Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze lekki burdello jest, nie mogłam się oprzeć, musiałam trochę ogarnąć, ale jak widać i tak nie do końca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66967b86a362.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 17:36
maluda, agaton, Little Frog, ZakręconaOna, lula.91, lojkalojka, madu, Nynusia, polkosia, alicja_, WiedźmaMaKota, my dream, miska2503, EwelKa wielka, Katarzyna87, Blondik, agania, ewwiel, jaroszka, annggela lubią tę wiadomość
-
Hej hej, jestem po USG Antek waży 3,100g a szyjka 19 mm no i czekamy na akcję..
Natalia widzę, ze zdecydowaliście się na imię Antonikurde..patrzę na listę Antek za Antkiem się urodził. Fajnie by było trzech Antków po sobie wpisać ale cóż mojemu chyba się jeszcze nie spieszy
Oglądam w między czasie "Moje 600g" i oczywiście jest Angelika od bliźniaczków i jej tekst: " stresuje się.. bo nie wiem czy dobrze napisałam list do Edyty" ja pierdziele.agaton, lula.91, polkosia, nat_alia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Oj normalnie to nie byłoby nas stać na takie meble teraz...ale za to wszytko 250. Teraz tylko materac
mnie cieszą baaardzo małe rzeczy, a ta jest dość duża i jestem przeszczęśliwa
Little Frog, lojkalojka, agaton, maluda, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Mika bo to dużo !
piękna sypialnia
Na prawdę , jak wszystko sobie poukladasz i będzie na cacy to baja .widać , ze duży pokój macie .
Ja nie spróbuje juz za półtora tygodnia olejku bo sensu nie ma , moje jelita są żelazne .poczekam na akcje zwyczajnie , chcieliśmy z D troszkę wczesniej wypędzić synka z Brzuska zeby był z nami bo D będzie tylko dwa tygodnie od wtorku z Nami: ( a chcieliśmy zeby posiedzial troszkę z małym tez bo dopiero w grudniu będzie na święta a potem razem do domu wracamy i wiem jak będzie przeżywał to , ze z nim malo posiedzi , tyle co nic: ( .
Ale juz kombinowac nie będę , mały nie chce jeszcze wyjść to nie będę przyspieszać
Hahaha śmieje się z tym baniem się: P -
Kurcze może bym w DE tutaj sobie kupiła ten olejek, ale nie do picia tylko właśnie na włosy np ? A na rzęsy jak się go używa/aplikuje?
Tak Zakrętka jest duży pokój, ale sama wiesz jak sprawy mieszkania tu wyglądają. Właściciele wiedzą, że się wyprowadzamy i czekamy tylko na cynk. -
Mikejla wrote:Kurcze może bym w DE tutaj sobie kupiła ten olejek, ale nie do picia tylko właśnie na włosy np ? A na rzęsy jak się go używa/aplikuje?
Tak Zakrętka jest duży pokój, ale sama wiesz jak sprawy mieszkania tu wyglądają. Właściciele wiedzą, że się wyprowadzamy i czekamy tylko na cynk.
Ja dziś pierwsza aplikacje robię i na włosy i na rzęsy , brwi .mam mega rozsypkę z nich a o brwiach i rzędach nie wspomne.
-
Mika,super,ze wszystko poukładane i w pokoju i w zyciu jakos bardziej:) no i ze masz powera,mam nadzieje,ze to w końcu będą trwałe zmiany:)
Zakręcona,ja myślałam,ze wy juz razem bedzieci z D,a on wraca? Ty zostajesz na ta szkole tak?dobrze pamiętam? Rany,ciezka taka rozłąka tym bardziej,ze dzidziuś będzie. Ale dacie rade na pewno:)
Ten olejek jest wlasnie dobry na wszelkie wlosy,ale ja cala flachę wypilam. Szczerze mówiąc dzisiaj bylam dwa razy po nim w kibelku,ale tez bez rewolucji,chyba tez mam żelazne jelita;)Mikejla lubi tę wiadomość
-
Agaton ja mam to samo. Wiem co czujesz. Czuje się beznadziejnie ze nic się nie kroi.
O rrozwarciu nie wiem bo u Nas podobno dają jakaś tab na to więc gin stwierdził że najważniejsze żeby oxy podzialala wiem ze jedynie szyjka się zaczęła skracać stąd pewnie te twardnienia brzucha. -
Nynusia wrote:Agaton ja mam to samo. Wiem co czujesz. Czuje się beznadziejnie ze nic się nie kroi.
O rrozwarciu nie wiem bo u Nas podobno dają jakaś tab na to więc gin stwierdził że najważniejsze żeby oxy podzialala wiem ze jedynie szyjka się zaczęła skracać stąd pewnie te twardnienia brzucha.
Jeszcze jutro sobota,to w szpitalu pustki,jeden lekarz na dyżurze,no nic,musze się wziac w garść,bo zaraz mi oczy wypłyną i w ogóle wyglądam jak potwor od tego placzu...
Nynusia,to jutro jestesmy w kontakcie,moze dwie urodzimy z oxy:)
Jeszcze liczę,ze Hela się przestraszy tez wywoływania i dzisiaj w nocy zechce wyjść sama,ale co noc na to liczę i nic z tego nie wynika,wiec juz odrzucam takie myśli. Moze Twoja Lenka sie tez ruszy sama z siebie:)
-
Oni mówią takimi hasłami ze ja połowy nie wiem co i jak. Jedynie wiem ze glowka jest wyczuwalna podczas badania. I że powiedział ze po tym masażu jest przebite coś i szyjka się skraca tyle wiem czyli nic.
Także obydwie jutro spamujemy forum i relacje na żywo robimyMikejla, Little Frog, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Oni mówią takimi hasłami ze ja połowy nie wiem co i jak. Jedynie wiem ze glowka jest wyczuwalna podczas badania. I że powiedział ze po tym masażu jest przebite coś i szyjka się skraca tyle wiem czyli nic.
Także obydwie jutro spamujemy forum i relacje na żywo robimy
OOO tak! właśniea spamujcie, bo za cicho tu!
Nynusia lubi tę wiadomość
-
No to Nynusia,nawet to optymistycznie brzmi,choc tez tego nie rozumiem;) u mnie mąż będzie od rana,to tez nie będę mogla tak pisac,ale postaram się
Mika,spoko nic mi nie będzie,ale ja olejkowi juz podziekowalam,dzieki niemu chociaż wiem jak czuć skurcze;)
Ciekawe jak estrella:)moze juz urodziła:)