Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki:)
Urodziła sie o 9:48 dwa tygodnie po to czyli wychodź 43➕ 0.
Szczesliwa, dobrze, ze Natankiem ktos sie zajął, będzie dobrze:)
Agatka, nie zapominam o Tobie i modle sie za Gabi!
Wredotka, kciuki!!!
Bąbelek, Nynusia, polkosia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Agania mi lekarz też mówił o CC, że jak odejdą wody albo będą skurcze co 10 minut to szybko na szpital, żeby dziecko nie przeszło dalej w kanał rodny. Fajnie, że już cokolwiek wiesz i masz skierowanie do szpitala, przynajmniej wiesz na czym stoisz. Muszę jutro swojego zapytać o to co dalej i jak z terminem według USG.
-
nick nieaktualny
-
Agaton, gratulacje!
Szczęśliwa, współczuję przeżyć... Mam nadzieję, że szybko sobie z tym poradzicie i będziesz spokojniejsza.
Polkosia, no czasami się takie babska trafiąTu z jednej strony burza hormonów, a taka jeszcze przyjdzie Ci dowalić, że wszystko źle robisz i co to z Ciebie za matka
Ale olać. Widać to z niej raczej zły pracownik!
agaton lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Agania, nie mam. U mnie dają skierowanie jak jest np. mało wód albo inne rzeczy się dzieją. Mam czekać na skurcze albo wody. Dziś kolejny dzień z rzędu odkurzałam chociaż czysto i za piekarnik się wzięłam.. może coś ruszy
Aha, rozumiem. Czyli czekasz aż akcja się rozwinie! Ja myślałam, że po prostu czekasz aż lekarz da Ci skierowaniea jeśli do dnia terminu porodu nic się nie wydarzy to wtedy masz przyjść do szpitala? Czy też jeszcze tego nie wiesz?
-
Aaaaaaaaaaaa kurde wszedzie się znajda takie babska bez powołania. Olej jej gadanie polkosia i rób co uważasz za słuszne a słuchaj tych, które po ludzku do Ciebie podchodzą.
bąbelku a dlaczego u Ciebie cc ma być?polkosia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Polkosia to ty mówisz ze trafiłaś na jedną durną babe,a weź pomyśl ze u mnie w szpitalu trafiłam ale na jedną fajną? To jest dopiero opieka...a one sie jeszcze domagają podwyżek! Tylko ciekawe za co hak swoją pracę wykonują jak za karę!
polkosia, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Agaton gratulacje!!!
Wredotka może juz tuli Maluszka:-)
Szczęśliwa, najważniejsze, ze na strachu sie skonczylo. Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy!
A ja jestem na oddziale. Skurcze mam na poziomie 60 i co 3min srednio. Dzisiaj maja tu nawal, lekarz przed chwila byl i mowil, ze jutro go nie będzie, ale będzie w sob i niedz. Wiec jesli do tego czasu samo nie ruszy to w weekend Oksy.agaton, szczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość