Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • maluda Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Was też co dzień się ludzie pytają/dzwonią jak się czujecie i czy rodzicie już? :D

Niestety tak :) już mamy dosyć z mężem :) do tego zawsze pierwsze pytanie, gdy odbieramy telefon- gdzie jesteście? a do tego już kilka razy słyszeliśmy z plotek, że urodziłam :)

relganli4wkmj4ii.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Agaton!!!!! Ależ Helenka kazała na siebie długo czekać!! :*

agaton lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziewczyny WKURWIŁAM!
    Cesarkę robił mi lekarz do którego chodzę prywatnie ale pracuje w instytucie matki i dziecka. po cc przyszedł i powiedział, że jak wyjdę ze szpitala żebym do niego zadzwoniła to umówimy się na zdjęcie szwów. w dniu wypisu ze szpitala ginekolog który był akurat na obchodzie powiedział, żebym przyjechała na zdjęcie szwów do instytutu 14.10 - myslę sobie ok bo ten mój gin pracuje w instytucie w srody wiec pewnie mi akurat zdejmie. W poniedziałek zadzwoniłam do mojego gina i mowie ze dzwonie bo mialam sie umowic na zdjecie szwow a on mówi zebym przyszła 15.10 do niego do gabinetu a ja na to ze kazali mi przyjsc 14.10 do instytutu a on mowi to niech pani przyjdzie juz do mnie to ja obejrze czy tam wszystko w porzadku. Mysle sobie ok w koncu to on szyl moze chce sam zobaczyc ale pomyslalm ze ciekawe czemu nie w instytucie. no dobra ale poszłam dzis do niego i myslalam, ze skoro cesarka byla robiona w panstwowym szpitalu to chyba nie wezmie ode mnie kasy za zdjecie szwow. niestety sie oszukałam. ZŁODZIEJ zdjał mi szew co trwało 2 minuty i skasował 150zł!!!!! Pytam się a to za zdjęcie szwów? a on że za wizytę. odjeło mi mowe! rzuciłam mu kase i wyszłam. bylam u niego po raz ostatni,nawet na wizyte kontrolna za 6 tygodni juz sie nie zapisałam. jestem taka wkurwiona że hej. moglam zdjac szwy za darmo w szpitalu i mowilam mu o tym a mimo tego wyłudził ode mnie kase. WRRRRR Chciałam być lojalna wobec niego to mam za swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:17

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ale kutas !!!!

Nie wierzyłam w to co czytam!
    Przebilabym mu opony w samochodzie to by mnie moze uspokoiło, musiałby wydać oszukańczo zarobiona kasę :P

ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ! Mam nadzieje ze sue z tym szybko uporamy ...

Arielka o matko nie dziwie sie co za cham ... Brak slow po prostu ... Wiecej nie idz masz racje !

Agaton gratulacje <3 doczekalas sie Balbinki !

Polkosiu zdrowka dla Klementysi :*

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton gratuluje
    Polkosia i jak z zoltaczka
    Arielka wspolczuje beznadziejnego wyludzacza
    A ja jestem wlasnie u fryzjera- a co tam, mamie tez sie nalezy chwila relaksu. Tym bardziej ze przed pojsciem do szpitala nie zdazylam sie ogarnac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:36

agaton lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ale burak z tego lekarza. No wyłudzacz kasy - inaczej nie można tego nazwać!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej hej laski. :)
    Jaroszka czuje się ogólnie ok , przeziębienie w sumie uciekło sobie wiec cudownie ale katar nadal nocami męczy troszkę .
    Kręgosłup boli mnie dziś bo narobilam się i nalazilam jak szalona. Przyjechała do mnie przyjaciolka na kawke , gadka szmatka i przeszła się ze mną na zakupy do sklepu z rzeczami dla dzieci , ja sobie ogladalam cos i gadalam z kobitka itp o różnych pierdolach , Karola moja podsłuchała i pakowala :o Ja mowie co Ty robisz , przestał ( krepowalam się bardzo) a ona wszystko kupiła , zapłaciła i wydala ponad 800 zł . Mowie nieźle ...
    Wrocilam do domu , poszlam siku i czop mi wyleciał: D wielki GLUT żółtawy: p
    Także mam wszystko zapiete na ostatni guzik ! :D
    Ariela niezły dupek !!! :/ tak w chuja zrobić ... :o
    Agaton gratulacje :* doczekalas się kochana .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze , ze IDE jutro rano do szpitala to Mamie zrobilismy Male przyjatko urodzinowe bo ma w sobotę a mnie nie będzie . Torcik , kwiaty , prezenty i race male w tociku , pięknie . :)
    A wcześniej obiadek , zrazy , slaskie i marchewka z groszkiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:06

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masakra :( jakbym zgubiła tą kasę :/ niby nie jakiś mega majatek ale po prostu nie musiałam płacić tej kasy a on poprostu ją wyłudził :/ teraz muszę szukać nowego gina bo do tego złodzieja już na pewno nie pójdę nigdy :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idź , dokładnie ... Pod pretekstem , ze sam oceni taka kasę wyzulic . Cwok cholerny

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka o ja pieprzę :/ co za DZIAD.

atdc6iyehd9qphks.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ale cieć z niego!!

polkosia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Poklosia i jak Klementysia, macie żółtaczkę, nie martw sie nawet jezeli bedzie, dwa dni naświetlania i bedzie ok. Polozne tez miej gdzieś, ja tez się przejmowałam sie przy Gabrysi, teraz bym jej odpowiedziała, ze by jej wpiety poszlo.

Wynik w górnej granicy normy, więc jutro powtórka badania. Raczej zostaniemy na cały weekend... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 19:59

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, straszne chamstwo :o

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka aż szkoda mówić .. ale z drugiej strony ciekawe jak.moj się zachowa. Ciekawe czy nie każe przyjść do siebie na zdjęcie szwów i tez mnie nie skasuje...

Zak to może być już blisko !! ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma gdzie sie podziewasz??

Mika daj znaka!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oglądamy film pijemy szampana piccolo i czekamy na pizzę!

Tak oto świętujemy rocznice :)

Aaaa wieczorem chyba sie skuszę na seksik :D

Nynusia, polkosia, ZakręconaOna, Little Frog, zakocona, paula1, maluda, agaton, agania lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pizza ohh ja długo nie zjem :)

Jaroszka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) no i smacznego :)

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana :*
    Korzystam z ostatnich dni przyzwolenia na jedzenie wszystkiego, a potem dołączam do Ciebie :)

Nynusia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 2688 2689 2690 2691 2692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ