Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie z Warszawy mam do Was pytanie- czy orientujecie się, który szpital w Warszawie chętnie robi CC?
Jestem po wizycie- dzisiaj 38 tydzień i 4 dzień i nasz pulpecik ma wg zaniżonych pomiarów USG 4277 g więc doktor zaleca CC, żeby nie ryzykować. Muszę znaleźć szpital, który mi nie odmówi, tylko od razu wyznaczy konkretny termin.
-
Jaroszka wszystkiego dobrego kochana dla Ciebie i męża . :*
Nynusia mogłoby:) powiem szczerze , ze mam dość bólu pleców ... Dziś umieram wręcz ... Cały kącik dla małego zrobiliśmy , padam na pysk . A jutro do szpitala , płakać mi się aż chce :-x -
polkosia wrote:Maluda, na Praskim praktycznie wszystkie porody podczas mojego pobytu zakończyły się cc. Może spróbuj.
Polkosia dziękuję, od poniedziałku rano muszę działać, żeby załatwićbyłam nastawiona na SN, ale niestety nasze dzieci same decydują za nas.
-
O 14:40 narodził się przez Sn nasz Kochany Ignaś - 3160g i 51 cm
Poród z zzo, generalnie szybko chociaż dostałam za dużą dawkę i druga faza to była masakra. Opiszę w wolnej chwili. Zdjęcie wrzucę na facebooka.
Gratulacje agaton!ZakręconaOna, agaton, lula.91, Bąbelek, Nynusia, Little Frog, paula1, zakocona, onka, aanaa, szczesliwa_mamusia21, maluda, Katarzyna87, polkosia, jacusianka, agania, lojkalojka, Lexie, jaroszka, PauLLa, miska2503, Arielka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Maluda zgadzam sie z Polkosia - Praski. Napewno nie na Madalińskiego ...
Jaroszka dziękuję za potwierdzenie informacjiTeż słyszałam o porodach na Madalińskiego duużżżyyych dzieci SN...
Muszę znaleźć chociaż ze 2 szpitale, żeby w poniedziałek rano to załatwić i umówić się na konkretny termin.
A czy wiecie jak jest na Inflanckiej? -
Wredotka, wielkie gratulacje
!! Nie pękłas nic ani cię nie nacieli?
Zakręcona, kombinuj i wywołuj malucha na zewnątrz
U nas dzisiaj wieczór kryzysowy. Tak co drugi dzień widzę idziemały za cholerę nie chce pójść spać i dać spokój moim cyckom
Polkosia, córka dziewczyny, z którą byłam w pokoju, miała zoltaczke, ale na 3 dzień wyszły, bo powtórne wyniki badań były okpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagaton wrote:No ale dziewczyny po jakim czasie? Bo nie mam na to ochoty za bardzo,ale nie wiem,czy mam sie przemóc?
Chyba jednak zaczekam do rana i wstane i pójdę pod prysznic
Po jakim czasie wstalysmy? Ja po 12h usiadłam, stanęłam i poszłam pod prysznic.