X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje cycki jakos oklaply...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje coraz bardziej się pompuja :/

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla no jak po 4 pisałam to juz nie usnęłam :D nie chrapał jakoś intensywnie ale i tak się rozbudziłam. W końcu wstalam przed 6 bo juz glodna bylam z tego wyczekiwania :/ mąż zaraz tez się obudził jak zobaczył ze w kuchni się swieci i cos kombinuje. Przyszedł i mowi ze o 6 do pracy wyjeżdża :D budzik miał wyciszony.

Nynusia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki spamujcie dzisiaj ile wlezie! Bede czytać jakoś hehe :)

Bąbelek ta mój śpi jak zabity, wczoraj od 7.30 do 21 w pracy był...ja też wstałam teraz całkiem bo taki ogromny głód jak rzadko,że nie dałam rady leżeć, a żeby go nie budzić to płatki z mlekiem na szybko i teraz będę czatować przed kompem :)

• agaton Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra,dzisiaj oxy,oby podzialalo! Trzymajcie kciuki!
    Akurat rodzaca jakas przyjechala,ale jej fajnie...

Mikejla, Bąbelek, agania, zakocona, Katarzyna87, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj czekaj kochana, już niedługo i Ty poczujesz :)

• agaton Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie w sensie,ze sama z siebie zaczela rodzic,no ale trudno,nie może być wszystko idealnie... Oby Hela dala rade,bo ja na pewno dam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 07:55

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton trzymam kciuki :*

Ja czekam na obchod pewnie będzie kolo 9

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja czekam z Wami póki książe śpi

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika a o której ksiąze się budzi ??

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przebudził się z 2 razy już i ciągnie mnie za sweter, pyta gdzie idę. Ja ubrana bo mi zimno. NIech śpi do 10, należy mu się po całym tygodniu. Później zakupy, sprzątanie...i do szwagierki

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa no to żywiołowy dzień masz dziś. Ale uważaj żebyś się nie przeforsowala żeby Cię nic nie bolało.

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie nie, najgorsze już za mną. Dziś "standardowe" obowiązki :) jakieś kurze itp :) no i dziś zabieram się za pranie ciuszków :)

Nynusia lubi tę wiadomość

• my dream Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Gratuluje kolejnej mamusce :) ale miała być kumulacja :p dzidzusie do akcji proszę ruszać, bo uschniemy z tęsknoty :p
    Mnie obudził bol@ ale od razu usnelam.
    U nas po fajnych 2 tygodniach z M znów się pierd*li :/ znów będzie zajebisty weekend bo sobie cos wmowil w ta głupia lepetyne. Wczoraj powiedziałam mu ze skoro ja mogę po sobie sprzatac to on również po sobie, a on z tekstem ze jej tu jak lokator. Ku*wa !! Dzis pan hrabia obrażony, ledwo łaskawie powiedział czesc.
    Poszlabym do tego szpitala to bym miała pare dni spokoju...

mhsvh371pdpt408y.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dream biedna jesteś. .. może coś zrozumie jak się dzidzia urodzi...
    Faceci...
    U mnie mój wczoraj był na chwile i mówi do mnie ze poligon jest w pokoju to mu mowie ze ja się pakowalam robiłam obiad kolacje prasowalam a on miał sprzątać a nie siedzieć na kompie grać i oglądać tv to się oburzyl ha

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dream a często tak ma? Ścierą po dupie normalnie. Albo do mnie ja go nastawie na właściwe tory.
    Kurde coś mnie sen dopada...

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :*

Znowu udało mi sie przespać całą noc, tzn budziłam się przy zmianie pozycji ale na siku nie wstałam.

Wczoraj mnie B. wkurzył bo jak sprzątam to mówi, że mam tego nie robić bo się zmęczę, jak leżę to chodzi i pyta czy śpię, czy się dobrze czuję... normalnie jak z jajkiem jakimś ;/ mam już dość!

A jak mu powiedziałam, że sprzątam jak wariatka bo chcę już urodzić to powiedział, że przecież tyle wytrzymałam to te dwa tygodnie też dam radę. Kocham go i wiem, ze on chce dobrze ale chyba teraz to jak bomba zegarowa chodzę i mnie wszystko już denerwuje.

No i wieczorem znowu kilka straszaków i spokój...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie mysle czy mogłabym liczyć na mojego w trudnej sytuacji i... Nie jestem w stanie na to odpowiedzieć. Kurczę nie wiem... ;( a przeciez męża powinnam byc pewna w każdej sytuacji.
    Jak szlam na badania w sprawie raka jajnika to mnie opier**lil ze się przejmuje.
    Jak byłam na laparoskopii udrazniajacej jajowody to się mną super opiekował.
    Po powrocie ze szpitala jak plamilam w ciąży to musiałam caly dom ogarnac bo przeciez nie jestem obloznie chora.
    Na codzien robi mi jakies przyjemnosci, kupi orzechy, ciasto itp
    Negatywne emocje eksponuje, natomiast tych pozytywnych tak jakby się wstydził.
    Tyle bylo negatywnych sytuacji nawet podczas ciąży, ktora powinna być przecież cudowna pod każdym względem... Mam jakies chore obawy, czy będę kochana naszego syna calym sercem jesli będzie podobny do M. Wiem, ze nie powinnam tak nawet przez pól sekundy pomyśleć, ale czasami taka wstretna myśl przychodzi. Wiem, ze nikomu oprócz Was nie mogę o tym powiedzieć.

Wybaczcie za smęty o poranku :(

mhsvh371pdpt408y.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    My dream a często tak ma? Ścierą po dupie normalnie. Albo do mnie ja go nastawie na właściwe tory.
    Kurde coś mnie sen dopada...

Wcześniej bardzo często, ostatnio bylo lepiej, dużo lepiej. Dostal ochrzan od mojej mamy (nie powinna się wtrącać, ale po tym sie polepszylo)

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie tak jakby on miał jakieś obawy i wstydził się pozytywnych odruchów. Psychologiem nie jestem i ciężko cokolwiek powiedzieć. To na pewno jest smutne, kiedy nie wiesz, czy będziesz mogła liczyć na tę osobę w każdym momencie. Każdy człowiek powinien mieć kogoś takiego...a co do synka, każda na pewno ma jakieś obawy. Ja też boję się, czy będę umiała zaakceptować to, że mój mąż będzie kochał inną kobietę (naszą Madzie) i czy to jest normalne? Boję się, że będę zazdrosna :/ lub w drugą stronę - co jeśli Madzia zawładnie całym moim sercem i nawet dla męża nie wystarczy tam miejsca?

‹‹ 2630 2631 2632 2633 2634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ