Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka haha widzisz !

A Ja Wam się przyznam , ze wczoraj machnelam dwie łyżki od zupy olejku i naweet nie pierdlam sobie smierdzaco:)
Dziś na czczo wzielam kolejne dwie i przegryzlam plackiem ziemniaczanym . Po godzinie tak mnie przeczyscilo , ze myślałam ze dupe mi przerwie momentami ale juz od ok 2 h nawet nie mam prykniecia:) także ten ...
Na mnie nie działa , wielkie G ! Mam żelazne , dziecko , jelita i wszystko:)
Oby Wam się powiodło hehe
Jedyny plus z tego ze miałam zaparcia 4 dni wiec przeczyscilo mnie fajnie aż ulgę czuje wielka. Mały zwawiej się rusza wiec jelita tez go cisnely ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:56
EwelKa wielka, lojkalojka, maluda, Katarzyna87, lula.91, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mnie pozostaje sprzatac , lazic po schodach , pić liście malin , przysiady i seksic się od wtorku:) juz zapowiedziane mam przez D , ze nie odpuści po takim czasie hihi .
Czekamy na rozwój akcji: D tylko to zostaje
polkosia, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Aaaaa , zrozumialam , ze szyjki sobie tez sama zrobilas .

Sutków to i Ja próbowałam przedwczoraj to mi tak siara ciekla wczoraj i dziś ze myślałam , ze oszaleje .
Pytalam o dawkowanie z ciekawosci a później zdecyeowalam wie na to , balam się trochę ale najwidoczniej nie potrzebnie bo nic mnie nie ruszyło:) -
Zakrecona to Ty sie nas boisz

Przynajmnie jelita masz puste .
Nynusia ja widze , ze Ty kochana tez juz wszystkiego sie chwytasz ? Oby cos zadzialalo!
Ja jeszcze poczekam chwile z wypiciem , bo w piatki u nas straszne korki i boje sie , ze urodze w samochodzie .
Agaton albo rodzi , albo ma dola , ze nie rodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 17:11
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Lojka haha widzisz !

A Ja Wam się przyznam , ze wczoraj machnelam dwie łyżki od zupy olejku i naweet nie pierdlam sobie smierdzaco:)
Dziś na czczo wzielam kolejne dwie i przegryzlam plackiem ziemniaczanym . Po godzinie tak mnie przeczyscilo , ze myślałam ze dupe mi przerwie momentami ale juz od ok 2 h nawet nie mam prykniecia:) także ten ...
Na mnie nie działa , wielkie G ! Mam żelazne , dziecko , jelita i wszystko:)
Oby Wam się powiodło hehe
Jedyny plus z tego ze miałam zaparcia 4 dni wiec przeczyscilo mnie fajnie aż ulgę czuje wielka. Mały zwawiej się rusza wiec jelita tez go cisnely ładnie.
Zakręcona bo twoje dziecko jeszcze nie ma zamiaru opuszczac brzuchola
38 tc - spróbuj za 1,5 tygodnia 
-
Hej,ja nie rodze,mam dola...
Mąż byl,to nie pisałam nic,zaraz przyjdzie mama.
Jakies pojedyncze skurcze mialam ale to jedno wielkie g****. Jutro mi podają oxy. Boje się,ale juz nie mam sily. Jak czytałam opis Fresh to oczywiście się uryczalam i zazdroszczę cholernie takiego porodu niespodziewanego,ale nie można miec wszystkiego chyba,za dobrze ta ciąże znosilam,żeby wszystko rak dobrze poszlo:( oby tylko szyjka byla przygotowana na oxy,bo dzisiaj mi rozciągali tym balonikiem,niby bylo 4 cm,ale po baloniku lubi sie szyjka obkurczyć do tego co bylo wczesniej. Wtedy to mi chyba cc zrobia to sie załamię. Szczególnie,ze ten termin mam zle policzony i tak naprawde moze mogłabym sobie spokojnie poczekać,a oni tez się boja,bo jakby się cos stalo,to w karcie jest 1.10 i musze wywoływać.
A normalnie powinna mieć 8.10,kolezanka położna mi wyliczyla. Do tego ten macierzyński...
Leze pod ktg i ryczę,tylko czekam aż ta zołza położna cos zacznie komentować,ale mam ja w dupie,niech sobie gada co chce:\

-
Agatka,ja mam sapira od marca i trzeba kroić na Male kawałki i nie dociskac za mocno,ale nie wiem czy bym go kupiła ponownie. Kosztował 600,zl,chyba bym dolozyla 400,i kupiła zelmera,wujek ma juz dlugo i bardzo zadowolony.aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, czy macie wyciskarke do soku i możecie jakas polecić?
Ja robię soki tak okolo raz na dwa dni.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH