, maluda, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Angela, pierwsze dni są podobnież najgorsze przy karmieniu, więc trzymam kciuki, żeby już nie bolało
Ja też uciekam spać. Wzięłam gorącą kąpiel, ale mój papagej postanowił mi towarzyszyć i co chwilę wlatywał do łazienki (miałam uchylone drzwi, a nie chciało mi się wychodzić z wanny, żeby zamknąć) i lądował na półkach zrzucając wszystko, czym potem w niego rzucałam, żeby wyleciałWięc zamiast się zrelaksować, to się tylko wkurwiałam i tyle wyszło z tego wszystkiego, o...
ZakręconaOna, EwelKa wielka, ~Rewianka~, zakocona, Nynusia, lojkalojka, Mikejla, maluda, lula.91 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agaton wiem co czujesz... do mnie zadzwoniła wczoraj przyjaciółka z nowina ze Nasza koleżanka co miała termin 2tyg po mnie wczoraj urodziła
Ołłł jeee...!!
Mam zamiar dziś zapytać gina czy nie dało by się dziś podać tej oxy zwłaszcza po tak kiepskiej nocy. Mam dość !! -
Wiedźma, i jak ?
Angela, smaruj sutki maścią na sutki. Dobrze, że przez majorities pijea on miał przyciete to wedzidelko?
Agaton urodziszoby balonik i rycyna pomogły.
Lojka, miło mi to słyszećdostałam z takim napisem koszulke do karmienia od L
A ja ryczałam późnym wieczorem juz ze zmęczenia bo mały mi znowu nie pozwalal na choć krótka drzemkę. Jak on płacze to mi się z cyckow niagara wylewa. A teraz znowu karmię. I poklocilam się z L
Ma szczęście maly pięknie zjadł i z zaraz L zaraz L go przewinie, tylko go obudze, a potem znowu dam mu cycka i może pospi ze 2-3h.