Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaton , nogami i stopami ruszaj jeszcze przed pionizacja, łatwiej jest wstać. Ja za radą anestezjologow regularnie prosiłam o ketonal (na początek 100 co 8h, chyba 2 dni, potem prosiłam rzadziej o ketonal i jak tylko zaczynało cmic to brałam paracetamol), nie dopuściłam do bólu i to było super. przy karmieniu piersią móż a i ketonal i paracetamol.
agaton lubi tę wiadomość
-
Lexie,ale masz męża złotego:) ja się tam nic nie spodziewam,jedynie wsparcia i opieki,ale rozczulilo mnie to co napisalas:) super z was para:)
Szczesliwa,a z jakiej to okazji Natanek został gwiazda medialna? Bo nie rozumiem za bardzo czy tam jest cos o tym czy nie?
Ewelka,z tego wszystkiego zapomniałam Ci pogratulować:)jutro ja do was dolacze:)
Onka,dzieki za rady:) będę się starac jak najwięcej ruszać i szybko spionizowac i rozkręcić sie:) podobno nie ma się co rozczulać ze boli,tylko ruszać sie jak najwięcej:) paracetamol miałaś swój czy tez dawali?Lexie lubi tę wiadomość
-
Pauula no to witaj w klubie! Fajnie ze polozna mila to najwazniejsze ! A ze spaniem to dzieciaczki tak maja moj tez nie spi kiedy my chcemy
no ale takie to uroki!
My wlasnie po kapieli , zjedlismy mleczko mis szumi a my zasypiamy zobaczymy jak to bedzie . Narazie siedze z laktatoremnidzie coraz lepiej dzis w 20min mialam 60 ml !
Zakretka minelo Ci to chorobsko ?? No i mam nadzie ze juz lepiej ze swoim i dzis spedzicie super nocke !
Ciekawe co tam u Lojki? Moze Leoś juz jest !
Agaton tu po prostu tak jest jak rodzi sie dzidzius przychodzi pani z gazety cyka focie i robi mini wywiad tam jest napisane ze jest naszym pierwszym dzieckiem co lubimy ile wazy itdpo prostu pokazal sie swiatu
Jaroszka oj tak ! Ja teraz po calym dniu spokojnie nadrabiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:14
agaton lubi tę wiadomość
-
Hej hej, gratuluje kolejnym mamusiom
kciuki za kolejne
Jaroszka no pusto troszke, ja jeszcze nie moge sie ogarnac. Jak maly spi to sprzatam, odpoczywam lub odsypiam, budzi sie regularnie co 2 h , od wczoraj ma problemy z kupka ;( co prawda rzadka jest ale biedak nie moze wydusic, wczoraj byly 2 kleksy Meczyl sie cala nipoc i dopiero o 8rano jak polecialo to z pieluchy bokami uciekalo.
Ciezkie te noce, teraz juz jak zombie jestem ale dla synusia wszystko.
W niedziele bylismy na sesji zdjeciowej, maly mnie osikal, nawet wlosy i obzygal, ale sesja cudna wyszla pochwale sie ńiedlugo zdjecismiszczesliwa_mamusia21, jaroszka, Little Frog, miska2503, Bąbelek, maluda, Nynusia, zakocona, agaton, lula.91, paula1 lubią tę wiadomość
-
Agaton u mnie w pl w miescie tak samo ! Sama bylam w szoku jak to zobaczylam !
Angellka czekamy na zdjecia!
Masz rscje dla malenstwa wszystko ! Dziewczyny pisaly zeby jesc jablka i wiem ze ktos pisal ze pomoglo , moze i tobie pomozeagaton lubi tę wiadomość
-
Wiecie co naprawdę na mojego męża złego słowa nie moge powiedzieć,chociaż oczywiście ma tez swoje wady ale.. takie tam do przełknięcia
A zapatrzony jest w synka tak,że czasem jestem zazdrosna..heheh
Przewija Go,kąpie.. na necie ciągle siedzi,wyszukuje informacji o pielęgnacji Tymcia,no i w nocy wstaje bez szemrania zeby dupkę Młodemu przewinąć
Dziś położna próbowała wyciągnąć mi szwy z krocza ,2 poszły a reszta siedzi bo boli w cholere w tym miejscu,opuchnięte mam tam jeszcze..
Kobita to jeszcze w połogu sie musi nacierpieć
Paulla,wit c na żółtaczkę?? Kurcze a mnie położna o tym nie mówiła.. -
No to i ja się Melduje.
Dzień zleciał na opiece nad mała. Jest cudowna i w ogóle na razie nie płacze. Uczylysmy się nosić, karmić i przewijać. Musze dokarmiać mała bo nie mam tyle pokarmu. Miejmy nadzieję że się to uruchomi. Mała jest cudna. Mnie się udaje odczytywać jej sygnały także na razie jest ok. Jestem w stanie wstać położyć się także jest super. Cały dzień byłam bez środków przeciwbólowych ale jednak teraz chyba wezmę żeby dobrze noc przespać.
Co do cc skończyła się przed 22 o 4 skończyłam kroplowki i zaczęłam odzyskiwać czucie wtedy miałam się ruszać na boki i ruszać dużo nogami żeby mi przestało dretwiec.
O 7 juz wstawałam było znośnie. I już mogłam pić i to mialam dużo pić żeby po cewniku siusiac wiec piłam piłam i piłam. Później zjadłam zupkę i to mi przyniosło ulgę i teraz zjadłam jedna kromke chleba i odpoczywam.
jaroszka, Little Frog, Bąbelek, maluda, miska2503, zakocona, agaton, szczesliwa_mamusia21, ewwiel, paula1 lubią tę wiadomość
-
Kurczę.. poszłam do kuchni i nagle bez żadnego parcia na siku poleciało tyle czegoś że cała wkładka mokra aż musiałam rękę podtrzymać żeby dojść do łazienki bo kapało z wkładki. I teraz zagwozdka co to było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:36
-
Bąbelek wrote:Kurczę.. poszłam do kuchni i nagle bez żadnego parcia na siku poleciało tyle czegoś że cała wkładka mokra aż musiałam rękę podtrzymać żeby dojść do łazienki bo kapało z wkładki. I teraz zagwozdka co to było
Może wody?
Jeśli mogłaś to zatrzymać to siuski. Połóż się i obserwuj. -
Paulla, moj maly mial zolta buzie i kazali mi trzymac go przy oknie caly dzien aby swiatlo na niego padalo, po tyg zaczelo schodzic
Moge sie pochwalic ze pepuszek odlecial w 5 dobie i jest idealnie zagojony juzBąbelek, agaton, jaroszka, ewwiel, maluda lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00935965173c.jpg
miska2503, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, ewa13, Little Frog, madu, agania, agaton, onka, aanaa, Katarzyna87, PauLLa, ewwiel, lojkalojka, annggela, maluda, polkosia, paula1 lubią tę wiadomość