X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa - trzymamy kciuki, będzie wszystko dobrze :*

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka, Szczęśliwa!!!

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • maluda Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Lojka, Ewelka- wielkie gratulacje :)

Agaton, Ewwiel, Wredotka- trzymam za Was kciuki :)

Zakręcona- ja też zaszalałam wczoraj z jedzeniem, stwierdziłam, że niedługo już się skończy i od razu po porodzie zaczynam dietę, bo już 25 kg jestem na plusie :( wszyscy mówią mi, że tylko w brzuchu przytyłam, ale ja widzę ten mój wielki udziec...

Agania- kciuki zaciśnięte :)

Agatka- musi być dobrze, życzę Wam dużo sił i modlę się za Was.

Szczęśliwa- trzymamy kciuki, będzie dobrze.

Ja dzisiaj nie spałam przez całą noc, chyba za dużo rozmyślałam przed snem... zasnęłam dopiero na godzinkę jak córkę do szkoły wysłałam, niestety listonosz mnie obudził...
    Dzisiaj o 18.00 mam KTG, odbiór wyników GBS oraz ostatnie mierzenie naszego pulpecika :) Proszę o kciuki :)

lojkalojka lubi tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,mocne,mocne kciuki! Wszystko będzie dobrze! :*

Wredotka,powodzenia!!

Agania,Maluda powodzenia na wizycie!

Agatka,na pewno świetnie pójdzie mężowi a Ty kobieto nie myśl o tym bo się wykonczysz!! Masz jeszcze poród przed sobą i powitanie dzidziulka na świecie! cały czas trzymam za Was kciuki! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:13

maluda lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka oj na pewno dziś przytulisz synka ;) Powodzenia, trzymaj się dzielnie. Swoją drogą fajna data na urodziny.
    Mój się chyba nie spieszy :(

atdc6iyehd9qphks.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaczyna mi sie czop strzępic. Tzn nie wyglada jak to co w necie ale jest galaretowate i nie wchłania sie we wkładkę. od tego momentu to jeszcze dużo czasu może minąc ale pojawiłąs się nadzieja!!!:D

Lexie, Little Frog, agania, lojkalojka lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania Ty juz na Ktg. Daj znać jak po wizycie i co z cc.

Madu ja kojarzę że z 2tyg temu (minimum) to miałam takie coś galaterowate ale bardziej żółte, nic z krwią. Ciekawa jestem czy to był czop. Ważne że coś się dzieje tak jak piszesz ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bąbelek myślę, że to jakieś strzępki moga być a do odejscia to jeszcze może być dużo:) Grunt że cos nowego u mnie ;p

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę..te auta nasze już prawie parkują do garażu zwanego porodówką :D

madu, Lexie lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek i Madu mi odszedł czy w pon bylo go tyle co na pól dłoni i koloru żółtego na następny dzień znów odpadł z tym ze juz z brazowawym plamienien a w nocy juz tuliłam swoją ukochaną:*
    Może i u was cos to zwiastuje,tego Wam życzę:)

madu, Bąbelek lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, mysle i modlę sie za Was!
    Szczęśliwa, wszystko bedzie dobrze!
    A moj Ignas czasem je tak łapczywie, że ulewa. Ale nie jest to takie "zwykłe" ulewanie. Tak jakby wymiotowal, w dodatku wszystko. Do tej pory w ciagu 2 tygodni zdarzyło sie 3 razy. Poza tym w ogóle nie ulewa. Wasze Małżeństwa tez tak mają? To normalne?
    edit: Maleństwa, nie małżeństwa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:57

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas podejrzenie żółtaczki :( Klementysi pobierają krew i dowiemy się niedługo co i jak... Spadła z 3700 na 3600 wczoraj i 3440 dziś.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, za mną ciężka nocka...Od 2 męczyły mnie skurcze. Ściągnęłam sobie aplikację na telefon, która je liczy.
    Przez 40 min były częste i regularne (co ok. 3 min), potem 15 min przerwy i tak do 6:30, przynajmniej wtedy uznałam, że spróbuję zasnąć. Koło 7:00 obudziło mnie mega spięcie brzucha, więc obróciłam się na 2 bok, przytuliłam do mojego zawsze ciepłego męża i przeszło.

Od czasu jak wstałam koło 8 miałam tylko jeden skurcz.
    Dobrze, że nie pojechałam na IP, bo by mnie z kwitkiem odesłali. Inna sprawa, że wydawały mi się hmmm jakby to napisać - za mało bolesne.

Czopu ani widu, ani słychu...

Mąż pracuje dzisiaj w domu, więc jakby co możemy od razu jechać, tylko szkoda, że to były straszaki.

Pytanie do mamusiek, czy u Was wszystkie skurcze były takie same? U mnie niektóre spinały brzuch od dołu, inne jakby cały.

Polkosia, dzieci zawsze spadają po urodzeniu :) NORMA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:44

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zaraz zacznę doczytywać po długiej przerwie.
    Grauluję nowym mamom, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne porody :)

maluda, Lexie lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, strasznie mi przykro jak czytam z czym się zmagasz. Dziewczyny dobrze piszą - zaufaj mężowi. W takich chwilach nic innego nie możesz zrobić. Bądźcie dla siebie wsparciem. Korzystaj z tego.

Wredotka, trzymam kciuki!

Szczęśliwa, jejku zdrówka dla tego Twojego maluszka!! Jej, tyle stresu. Mam nadzieję, że sytuacja już o wiele lepsza!

Czekam na wieści od Agaton. Mam nadzieję, że już zobaczyła swoją kruszynkę.

Madu, jak piszesz - ważne, że coś tam ruszyło :) To dodaje nadziei :)

Wczoraj powiedziałam mężowi, że lekarze mogą wykonywać taki masaż, żeby rozkręcić akcję, to biedak się tak przeraził i zdenerwował. Pytał czy przy nim to robią. Wytłumaczyłam mu, że z tego co czytałam w Waszych relacjach, to to się masażem tylko nazywa, bo nie należy do [przyjemności i relaksu ;) Nie wiem co on sobie tam wyobrażał. Zastanawiam się jeszcze nad tym seksem, bo w sumie jak to może pomóc i ponoć to najlepszy masaż, to może warto się poświęcić, a przy okazji sprawić przyjemność mężowi...

madu, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa kciuki za Natanka
    Polkosia lepiej z zoltaczka zostac od razu niz pitem wracac jak my, a waga zawsze spada, a zoltaczka tez sie do tego przyczynia niestety.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nię bądź traba, zamów słonia". Przeklejam info z innego wątku :) Ja zamawiam słonika dla Madzi

"Muszę Wam to wstawić bo złapała mnie dziewczyna za serducho.
    Urodziła bliźniaczki w 29tc. Niestety jedna zmarła w pierwszej dobie a druga ma poważne problemy zdrowotne. Dziewczyna zbiera na leki i rehabilitacje szyjąc pluszaki i sprzedając je po 10zł za szt. Myślę że to nie dużo. Ja zamówiłam właśnie 4szt bo nie dość że pomagam to jeszcze bardzo mi się te pluszaczki podobają. Jak dostanę to wstawię Wam fotki. Tu jest link do jej strony:

https://www.facebook.com/OsaHandmadee "

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu a może maly jest zle odsluzowany? Stąd te sapki i świsty?
    Kurczę trzymam kciuki :*
    Będzie dobrze!

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, koniecznie daj znać jak coś będziesz wiedzieć.
    Jscusianka, moja często ulewa ale zaczela tez właśnie wymiotować czy ulewac duże ilości, sama nie wiem jak to nazwać. Staram sie ją czesto odbijać a od wczoraj karmie ja w pozycji, w której nie może jeść lapczywie, takiej w której grawitacja nie pomaga jej i mleko nie splywa jej samo do buzi. Musi miec głowę wyżej niż sutek i wtedy sie troche musi namęczyć podczas jedzenia ale o dziwo jest spokojniejsza podczas jedzenia.

iv09hdge6yql001e.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaa, dzięki, tez tak spróbuje :) a jak wyglada ta pozycja? poduszke do kaarmienia pod jakims duzym katem ustawiasz?

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 2685 2686 2687 2688 2689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ