Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Agaton ja coś czuje że dziś Twój dzień
Jestem w stresie, ale poddaje się juz losowi.
Wlasnie Zakręcona, ja mam zle termin policzony i ja jestem w okolicy terminu teraz...
-
agaton wrote:Żeby tylko wszystko było dobrze,bo boje się Oksy, to sie często konczy cesarka:/
Jestem w stresie, ale poddaje się juz losowi.
Wlasnie Zakręcona, ja mam zle termin policzony i ja jestem w okolicy terminu teraz...
Tak czy siak , lepsze kochana to niż czekanie kolejnych dni , przecież wiemy ze przemeczona jestes niesamowicie tym wszystkim , jeszcze szpital który sam grobowo wpływa na człowieka.
Kochana może nie koniecznie u Ciebie skończy się cesarka , bądź dobrej myśli :* a nawet jeżeli juz będzie taka potrzeba to sama wiesz , ze to dla zdrowia Helki i olejesz , sama chętnie pod nóż pojdziesz . Będzie dobrze na pewno :*agaton lubi tę wiadomość
-
Blagam o to uwierz , czuje się nie dość , ze ciazowo ociezala , słaba to jeszcze chorobsko mnie wyniszcza doszczętnie . Eh no cóż ...
Kochana będzie na pewno :*
No to jak na 8/10 to i tak juz 2 dni po TP , niech wywołują !
Ja tez juz bym tak bardzo chciała Oskarka tulic , jeeeej !a to wszystko przede mną jeszcze hihi
Ale jestem bliżej niz dalej wiec się pocieszam , 39 tydzień ruszył .Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość
-
Agaton tym bardziej jak jesteś w okolicy terminu jak podadzą oxy to coś ruszy w końcu a chwile potem będziesz tuliła dzieciątko. Piszesz ze jesteś w stresie. Na pewno kazda z nas to odczuje ale niech to będzie taki pozytywny stres który nas zmobilizuje do działania i wiary że przetrwamy wiele dla małej istotki.
Właśnie zdałam sobie sprawę że ciążę mam od dziś donoszonąZakręconaOna, aanaa, agaton, Mikejla, Nynusia, agania, maluda lubią tę wiadomość
-
Wiecie co mnie zastanawia ?!
Czemu to tak jest , ze jak kobieta bierze leki rozkurczowe i inne w ciazy typu nospa , magnez nie wiem ... Luteina ma skurcze itp bolace dosc niektore bo nie ma co się oszukiwać , wyciszyc chcemy zeby poród nie zaczął się za wcześnie ...
Odstawiamy kilka tyg przed TP zeby w razie co juz mogło się cos dziać a one nagle same znikają i śladu po nich ?! Helol , no gdzie one są jak my i potrzebujemy ?! A jak nie to jak na złość . Chore to
Wiem , ze Ameryki nie odkrylam ale po prostu dziwne to jest dla mnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 06:41
-
Hej mamusie
Ja rok temu 3.10 urodziłam i tak podczytuje jak to u Was się dzieje teraz ,bo fajnie powspominać i te emocjemnie to czeka w kwietniu tym razem znowu
co do komedii z lekami ja brałam żeby nie urodzić wcześniej i co chodziłam z rozwarciem i to sporym trochę czasu... tyle że mimo wszystko urodziłam córkę w 35t 5d bo wody odchodziły.. ale co do czego wyobraźcie sobie tak jak co 2-3 dni fałszywy alarm miałam już dosyć bolesne te skurcze co 5 min takie do 40-45s były i ta szyjka rozwarta co pare dni ip bo juz myslalam ze sie dzieje jakies zastrzyki rozkurczowe i sio do domu no kurde ale poród 20h i to na oxy wywołać nie mogli mi... komedia, dlatego w tej ciąży nie ma mowy że nospa będę się faszerowac, bo to był mój organy błąd za bardzo już macica była rozluźninna by sobie samej poradzic chyba że coś nie tak to doraźnie nie na dłuższą metę...
Powodzenia i życzę szybkich jak najmniej bolesnych porodów i zdrowych dzieciaczkówNynusia, ewwiel, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Hej mamusie
Ja rok temu 3.10 urodziłam i tak podczytuje jak to u Was się dzieje teraz ,bo fajnie powspominać i te emocjemnie to czeka w kwietniu tym razem znowu
co do komedii z lekami ja brałam żeby nie urodzić wcześniej i co chodziłam z rozwarciem i to sporym trochę czasu... tyle że mimo wszystko urodziłam córkę w 35t 5d bo wody odchodziły.. ale co do czego wyobraźcie sobie tak jak co 2-3 dni fałszywy alarm miałam już dosyć bolesne te skurcze co 5 min takie do 40-45s były i ta szyjka rozwarta co pare dni ip bo juz myslalam ze sie dzieje jakies zastrzyki rozkurczowe i sio do domu no kurde ale poród 20h i to na oxy wywołać nie mogli mi... komedia, dlatego w tej ciąży nie ma mowy że nospa będę się faszerowac, bo to był mój organy błąd za bardzo już macica była rozluźninna by sobie samej poradzic chyba że coś nie tak to doraźnie nie na dłuższą metę...
Powodzenia i życzę szybkich jak najmniej bolesnych porodów i zdrowych dzieciaczków
Kochana uwierz , ze żadna z Nas cala ciążę nie faszerowala się nospa bo właśnie większość podziela Twoje zdanie , można się nieźle" rozluźnić" i pozniej nie poradzić ... Wiadomo , ze nospa szła doraźnie i mega rzadko .
Wzajemnie , zdrowej ciąży i szybciutkiego porodu w kwietniu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 06:54
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona żeby nie skłamać..minutę temu kładąc się do łóżka pomyślałam o tym samym! Poszłam do kuchni i przez chwilę myślę jaka tabletkę wsiąść a ja od tygodnia nic nie biorę i funkcjonuje. Mało tego nie odczuwam skurczy jakoś.(dzis po 4 rano jeden skurcz brzucha z bólem przypominającym @. Byłam pewna że po odstawieniu w momencie będzie gorzej.
-
Bąbelek wrote:Zakręcona żeby nie skłamać..minutę temu kładąc się do łóżka pomyślałam o tym samym! Poszłam do kuchni i przez chwilę myślę jaka tabletkę wsiąść a ja od tygodnia nic nie biorę i funkcjonuje. Mało tego nie odczuwam skurczy jakoś.(dzis po 4 rano jeden skurcz brzucha z bólem przypominającym @. Byłam pewna że po odstawieniu w momencie będzie gorzej.
P.S widzisz ! Myslimy o tym samym hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 06:56
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Ej,ale nie wiem,czy to tak jest,bo ja pisałam wam,ze nospy wzięłam przez cala ciąże moze ,3 tabsy i co? Ja skurczów żadnych mimo tego nie mam. Mialam jeden dzien,ale po olejku,wczoraj troche mi się spinał,ale żadnych straszakow,nic,wiec to tez nie regula... Mysle,ze na prawdę te nasze organizmy sa niezbadane i robią co chca...
Dzieki Dziewczyny,lepiej mi zdecydowanie:***
-
Agaton no Ja np. Nospe może z 5 razy wzielam w całej ciąży i to bardziej na poczatku , później juz magnez i luteina tylko bo lekarz kazał mi po poronieniu brać na wszelki by zapobiec zlemu , wiadomo . Wtedy miałam silniejsze skurcze niż teraz jak nie biorę nic a nic , o to Nam chodzi:) a co do organizmow to fakt , robią na prawdę co im się cholercia podoba ... AA niby taki wielki wpływ mamy haha
Agaton , w końcu :* a będzie jeszcze lepiej jak lada dzień a może chwila i będzie po wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 07:04
agaton lubi tę wiadomość
-
Agaton trzymam kciuki żeby poszło sprawnie
Bąbelek i co z tym chrapaniem?? Ja to może i nie słuchałam jak chrapie ale non stop mu tel wibrowal. Teraz też mnie jego tel obudził. Eh...głupie jakieś sny no masakra
A te dziwne bóle to faktycznie na wc bo znów wracają hehe i zaraz wstaje i idę!!
A głodna jestem...ze o jej