Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka haha widzisz !
A Ja Wam się przyznam , ze wczoraj machnelam dwie łyżki od zupy olejku i naweet nie pierdlam sobie smierdzaco:)
Dziś na czczo wzielam kolejne dwie i przegryzlam plackiem ziemniaczanym . Po godzinie tak mnie przeczyscilo , ze myślałam ze dupe mi przerwie momentami ale juz od ok 2 h nawet nie mam prykniecia:) także ten ...
Na mnie nie działa , wielkie G ! Mam żelazne , dziecko , jelita i wszystko:)
Oby Wam się powiodło hehe
Jedyny plus z tego ze miałam zaparcia 4 dni wiec przeczyscilo mnie fajnie aż ulgę czuje wielka. Mały zwawiej się rusza wiec jelita tez go cisnely ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:56
EwelKa wielka, lojkalojka, maluda, Katarzyna87, lula.91, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mnie pozostaje sprzatac , lazic po schodach , pić liście malin , przysiady i seksic się od wtorku:) juz zapowiedziane mam przez D , ze nie odpuści po takim czasie hihi .
Czekamy na rozwój akcji: D tylko to zostajepolkosia, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Aaaaa , zrozumialam , ze szyjki sobie tez sama zrobilas .
Sutków to i Ja próbowałam przedwczoraj to mi tak siara ciekla wczoraj i dziś ze myślałam , ze oszaleje .
Pytalam o dawkowanie z ciekawosci a później zdecyeowalam wie na to , balam się trochę ale najwidoczniej nie potrzebnie bo nic mnie nie ruszyło:) -
Zakrecona to Ty sie nas boisz
Przynajmnie jelita masz puste .
Nynusia ja widze , ze Ty kochana tez juz wszystkiego sie chwytasz ? Oby cos zadzialalo!
Ja jeszcze poczekam chwile z wypiciem , bo w piatki u nas straszne korki i boje sie , ze urodze w samochodzie .
Agaton albo rodzi , albo ma dola , ze nie rodziWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 17:11
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Lojka haha widzisz !
A Ja Wam się przyznam , ze wczoraj machnelam dwie łyżki od zupy olejku i naweet nie pierdlam sobie smierdzaco:)
Dziś na czczo wzielam kolejne dwie i przegryzlam plackiem ziemniaczanym . Po godzinie tak mnie przeczyscilo , ze myślałam ze dupe mi przerwie momentami ale juz od ok 2 h nawet nie mam prykniecia:) także ten ...
Na mnie nie działa , wielkie G ! Mam żelazne , dziecko , jelita i wszystko:)
Oby Wam się powiodło hehe
Jedyny plus z tego ze miałam zaparcia 4 dni wiec przeczyscilo mnie fajnie aż ulgę czuje wielka. Mały zwawiej się rusza wiec jelita tez go cisnely ładnie.
Zakręcona bo twoje dziecko jeszcze nie ma zamiaru opuszczac brzuchola38 tc - spróbuj za 1,5 tygodnia
-
Hej,ja nie rodze,mam dola...
Mąż byl,to nie pisałam nic,zaraz przyjdzie mama.
Jakies pojedyncze skurcze mialam ale to jedno wielkie g****. Jutro mi podają oxy. Boje się,ale juz nie mam sily. Jak czytałam opis Fresh to oczywiście się uryczalam i zazdroszczę cholernie takiego porodu niespodziewanego,ale nie można miec wszystkiego chyba,za dobrze ta ciąże znosilam,żeby wszystko rak dobrze poszlo:( oby tylko szyjka byla przygotowana na oxy,bo dzisiaj mi rozciągali tym balonikiem,niby bylo 4 cm,ale po baloniku lubi sie szyjka obkurczyć do tego co bylo wczesniej. Wtedy to mi chyba cc zrobia to sie załamię. Szczególnie,ze ten termin mam zle policzony i tak naprawde moze mogłabym sobie spokojnie poczekać,a oni tez się boja,bo jakby się cos stalo,to w karcie jest 1.10 i musze wywoływać.
A normalnie powinna mieć 8.10,kolezanka położna mi wyliczyla. Do tego ten macierzyński...
Leze pod ktg i ryczę,tylko czekam aż ta zołza położna cos zacznie komentować,ale mam ja w dupie,niech sobie gada co chce:\
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, czy macie wyciskarke do soku i możecie jakas polecić?
Ja robię soki tak okolo raz na dwa dni.