Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka gratulacje !
Agaton oj zdaje sobie sprawe ze nastraszylam ale tu mialam jedyne wsparcie o kazdej porze dnia po prostu musialam !
Ale masz racje dziewczyny rozladowaly sytuacje i Ty tez na pewno nam napiszesz dobre rzeczyagaton lubi tę wiadomość
-
jacusianka, u nas po warsztatach o tak
Mały usnął jeszcze podczas wiązania
Patrycja pogadała ze mną też sporo o karmieniu, więc było miło i przyjemnie. Oboje nas uczyła wiązać kangurka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92c4091d853c.jpg
agaton, Lovi prolactis elektryczny dwufazowy. Polecam, jest super
Ewelka, wielkie gratulacje!! Czekam na opis i fotki Stasia
!!!
lista uzupełnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:03
madu, Aleksandra90, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek, jaroszka, ZakręconaOna, miska2503, Little Frog, paula1, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b1b6ae81d05.jpg
Wiem, wiem kiepsko widać, ale jak ktoś sie chce to zauważy oczka, nosek i usteczka
Mały wazy 3350 g.
Podobno ma długa kość udowa 72mm - nie wydaje mi sie, bo nie ma po kim...
Łożysko w dnie i na ścianie przedniej II stopień dojrzałości i prawidłowa ilośc płynu owodniowego.
Wszystko ok bardzo długo go sobie oglądaliśmyna monitorze widać, ale juz zdjecia kiepskie....
madu, zakocona, Aleksandra90, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek, ewwiel, ZakręconaOna, Lexie, aanaa, miska2503, Little Frog, paula1, maluda, polkosia, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam bardzo podziękować za opisy porodów
mam termin na 7 listopada i to moje pierwsze dziecko, wiec jestem lekko zestresowana. Przepraszam, że tak podczytuje, ale jesteście świetne babki i dużo się od Was uczę
Wszystkim rozpakowanym gratuluję, a za te, które czekają, trzymam kciuki
jaroszka, agaton, Bąbelek, zakocona, ewwiel, ZakręconaOna, Lexie, aanaa, miska2503, Asieńka_86, lula.91, paula1, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka,wybacz,ale ja nic nie widzę;P ale cieszę się ze wszystko w porzo:)
Zakocona,dzieki za info o laktatorze:)
Fajnie z ta chusta i Tadziem wyglądasz:)
Szczesliwa,mam nadzieje,ze to nie zabrzmiało jak jakiś wyrzut,bo bardzo dobrze,ze pisalas,bo przeciez po to tu jestesmy:)
Nala,czytaj ile chcesz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:00
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Nala85, maluda lubią tę wiadomość
-
Zakocona ekstra ! Zazdroszcze ! Czuje ze moj maly tez by to polubil !
Jaroszku ja widze! Pieknosci
Agaton oczywiscie ze nie! Wszystko rozuniem i wiem ze zawsze moge na was liczyc :* po prostu jakos slabiej to u mnie poszlo ale bylam tylko wyjatkiem wiec mna sie nie sugerujemy hehe
Laski moj synus w gazecie !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36572c8577c6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:02
Aleksandra90, zakocona, agaton, Bąbelek, jaroszka, Lexie, aanaa, Little Frog, PauLLa, maluda, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hahaha Agaton ja tez długo nic nie widziałam! Generalnie kosmita puste oczodoły i nos jak michael Jackson
niestety to tylko normalne usg....ale topewnie jego ostatnia fotka przed narodzinami, wiec chciałam sie podzielić
agaton lubi tę wiadomość
-
Ewelka,Nynusia,Polkosia!!Wielkie,wielkie gratulacje!!!
:*
Agaton,mam laktator elektryczny Canpol Babies Easy Start i jestem bardzo zadowolona,prosta obsługa,regulacja rytmu i siły ssania,jakby co to polecam!
Ciężko jest mi Was nadrobić..
U nas była dziś drugi raz położna,Młody jeszcze ma żółtaczkę,martwi mnie to,że jeszcze nic nie przytył od Jej wizyty w poniedziałek..A tyle wisi na cycu..mamy Go dopajać glukozą ale za cholere nie chce jej pić!Troche zaczął też ulewać.Musimy wybudzać Go co 2 godziny co jest mega trudne bo przez żółtaczkę jest apatyczny... Ehh.. macierzyństwo jest takie stresujące .. nie wiem czy u Was też tak jest ale płaczliwa po tym porodzie jestem strasznie.. Nawet przy kapieli Tymcia bekse puszczam..pewnie hormony
Pochwalę się,że gdy wrócilismy ze szpitala to w domu czekał na mnie bukiet z 15 długich czerwonych róż i złoty pierścionek!Że będą kwiaty to podejrzewałam ale pierścionek!?Mąż mnie bardzo zaskoczył,poryczałam się oczywiście..On też.. Ta chwila na zawsze pozostanie w naszej pamięci..patrzylismy na naszego kochanego Bubusia i powiedzielismy sobie,że jesteśmy mega szczęśliwi!
Aleksandra90, miska2503, jaroszka, Little Frog, PauLLa, maluda, agaton, Nynusia, annggela lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ewelka wielka gratulacje odrazu !
Zakocona co jak co ale karteczka" fuck yeah" na lodowce wymiata hahahaha .
Jaroszka a mówiło cos w końcu o porodzie ???
Hahaha tez zwróciłem na ten napis uwagę, zasmialam sie
To było tylko usg robione przez innego człowieka, wczoraj miałam gina - nie wiem czy czytałaś. Szyjka nadal długa i dostałam skierowanie na ktg do szpitala no i moj lekarz liczy, ze sie juz mną tam zajmą w sensie, ze umówią mnie na wywoływanie porodu...bo przy moich mutacjach lepiej nie ryzykować do TP. -
Lexie ja ciagle placze! Uf juz myslalam ze jestem z tym sama . Ja tez co chwila placze bez powodu ale masz racje moze to hormony . Ja jeszcze mam stres bo za tydzien D drugie zmiany i ja sama z malym bede eh...
A prezent wow! No postaral sie mezus nie ma co ! SuuuperLexie lubi tę wiadomość
-
Lexie rany cudny Twój mężuś
Szczęśliwa to i ja do płaczących dodaje się...dziś w nocy to już wgl wyłam jak pies do księżyca:/
Zakocona świetnie to wygląda:)
Ewelka gratulacje
Zakręcona zgadzam się z przepowiednią Babelka
Onka jakby mój mnie z winem zobaczył to....nawet nie chce wiedzieć co by byłoale ja lubiłam wino i chętnie wypilabym no ale jednak Dzidziola karmie i nie skorzystam
Była Pani doktor dzisiaj. Na zoltaczke mamy wit c i pyta sie ile polozna kazała dawać,na to ja 2kropelki dwa razy dziennie a ta do mnie ,że tylko tyle?? 7kropelek żeby wydalil te żółć hehe...wgl taka sympatyczna kobieta a każdy tu na nią narzekana kolke niestety tyle co masaże i bekanie po jedzeniu...a pytałam ile może spać to mi mówi że jak śpi to nie budzić,niech zregeneruje siły...ehh tylko on nie śpi gdy my chcemy spać
dzisiaj w nocy po kąpieli będę karmić z przerwami na bekanie i zobaczymy. Bardzo boję się zostawić śpiącego na brzuszku,jeszcze mi się udusi...kazała kłaść kiedy jstem w tym samym pokoju...wgl spytała czemu tak się boje.to powiedziałam wprost,że Córkę straciłam i boję się stracić Synka...smutno było ale pochwała za pełne cyce pokarmu była:D no nic...ide posprzątać kuchnię i do 23na kapanie czekam
zakocona, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość