Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa, ja jeszcze nie piłam, wpadłam na sekundę, bo mam gości niespodziewanych!!!
Nie mogę teraz pić, bo jak srania i piardów dostanę
Niedługo powinni wyjść.
Nynusia, aanaa, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
1h po olejku, 1 łyżka stołowa, nie byłam w stanie więcej tego wypić. Nic się nie dzieje. Może za mało, ale nie chcę na noc zbytnich rewolucji... Po tym sprzątaniu jestem tak styrana, że zaraz idę spać. Najwyżej się wybudzę, a jak nie, to rano spróbuję z tym koktajlem od Natalii.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia, kolo 10 badanie na fotelu, o 14 podali mi oxy, od 21 bolesne skrcze, ok 9 rano rozwarcie na 10 cm. Oxy mi wlaczyli baaaaardzo powoli, aż mnie denerwowalo i chciałam sama podkręcić żeby szybciej poszlo
ale dalam rade
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia malo kurcze , chociaż dwie moglas .
Faktycznie to jest kuzwa okropne w smaku , Ja czulam jakbym stary olej pila ( jakoś sobie tak smak wyobrazilam) plus odbijało mi się pol dnia mega ...
Jutro koktajl zrób ale pamietaj , ze Natalia 3 dala łyżki stołowe. -
Zakręcona, stanęło mi w gardle totalnie i nie dałam rady 2 łyżki... Nic się nie dzieje. Bulgocze mi lekko w brzuchu i to wszystko. Pewnie za mało, bo i waga duża u mnie.
Rah, bo córka już przekroczyła 4 kg i boję się, że nie urodzę SN, a bardzo nie chcę, żeby mnie pocięli.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aaa
Tez mam stracha przed cc..juz bym wolała zeby mnie calkiem uśpili, a nie lezec i słuchać.....ale jakos tak poki co siedze spokojnie i czekam. Na własna reke kombinować tez nie chce. -
Pojechałam jednak na tą IP. Trafiłam akurat na moją lekarkę
Zrobiła mi ktg, oczywiście jak mała przez cały dzień się nie ruszała tak pod ktg zrobiła taniec taki, że aż mi było głupio. Dodatkowo przez cały dzień lekkie skurcze, na ktg ani jednego nie było, a teraz jak Wam pisze znów czuję że są...
Plus jest taki że się uspokoilam i dostałam zdjęcie buzi córeczki - ostatnio widziałam ja w lipcu, bo ona się wiecznie chowałapostaram się Wam je tu wrzucić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:15
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Ja się pytam przepraszam co tu dzis tak cicho ???
Aanaa ja mam mieć jutro tylko test z oxy właśnie zastanawiam się czym on się różni bo kumpela mnie nastraszyla ze raczej marne szanse ze urodze od tego testu
Magnosia nasza o ile się nie myle miała taki test .