Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wzięłam się za chatę, bo stwierdziłam, że jak urodzę, to Marcin nie ogarnie tak, jak ja bym chciała
Kończę myć podłogi i łykam olejek ;P
Blondik, EwelKa wielka, Nynusia, Katarzyna87, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wczoraj przegięłam z tym ogarnianiem mieszkania Bąbelek, noc prawie nieprzespana, bóle całej dupki i kości praktycznie na dole, kręgosłupa trochę też. Boli przy chodzeniu, wstawaniu, obracaniu się na łózku. Próbowałam odespać, to ledwo wstałam teraz
no i dodatkowo jakoś mi niedobrze
-
Wiesz, ja nie narobiłam się aż tyle co Ty i w sumie w nocy mnie tak bolało. Dziś już jest spoko, chociaż przy chodzeniu to mnie trochę boli spojenie.
Bingo to te takie orzechowe?Czy to jakaś zachcianka ciążowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:25
Blondik lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy spędzać czas we troje a R znowu coś grzebie przy centralnym. Fakt że musi w tej chwili kryzysowej jakoś do mnie nie przemawia...poza tym strasznie bolą mnie plecy...właśnie Synka pomeczylam bo na brzuszku leżał,dałam cyca i śpi...rany myślałam że ten baby blues mnie ominie albo dopadnie wcześniej a tu prosze. Jeszcze frustracja rosnąca przy każdym nieudanym przystawieniu do cyca...wrrr
Ale powiem tyle,że zaraz przypominam sobie moment kiedy wyciągnęli Synka a ja płakałam z radości że jest cały i zdrowy...i od razu łzy w oczach i całowanie tego Maleńkiego Cudu
Rozchwianie emocjonalne -
Polkosia to dajesz ! Ja cały czas czekam na relacje !!
Blondik jadłam je minimum co tydzień i cole do tego potem w ciąży raz na ruski rok. A ostatnio jadłam je w środę zeszła do puszki coli zjadłam całą pake i zapomniałam sir podzielić z mężem
Wchodzi i mówi "ejjj zjadłas juz i mi nie zostawilas? !"Blondik lubi tę wiadomość
-
Jak bylam w aptece to mowie , ze chce olej rycynowy , ale taki do picia . A ona sie pyta , ze pewnie lekarz zalecil na oczyszczenie przed porodem . Ja grzecznie przytaknelam
aanaa, agaton, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015