Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Zak no właśnie ale dodatkowo do tego usłyszałam ze jak się skurcze nasilają to zostawiają ja podana żeby wywołać poród. Może się nastawiam a tu nie ma na co ?
a nóż się milo zaskoczysz kochana
aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Nynusia,ja miałam taki test,u mnie to nazywali oct, podpieli oxy w malej dawce,ale rosnącej i obserwowali na ktg jak dzidziuś na skurcze reaguje,a to podobno po to,żeby sprawdzić,czy lozysko jest w dobrym stanie czy juz nie daje rady. U mnie wyszedł test dobrze wiec czekaliśmy.
Ja to juz nie wiem,czy będę jutro miała ta indukcje czy nie. Co przyjdzie jakiś lekarz to inaczej mówi,zobaczymy. Grunt ze mężuś będzie przy mnie.
Polkosia,no za mala dawka pewnie. Ja tam polknelam bez niczego,od razu popilam i potem siup druga łycha,ale ja zdesperowana bylam,to wszystko bym przelknela.
Tez juz się zbieram spać,żeby moze się przed jutrem wyspać.
Nynusia,jestem z Toba myślami:*
I z cala reszta tez oczywiście;)
-
Kasia cudna pyziunia
mama się stresuje, na Ktg jeździ a dziecię się śmieje
Nynusia, Agaton, Wiedźma, Polkosia zaciskam kciuki żebyście w weekend imprezowały na porodówce!agaton, Katarzyna87, polkosia, Nynusia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Ana,ale u Ciebie nie trzeba bylo,bo u mnie robili,bo po terminie jestem i czy można jeszcze czekac,czy łożysko za stare i trzeba działać.
Kasia,wlasnie,Majeczka śliczna,ciekawe jak na zywo wyglądają nasze dzieci,bo to jednak dość mocno znieksztalcony obraz;)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Mnie dzis teściowa zszokowała tekstem "Ty nie będziesz karmić tylko z butelki nie?" Mowie ze będę i chce karmić piersią...a ona do mnie "ale jak to? Przeciez pokarmu nie będziesz miała po cesarce" . Az mi cycki opadły
FreshMm, agania lubią tę wiadomość
-
A moja teściowa dzisiaj mi wysłała zdjęcie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a12d55bd38.jpg
I powiedziała,ze sweterek dla Heli gotowy (na drutach robila) i ze pewnie na niego czekala,to juz teraz wyjdzie;)Little Frog, zakocona, EwelKa wielka, maluda, Katarzyna87, Bąbelek, polkosia, lojkalojka, annggela lubią tę wiadomość
-
Agaton śliczny sweterek
Bąbelekmoja teściowa oczywiście pasuje do wszystkich waszych "narzekań" i moja tez stwierdziła, ze beznadziejnie ze cesarka, ze nie bede miała pokarmu i takie tam. No ale to inne pokolenie i wierzy w stereotypy. Po naturalnym tez mozna nie mieć pokarmu. Po cesarce mozna mieć normalnie pokarm. No ale mamusie są mądre.
Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Plus jest taki, ze Ala nie należy do olbrzymkow i wazy 3050g. Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek (dzień przed terminem z @) wiec w najlepszym wypadku zadzialaja coś w pt. Mąż jest zalamany, bo do piątku ma tylko urlop a później będzie v musiał jechać w trasę. Wścieka się, ze nie będzie mogl z nami spędzić czasu po porodzie, a jeśli nie podają mi od razu Oksy w pt, to nawet na poród się nie zalapie. Wiec oboje wracaliśmy z wizyty w milczeniu a ja dodatkowo ze łzami w oczach, bo ciążowe hormony buzuja na całego...
Zakocona, u mnie tp zmienia się na 16.10, jeśli będziesz miała okazje wprowadzać jakies zmiany na pierwszej str, to możesz mi to poprawić na pierwszej str.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 23:28
-
Tylko jak? Uparta jest, bo nic na nią nie działa. A podobnie jak Polkosia mam juz dość tych domowych sposobów, bo tylko się czlowiek namęczy a pozniej i tak żadnej akcji z tego nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 23:36