Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór mamuśki
Bąbelek trzymam kciuki, zaraz będzie po wszystkim
A ja spędziłam kolejny długi dzień na obserwowaniu siebie. Od wczorajszego wieczora co chwilę twardnieje mi brzuch. Dziś wieczorem zmierzyłam czas - mniej więcej co 6 minut na 90 sekund :-o Coś się nareszcie zaczyna dziać, nie jechałam na IP, bo to tylko takie bezbolesne napinania, czekam czy coś się rozwinie. Chyba też zaczął odchodzić mi czop, nie było tego wiele, ale do rana może się coś rozwinie. Zaczynam mieć nadzieję, że nie dotrwam do czwartkowej wizytyPytanie do rozpakowanych - czy Wasze skurcze porodowe były bolesne? Czy zdarzały się Wam przed właściwą akcją takie twardnienia jak mi?
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Bąbelku powodzenia:*
Mala mi tule :*
Agatkaa jak córcia??
Amerie syper że laktacja rozkręca sie:)
Zakocona w deszcz też na spacer idziesz albo silny wiatr???pytam ot tak
Któraś pytała że wit c na zoltaczke. Tak nam kazała położna a potem doktorka no to dajemy żeby Mały w kupkach to wydalił
Kolejna noc przed nami..druga już straszna była...ciekawe jak dziś. Ja jestem wykończona brakiem snu. Niestety jestem tylko człowiekiem...mój R w nocy zajmował się Małym i raz nawet butle mm dal bo wie jak mi ciężko. On w dzień czasem śpi bo położy się i aa. A ja cały czas coś robię,w nocy niewiele co śpię i wydęta jestem. Uśmiech Synka pozwala zapomnieć o przykrościach ale depresja jakaś i tak przyplątała się...właśnie płacze po godzinnym karmieniu...ahhhAmerie lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a9551dc12e3.jpg
Pochwalę sie a co. Moja Liwusia :*zakocona, Bąbelek, PauLLa, onka, FreshMm, ZakręconaOna, polkosia, szczesliwa_mamusia21, paula1, annggela, Nynusia, Katarzyna87, lojkalojka, Arielka, lula.91, Lexie, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Hej hej hej! Sory za nieobecność - zgubiłam wątek, nie nadrabiam bo bez sensu. Jacusianka mnie "wywołała" na fb to w końcu tu jestem. Działo się znów dużo złego i nie miałam ochoty ani sił nawet tutaj się tym ty,dzielić, bo lecą inne tematy - większość już z maleństwami, a moje posty się gubiły jakoś w tym i tak
Pozostaję w dwupaku, jutro idę do położnej sprawdzić czy wszystko ok, bo przygrali ze mną w szpitalu w ch... Ogólnie dużo się dzieje u mnie i jesteśmy w trakcie spraw sądowych i takich różnych. Jeszcze chwila i Madzia bedzie!!! Bąbelek widzę, że rodzi więc powodzenia -
nick nieaktualny