Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka, mam. Nie byłam pewna czy dawać, ale zanosiła się tak, że skapitulowałam. Niestety wypluła szybko i dalej płacz. Teraz cud, przespała 2h pod rząd
I ja trochę się zregenerowałam, ale nadal jestem nieprzytomna.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny!
Miałam już dawno pisać, ale tak jakoś zleciało.
Przede wszystkim gratulacje dla wszystkich mam! Dzieciaczki śliczneZakocona, Polkosia - cudne opisy porodów, aż nie mogę się doczekać mojego! Zdjęcie w chuście boskie - upewniłam się w decyzji, że na pewno kupię
Wybaczcie że nie odniosę się do każdej, ale nie pamiętam wszystkiego co się tutaj działo. A dzieje się bardzo dużo
Agaton - cały czas mocno trzymam kciuki za rozwiązanie! Reszta z terminem niech też się zbiera
My mamy już praktycznie cały pokoik, rzeczy ułożone w szafie (tak, wreszcie ją mam) i czekamy niecierpliwie na Ignasia. Nie śpię, bo wieczorem podziałaliśmy z mężem i mam teraz skurcze, do tego trochę ze mnie pociekło i zastanawiam się czy to nie wody. W sumie fajna data narodzin więc mógłby wyjść
Polkosia, pamiętam że miałaś dodatni GBS - jak Klementysia? Wszystko ok? Bo się trochę tym martwię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 04:00
polkosia, agaton lubią tę wiadomość
-
My od 22 nie spimy... Tzn. Ja . Maly chyba zaczyna byc chory ma w gardle straszna flegne i bie moze tego polknac a ja nie wien jak mu pompc . Juz lapalam za tel i mialam dzwonic na pogotowie ... Klepie go w plecki teraz .. Boze zeby tylko nie byl chory ...
-
Szczęśliwa, mojej zdarzalo sie bulgotać i tez myślałam ze to flegma. Polozna poradziła mi rozrzedzac to wlewając do noska sol fizjologiczna. Ale u nas wystarczyło małą pobudzić do kichnięcia i odciągnąć z noska. Kurczę, jak jej nie przeszkadza w oddychaniu to zaczekajcie do rana i do lekarza?
-
Szczęśliwa, Klementysia też świszczała cały dzień, wieczorem miałam wrażenie, że to przeziębienie, a położna zaleciła po 2-3 kropelki soli do każdej dziurki w nosku i powiem Ci, że teraz to muszę sprawdzać czy oddycha, bo tak cichutko
Może spróbuj, zanim jeszcze nie jedziesz i się męczy dzieciątko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 06:22
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agaton to powodzenia.
Grunt to pozytywne nastawienie.
Życzę Ci z całego serca żebyś doszła do.siebie tak szybko jak ja.
Ja wyspałam się w nocy bo po 23 zabrali mała (akurat na zmianie była koleżanka tesciowej) dostałam czopek i spałam do po 5 żeby odesłać te 4 dni męki z bólami szwami itp.
Dziś czuje się jak nowo narodzona także zaczynam dziś na całego przygodę z mmacierzyństwem
Pokarmu doslowbie kropelki ale damy rade.
zakocona, Bąbelek, agaton, Little Frog, ewwiel, maluda, lojkalojka, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, współczuję
mam nadzieję, że to jednak nie chorobsko
Nasz dzisiaj pięknie spał. Co 3h pobudka. Teraz się znowu karmimy i potem pośpi z nami w łóżku do kolejnego karmieniaja oczywiście nie zauważyłam, że wkładka laktacyjna mi się na drugim cycku przesunela i pół koszuli mokra
Nynusia, maluch się najada malutkimi ilosciami na początku. NormalkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 06:46
-
Dokładnie, położna mowiła, że w dniu porodu wystarczy 2 ml
Przenieśli mnie wieczorem do sali 2-osobowej i jestem z dziewczyną po cc, która lata jak szalona i mówi, że czuje się świetnieA znów na porodówce była dziewczyna po SN, a pierwsze dziecko 4 lata temu z cc i mówi, że cc lepsze
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn