Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO 20.20 przyszla na swiat sn moja kochana coreczka
4240 g i 62 cm szczescia
teraz wisi na cycku wiec relacje zdam innym razem
ewwiel, Arielka, paula1, EwelKa wielka, FreshMm, Katarzyna87, aanaa, agania, Bąbelek, zakocona, polkosia, Nynusia, agaton, ZakręconaOna, Little Frog, lojkalojka, lula.91, jaroszka, maluda, annggela, miska2503 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& porodowe wiruski ode mnie i mojego klopsika
niech porody sie rozkrecaja
ojj jest co trzymac maly grubasek ale jaki przecudowny
polkosia, agaton, ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, ewwiel, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość
-
estrella gratulacje dużą dziewczynka
Nie nadrobie Was niestety ale przeczytałam post Babelka - ja po cesarce I mam pokarm wiec nie ma naprawdę znaczenia.
My jeszczę w szpitalu. Wychodzimy pewnie w niedziele
Co tam u Was ? Która teraz rodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 23:50
Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Jejku takie czekanie na poród jest okropne, a jeszcze gdy mąż wyjeżdża to musi Ci być bardzo ciężko
Czekałam na zdjęcie Majki dobre 14 tygodni, miło ze w końcu Kluska się pokazała. Mam nadzieję że po porodzie uda mi się ją ustawić e podobnej pozie i porównać -
Estrella, gratulacje!!! To jeszcze jest szansa, że i ja dam radę moją klocyldę urodzić SN
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 05:42
agaton, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzien dobry:)
Estrella gratulacje , czekamy na fotke dzidziolka !
Patrzcie ile maluszkow rodzi się dużo większych niż na USG pokazują Nam:)
Zakocona tak spojrzalam na Twój suwaczek i zdalam sobie sprawę właśnie jak ZAJEBISCIE szybko czas leci ! Dopiero co urodzilas a to juz 2 tydzień życia Tadka leci ... Szok !
Ewwiel ah Ja Cie tak dobrze rozumiem: ( az szkoda slow ale tak jak mówisz co zrobić jak na dziecko nic nie działa i nie śpieszno mu: (ewwiel lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Agaton, a co dalej mają w planach u Ciebie?