Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za wczorajsze rady w sprawie rozkręcenia laktacji - większość wykorzystałam poza przystawiania małego bo się męczy, puszcza pierś i marudzi.
Dziś natomiast mały sukces za mną...
udało mi się go przystawić "na śpiocha" 15 min do prawej i 10min do lewej.
W lewej coś poleciało bo widziałam że łyka a z prawą chyba tylko ssał.
No i przez to prawa strasznie piecze, boli - nie wiem jak to opisać.
Nie użyłam po tym karmieniu laktatora a teraz może uda mi się go znowu przystawić po 3 godzinach.
Nynusia - gratulacje!!
-
nick nieaktualny
-
Onka na sr mówili nam że można własnie tak jak piszesz na dwie godziny przed karmieniem. Że podobno pomaga. Z tego co zrozumiałam bardziej na psychikę: rozluźnia itp a to powoduje że pokarm sie lepiej produkuje. Ale jak jest to jeszcze neistety nie wiem. Myśle, że będe tego probowac w ostateczności
onka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
onka, ja nie będę tykać alkoholu podczas karmienia.
Przyszedł kocyk
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c367354228b3.jpg
Mały wisiał ponad 1,5h na mnie. Teraz L wziął go na spacer, a ja spróbuję się zdrzemnąć choć chwilę, bo ledwo na oczy patrzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 14:59
agaton, madu, Bąbelek, onka, maluda, jaroszka, miska2503, Lexie, paula1 lubią tę wiadomość
-
Onka,mysle ze nie ma się co napinac i lampka wina to nic złego,mi mąż na pewno nie pozwoli,a ja jestem bardziej wyluzowana. On mi nawet piwa bezalkoholowego nie pozwolił
Ja tam nie mowie nie na nic. Za bardzo bylam idealistka,taki mi sie marzyl poród naturalny,teraz to widzę,ze nie ma co się napinać. Tez nie chciałam smoka używać,ale jak was czytam to sobie mysle ze dla mojego spokoju to jakby Hela chciała wisien non stop na cycu to jej dam smoka dla świętego spokoju;) teraz wiem,ze nie ma się co kurczowo trzymać swoich idealow i planów,bo życie i dziecko mogą wszystko zburzyć i jakos Se radzić trzeba;)
Teraz sobie mysle,ze ja o cc nic nie wiem,mam sie jakos przygotować? Chyba musze położnych zapytac;) po tym sie tez nie je chyba co nie?onka, Aleksandra90, madu, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
onka wrote:Agaton co do przed cc nie pomogę bo ja miałam w trybie pilnym, ale co do tego co po to dziś rano odpisalam Nynusi jak to wygląda - możesz rzucić okiem.
-
Mozna karmic ja co chwile dostawalam przeciwbolowe i wszystko ok
,
Ja chyba nie bede dobrym przykladem po cesarce ale Nynusia dzis pisalanze juz wstala chodzi takze ruszsj duzo palcami nogami i na pewno bedzie dobrze !
agaton lubi tę wiadomość
-
No Szczesliwa,Twoje nocne wpisy o bólu to mrozily krew w żyłach;) później Arielka rozladowala sytuacja no i Onka tez, a Nynusia to juz w ogóle,ale ona nacpana hehe to zadowolona;) nie no zartuje;)
szczesliwa_mamusia21, aanaa, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ewelka Wielka urodziła Stasia
3350g i 54cm, cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:24
agaton, zakocona, Bąbelek, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Aleksandra90, Lexie, ZakręconaOna, lula.91, paula1, maluda, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Jestem!
Agania cieszę sie, ze juz Ci lepiejudało nam sie troszkę tego Twojrgo dola " zakopać"??
Napisze jeszcze tak od siebie, ze Twoja mama napewno da sobie radę, ona żyje dla Ciebie i dla wnuczki - napewno wszystko sie zmieni jak tylko zobaczy dzidzie. Czy ojciec jest agresywny? Czy gruzi jej coś z jego strony? Bo jeśli on jest potulny jak baranek po alkoholu to poprostu bedzie sie z nim mijać w drzwiach.
A battinja sie chyba pytała czy da sie przerobić ten dom? Tak zeby mama miała trochę prywatności??