Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fresh, ten opis napawa optymizmem
Super, że poród tak miło wspominasz. Mam nadzieję, że i ja swój będę wspominała równie dobrze
Powiesiłam baldachim. Myślałam, że mi kręgosłup odpadnie przy prasowaniu!! Oczywiście musiałam sobie wymyślić, żeby moja mała księżniczka miała łóżeczko jak z bajki. No i znalazłam przepiękny baldachim....oczywiście jak najdłuższy, żeby całe łóżeczko oplatał swoją firaneczką... Chyba jak już go ściągnę do prania to prędko go nie powieszęGodzinę się z nim mordowałam!
Paula, dobrze że nam tu trochę pomarudzisz. Przynajmniej jest to prawdziwe i nie będziemy miały wyrzutów sumienia jak nas najdą takie chwile zwątpienia. Jestem prawie pewna, że każda kobieta ma czasami takie gorsze momenty i w głowie pojawiają się takie myśli. Tylko mało która ma odwagę się do tego przyznać, bo przecież jak to tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:49
-
Fresh piekny porod pieknie opisany
Dziekujemy !!!
Wlasnie zakupilam olej tylko nie wiem czy to takiNapisane , ze do paznokci i wlosow ,ale czy moge to lyknac ? Wyczytalam , ze moge to zmieszac z sokiem pomaranczowym .
No nic polkosia to moze ustalimy godzine i razem walniemy kielicha
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
FResh, piękny opis. dzisiaj jestem jakas taka rozlazła, w nocy miałam skurcze, ale o 4 się wyciszyły...teraz było kilka bóli misieączkowych i mam mocno napiety brzuch...to podobno tez objaw przedporodowy
może się rozkręci...
jesli tak, to Madzia mogłaby się pospieszyć, bo jutro ma urodzinki mój chrzesniak i szwagierka, co za dużo to niezdrowo -
Lojka pewnie kupiłaś jakiś z dodatkami
trzeba czysty bedzie w małej butelce. Powiedz w aptece, ze do picia. Chyba ze wyjątkowo niekumata bedzie babeczka
czasem pod jedna nazwa kryje sie tyle mozliwosci
a nie kazdy ma niestety we krwi dopytać co pacjent chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:59
-
Nynusia wkurzające jest to Ktg
niby skurczy nie pokazuje a ja czuje te twardnienia. Jak wczoraj do domu wróciłam po Ktg to bole okresowe były juz. A położna z przychodni to jakieś nieporozumienie. Podlaczyla ,oparła giry o leżanke i miała mnie w dupie, za chwile wyszla i na sam koniec wrocila. Nawet mi Ktg nie przysunęła żebym zobaczyla ile % skurcze i tętno. Bez jaj no.
Polkosia czekam na relacje -
Żabko uważam to samo to jest cisza przed burzą hihi
Mój baldachim dałam do prasowania mamie. Oddala wyprasowany i powiedziała żebym jej więcej takich przyjemności nie robiła
Little Frog, Katarzyna87, aanaa, Maximmum, maluda, polkosia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Estrella, powodzenia!!
Fresh, piękny opis
Jaroszka, ja np miałam z rana mega kryzys. Beczalam i miałam ochotę po prostu wyjść z domu. Ze zmęczenia i tego, że np nawet zjeść nie mogę normalnie tylko raz raz, bo zaraz będzie płakał. Wybeczalam się pod prysznicem, poszłam do niego, przytuliłam się jeszcze ze łzami w oczach i mi przeszło. Mały dzisiaj prawie ze mnie nie schodzi ale już jestem happy. Tylko snu nadal brakuje.
Ale przynajmniej L zażyczył sobie spustu i mimo, że koszula upackana mlekiem z cieknacych cyckow, ja z worami pod oczami i włosami każdy w inną stronę bo nie miałam czasu ich rozczesac nawet po prysznicu, to jednak się L podobam i ma na mnie ochotę
Idę mu pomóc robić ryż z prazonymi jabłkami na kolację, bo mały usnął.
Zrobiliśmy też sobie i jemu kilka fot dzisiaj -
Olejkowe mamuśki koniecznie pełne sprawozdanie proszę. Każde pierdnięcie i skurcza :p
U mnie od 12 leciutko skurcza, ale nie wiem czy coś z tego będzie. Są na tyle lekkie ze zrobiłam z milion placków i gulasz do tego, jak ktoś chętny to zapraszam
Dzisiaj wieczorem idę "na piwko" ze znajomymi, mała się coś niewiele rusza, więc jak nic się nie zmieni to podskocze do szpitala na szybkie ktg, chyba nie odmowia mi jak mało czuje młodą i mi się brzuch napina*?
* T9 w tel poprawia na malina :paanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę poradzić. Spałam trochę, ale niestety ten ból jest masakryczny, co próbowałam się obrócić - ból ogromny. Mdli mnie, niedobrze mi jak cholera, czy to jakiś wirus cholera jasna? Jak ja tu styczności z ludźmi praktycznie nawet nie mam od kilku dni
mała się rusza normalnie, no jak wiecie powiesiłam tylko pranie i prócz seriali nie robiłam nic