Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa, maluchy nie potrafią same oczyszczać sobie noska, dlatego tez konieczne jest codzienne psikanie do nosa sola fizjologiczna i odciąganie gruszka lub frida. Wydaje mi sie, ze właśnie u twojego synka zbyt dużo tej flegmy sie nagromadzilo.
-
Bardzo Wam dziewczyny zazdroszczę tej radości z narodzin dzidziusiów, ja przez ta cala sytuację, nawet nie zdaje sobie sprawy, ze to nasze wyczekane dziecko bedzie za 6dni i boje się jak Gabi to zniesie. Tego, ze mnie nie będzie, boje się tez ze jak będę w szpitalu, to u malej pojawia sie powiklania po chemioterapii i mój mąż tego nie zauważy.
Czemu to tak jest, ze smutek przeplata sie z tak pięknym chwilami -
Dziewczyny, mam od godziny regularne skurcze co 7-9 minut, wody się sączą od około 3:30. Myślicie, żeby jechać na porodówkę?
Agatka,mocno trzymam kciuki, musi się ułożyć!
Nynusia, napisałam Ci wiadomość na priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 07:42
-
Dokładnie, Wredotka, do boju!
Agatka, nie mam pojęcia co przeżywasz, ale na pewno wszystko się ułoży. Może rzeczywiście nowe maleństwo da powera starszej córci na powrót do zdrowiaTrzymam kciuki.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lojka,wielkie gratulacje!
Agaton,Ewwiel,trzymamy z Tymciem mocno kciukasy za Was!
Nynusia ja po porodzie tez mialam tylko kropelki mleka a sie rozchulało,ze hej!Pamietaj tylko aby je masowac,zeby zastoju nie było..
Szczesliwa,wiem co przezywasz kochana,ja za kazdym razem jak Młody zacharczy to się stresuje,połozna mowi,ze jeszcze sie odsluzowywuje i koniecznie czyscic nosek.Spróbuj a jak to nie przejdzie to dzwon do lekarza :-*
ewwiel, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Wredotka- szpital, szpital
I działaj kobietko:)
Agatka... zaufaj mężowi, po to jest Was dwójka żeby ten ciężar podzielić miedzy siebie, czasem jest tak że jedna osoba nie jest w stanie wszystkiego udźwignąć. Malutka na pewno da siłę siostrze. Czeka Was długa droga ale dacie radę!21.10.2015 Leon -
witam w terminie
pewnie jutro kierunek szpital. ciekawe czy mnie zostawią czy odeślą do domu
szczesliwa mamusiu, ja bym jednak chyba pojechała do lekarza, jesli dobrze pamietam mówiłaś, ze maluszek była na spacerku, może się przeziębił?
-
Agatka, ciężko cos doradzać, pocieszać. Choroba dziecka to chyba najgorsze co może być. Pamiętaj, ze my tu o Was myślimy i modlimy się. Musi być dobrze. Dużo sil dla Ciebie i dla Gabi do walki o szybki powrót do zdrowia.
Dziewczyny dziękuję za kciuki. U mnie znów nocka zawalona przez skurcze. Jeszcze pies mi akcje zrobił z wymiocinami. Corka wyszykowana do szkoły a ja jem śniadanko i dopakowuje torbe do szpitala.
Wredotka, tez bym pojechała na twoim miejscu na IP. -
Dzięki dziewczyny. Właśnie się zbieram, czop mi odszedł, skurcze co 6-7 minut. Może dziś przytulę Ignasia
Trzymajcie kciuki! A ja mocno będę trzymać za resztę!
Dobra data na porody więc może będzie wysyp!madu, Blondik, zakocona, aanaa, polkosia, maluda, Lexie, PauLLa, ewwiel, Little Frog, Katarzyna87, Nynusia, agaton, onka, lojkalojka, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wredotka kciukiii :*
Agatka mąż da sobie rade. I Ty również kochana:*
Nynusia Córcia cudna
Polkosia Klementysia słodziutka
Angelaa tak szybko??? My mamy 16dni a jeszcze się trzyma. Ale super oczywiście że tak szybko się zagoilo
Natalia piękna Dzidzia
Lojka gratulacje :* kruszynka mniejsza od naszego Synka
Zakręcona zleci ten pobyt w szpitalu :*
Maxi powodzenia w szpitalu
Battinka mi położna powiedziała że jak przeziębienie mnie złapie to i tak mam karmić piersią jeśli tym się martwisz...poza tym wspolczuje choroby
Szczęśliwa jejku kciukipowodzenia:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:41
Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość