Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka z ojcem to jest tak, że kiedyś bywał agresywny bardzo, to było jeszcze jak ja i siostra mieszkałyśmy w domu, czuł się królem, a my nie umiałyśmy się bronić. Dopiero z czasem, gdy zaczęłyśmy się bronić same, przestałyśmy się go bać, a niekiedy dzwonić na policję to mu minęło. Czasami się zdarzają sporadyczne akcje, ale mama umie sobie z nim radzić. A mieszkania nie da się przerobić tak, żeby nie wchodzili sobie w drogę. Niby ma 3 duże pokoje, ale z jednego pokoju, który jest przechodni korzystała babcia i mama nie umie tam nawet wejść... nie może się przemóc. Może z czasem jej minie. Wierzę, że będzie dzielna dla mnie i dla wnuczki
potrzebuje trochę czasu, ale wierzę, że zmieni swoje życie
a dzięki temu i moje, bo i ja wtedy będę żyła spokojniej
-
Agania napewno da radę, poprostu teraz cierpi i każdy musi przez to przejść, jedni sie otrząsają szybciej inni wolniej, ale to zawsze mija, bo takie jest życie, ze w koncu sie zapomina...przykre to, ale prawdziwe.
Przytulam Cie kochana i bedzie dobrze! Módl sie za mamęagania lubi tę wiadomość
-
Gratuluje kolejnym nowym mamusiom
Ja dzisiaj miałam wizytę i dostałam skierowanie do szpitala bo jednak mam cholestazę. Jutro rano jadę. Nie wiem czy w moim szpitalu jest wifi wiec może być tak ze odezwę się dopiero jak wyjdę do domu po porodzie.. -
Jaroszka mam jakies 500 mb. Jak będę rodzic to na pewno dam znać
Z jednej strony chciałabym żeby wywoływali poród bo juz nie mogę sie synka doczekać a z drugiej co natura to natura i wolałabym żeby samo sie zaczęło.. Babie nie dogodziszagaton, aanaa, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Agania,a jakby sprzedac to mieszkanie i kupic dwa mniejsze? Trzy pokoje to nie Malo,dwie kawalerki by z tego moze byly:)
Nynusia,ale slodka ta Twoja Lenka:) rozczulają mnie te niemowlaczki,jutro zobaczę swojego brzdaca uparciucha:)
Maximum,to powodzenia jutro w tym szpitalu,oby jednak wifi bylo;)Nynusia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
powoli dochodze do siebie ale miejsca szwów bardzo bolą i ciągną - ciężko mi sie chodzi i siedzi ale koleżanki poleciły mi balsam szostakowskiego i zdecydowanie pomagawięc również wam polecam
Antoś w wiekszości czasu śpi, jest przesłodki... Aha widziałam że nie jest uzupełniona godzina narodzin Antosia - 1:20
Jutro jedziemy na sesję noworodkową
Dziewczyny które juz urodziły - stosujecie jakieś diety?
Powodzenia życzę przyszłym mamusią, kochane trzymajcie się :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f55a1d707386.jpgBąbelek, szczesliwa_mamusia21, Katarzyna87, ewwiel, agaton, annggela, onka, miska2503, Little Frog, maluda, Lucy7, Aleksandra90, madu, ewa13, Lexie, paula1, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Tak na szybko dziewczyny Leon 3680g i 48 cm 16:30 SN zzo
To anioł nie dziecko
Zjadł cycusia o 17 i śpi
nat_alia, Katarzyna87, ewwiel, Bąbelek, agaton, zakocona, annggela, lula.91, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, onka, miska2503, Nynusia, Little Frog, maluda, dddodiii, aanaa, Aleksandra90, madu, polkosia, Lexie, paula1, agania, PauLLa lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
agaton wrote:Agania,a jakby sprzedac to mieszkanie i kupic dwa mniejsze? Trzy pokoje to nie Malo,dwie kawalerki by z tego moze byly:)
No już w ten sposób myśleliśmy też, ale kasy by chyba nie wystarczyło, bo 1/6 w mieszkaniu ma brat ojca, a jak wiadomo kawalerki są drogie dosyć... no zobaczymy, wierzę, że jakoś dobrze się ta sprawa rozwiąże