X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka gratulacje ! :)

Agaton oj zdaje sobie sprawe ze nastraszylam ale tu mialam jedyne wsparcie o kazdej porze dnia po prostu musialam !
    Ale masz racje dziewczyny rozladowaly sytuacje i Ty tez na pewno nam napiszesz dobre rzeczy :D

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka, gratulacje!! :):)

Chyba się nam akcja na forum rozkręca :):)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, u nas po warsztatach o tak <3 Mały usnął jeszcze podczas wiązania :)
    Patrycja pogadała ze mną też sporo o karmieniu, więc było miło i przyjemnie. Oboje nas uczyła wiązać kangurka.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92c4091d853c.jpg

agaton, Lovi prolactis elektryczny dwufazowy. Polecam, jest super :)

Ewelka, wielkie gratulacje :)!! Czekam na opis i fotki Stasia :)!!!

lista uzupełniona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:03

madu, Aleksandra90, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek, jaroszka, ZakręconaOna, miska2503, Little Frog, paula1, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1b6ae81d05.jpg

Wiem, wiem kiepsko widać, ale jak ktoś sie chce to zauważy oczka, nosek i usteczka :)
    Mały wazy 3350 g.
    Podobno ma długa kość udowa 72mm - nie wydaje mi sie, bo nie ma po kim...
    Łożysko w dnie i na ścianie przedniej II stopień dojrzałości i prawidłowa ilośc płynu owodniowego.
    Wszystko ok bardzo długo go sobie oglądaliśmy :) na monitorze widać, ale juz zdjecia kiepskie....

madu, zakocona, Aleksandra90, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek, ewwiel, ZakręconaOna, Lexie, aanaa, miska2503, Little Frog, paula1, maluda, polkosia, Nynusia, agania lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam bardzo podziękować za opisy porodów :-) mam termin na 7 listopada i to moje pierwsze dziecko, wiec jestem lekko zestresowana. Przepraszam, że tak podczytuje, ale jesteście świetne babki i dużo się od Was uczę :-) Wszystkim rozpakowanym gratuluję, a za te, które czekają, trzymam kciuki :-)

jaroszka, agaton, Bąbelek, zakocona, ewwiel, ZakręconaOna, Lexie, aanaa, miska2503, Asieńka_86, lula.91, paula1, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,wybacz,ale ja nic nie widzę;P ale cieszę się ze wszystko w porzo:)
    Zakocona,dzieki za info o laktatorze:)
    Fajnie z ta chusta i Tadziem wyglądasz:)
    Szczesliwa,mam nadzieje,ze to nie zabrzmiało jak jakiś wyrzut,bo bardzo dobrze,ze pisalas,bo przeciez po to tu jestesmy:)
    Nala,czytaj ile chcesz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:00

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Nala85, maluda lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png

Wysłany: 14 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ekstra ! Zazdroszcze ! Czuje ze moj maly tez by to polubil ! :)

Jaroszku ja widze! Pieknosci <3

Agaton oczywiscie ze nie! Wszystko rozuniem i wiem ze zawsze moge na was liczyc :* po prostu jakos slabiej to u mnie poszlo ale bylam tylko wyjatkiem wiec mna sie nie sugerujemy hehe :D

Laski moj synus w gazecie ! <3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36572c8577c6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:02

Aleksandra90, zakocona, agaton, Bąbelek, jaroszka, Lexie, aanaa, Little Frog, PauLLa, maluda, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ja tez bede nosić w chuście :) mam nawet dwie :)
    uczyć sie bede sama, bo mam płytkę, a poza tym siostra długo w ten sposób nosiła drugiego synka, wiec zostanę dobrze poinstruowana :D

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Agaton ja tez długo nic nie widziałam! Generalnie kosmita puste oczodoły i nos jak michael Jackson :) niestety to tylko normalne usg....ale topewnie jego ostatnia fotka przed narodzinami, wiec chciałam sie podzielić :)

agaton lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka,Nynusia,Polkosia!!Wielkie,wielkie gratulacje!!! :) :* <3

Agaton,mam laktator elektryczny Canpol Babies Easy Start i jestem bardzo zadowolona,prosta obsługa,regulacja rytmu i siły ssania,jakby co to polecam! :)

Ciężko jest mi Was nadrobić..

U nas była dziś drugi raz położna,Młody jeszcze ma żółtaczkę,martwi mnie to,że jeszcze nic nie przytył od Jej wizyty w poniedziałek..A tyle wisi na cycu..mamy Go dopajać glukozą ale za cholere nie chce jej pić!Troche zaczął też ulewać.Musimy wybudzać Go co 2 godziny co jest mega trudne bo przez żółtaczkę jest apatyczny... Ehh.. macierzyństwo jest takie stresujące .. nie wiem czy u Was też tak jest ale płaczliwa po tym porodzie jestem strasznie.. Nawet przy kapieli Tymcia bekse puszczam..pewnie hormony ;)

Pochwalę się,że gdy wrócilismy ze szpitala to w domu czekał na mnie bukiet z 15 długich czerwonych róż i złoty pierścionek!Że będą kwiaty to podejrzewałam ale pierścionek!?:) Mąż mnie bardzo zaskoczył,poryczałam się oczywiście..On też.. Ta chwila na zawsze pozostanie w naszej pamięci..patrzylismy na naszego kochanego Bubusia i powiedzielismy sobie,że jesteśmy mega szczęśliwi! :)

Aleksandra90, miska2503, jaroszka, Little Frog, PauLLa, maluda, agaton, Nynusia, annggela lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka wielka gratulacje odrazu ! :D
    Zakocona co jak co ale karteczka" fuck yeah" na lodowce wymiata hahahaha .
    Jaroszka a mówiło cos w końcu o porodzie ???

zakocona lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa jaki opis w ogóle! A czemu tak ??
    ;)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ewelka wielka gratulacje odrazu ! :D
    Zakocona co jak co ale karteczka" fuck yeah" na lodowce wymiata hahahaha .
    Jaroszka a mówiło cos w końcu o porodzie ???

Hahaha tez zwróciłem na ten napis uwagę, zasmialam sie :)
    To było tylko usg robione przez innego człowieka, wczoraj miałam gina - nie wiem czy czytałaś. Szyjka nadal długa i dostałam skierowanie na ktg do szpitala no i moj lekarz liczy, ze sie juz mną tam zajmą w sensie, ze umówią mnie na wywoływanie porodu...bo przy moich mutacjach lepiej nie ryzykować do TP.

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa to nasz Natanek światowy chłopak! :)

Jaroszka,kosmita wypisz,wymaluj!:) Super,że masz jeszcze zdjęcie,pod koniec ciąży jest już bardzo trudno je zrobic

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png

Wysłany: 14 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie ja ciagle placze! Uf juz myslalam ze jestem z tym sama . Ja tez co chwila placze bez powodu ale masz racje moze to hormony . Ja jeszcze mam stres bo za tydzien D drugie zmiany i ja sama z malym bede eh...

A prezent wow! No postaral sie mezus nie ma co ! Suuuper <3

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ogłada teraz TVN ??? :D

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka rozumiem , a musialam kawałek ten pominąć .
    To w takim razie tez lada chwila Michaś wyskoczy :D

Kuzwa mam znów bóle szyjki: o masakra ,mrozrywa podbrzusze i szyjkę czuje ... A plecy od wczoraj bola ale mniej

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona powiadam ja że Ty w tym tygodniu urodzisz :D

PauLLa, ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie rany cudny Twój mężuś <3

Szczęśliwa to i ja do płaczących dodaje się...dziś w nocy to już wgl wyłam jak pies do księżyca:/

Zakocona świetnie to wygląda:)

Ewelka gratulacje :)

Zakręcona zgadzam się z przepowiednią Babelka :D

Onka jakby mój mnie z winem zobaczył to....nawet nie chce wiedzieć co by było :/ ale ja lubiłam wino i chętnie wypilabym no ale jednak Dzidziola karmie i nie skorzystam ;)

Była Pani doktor dzisiaj. Na zoltaczke mamy wit c i pyta sie ile polozna kazała dawać,na to ja 2kropelki dwa razy dziennie a ta do mnie ,że tylko tyle?? 7kropelek żeby wydalil te żółć hehe...wgl taka sympatyczna kobieta a każdy tu na nią narzeka :/ na kolke niestety tyle co masaże i bekanie po jedzeniu...a pytałam ile może spać to mi mówi że jak śpi to nie budzić,niech zregeneruje siły...ehh tylko on nie śpi gdy my chcemy spać:( dzisiaj w nocy po kąpieli będę karmić z przerwami na bekanie i zobaczymy. Bardzo boję się zostawić śpiącego na brzuszku,jeszcze mi się udusi...kazała kłaść kiedy jstem w tym samym pokoju...wgl spytała czemu tak się boje.to powiedziałam wprost,że Córkę straciłam i boję się stracić Synka...smutno było ale pochwała za pełne cyce pokarmu była:D no nic...ide posprzątać kuchnię i do 23na kapanie czekam :)

zakocona, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym chciała zeby wasze przepowiednie się sprawdziły hihi .

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2679 2680 2681 2682 2683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ