Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Bąbelek jak tam u Ciebie?
Jaroszka, doczekalas sie! Powodzenia
Ja przy mojej małej tłukłam kotlety schabowe, nie zrobili to na niej wrażenia i sie nawet nie przebudzila. Dlatego z drżącym sercem jechałam na badanie sluchu ale na szczęście wszystko dobrze -
Arielka wrote:Lojka a w nocy jak on śpi w swoim łóżeczku a wy jeszcze nie?
A ja sie ciesze ,bo moje cycki chyba dostosowaly sie do odpowiedniej produkcji mleka i juz nie sa takie nabrzmiale i bolesne .
Jedyne co mnie dalej niepokoi to moj kroczeNie moge sie tam dotknac i boli i dalej krwawie . Czy to nie za dlugo ? Postaram sie wziasc wizyte u poloznej .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
zakocona u nas tez jak tylko ktos wchodzi i widzi , ze maly spi to zaczynaja mowic szeptem . Wczoraj odkurzalam , a dodam ,ze moj sprzet nie nalezy do cichych i maly nawet nie drgnal .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:37
[*] 6tc 07.01.2015
-
Jaroszka kciuki!
A i u mnie chyba coś się dzieje. od 4 chodze bo boli. Od godziny zaczęlam mierzyć skurcze sa co około 3,5 minuty i trwaja 50 s. prysznic nie pomógł i nospa tez nie. Trzymajcie kciuki żeby sie nie wyciszyło plz:)
Siedzimy na razie w domu ale jak nie przejdzie do 2 h to chyba pojedziemy na ip:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:42
polkosia, Nynusia, Katarzyna87, zakocona, maluda, aanaa, dodinka, agaton, paula1, lula.91 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Cos czuje w kosciach , ze sie wysyp dzieciaczkow szykuje
Wiedzma pochodzpo mieszkaniu w to i spowrotem to moze rozkrecisz porod .
Mikejla dzieki za info od jaroszkipolkosia, madu, maluda lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyJestem na porodówce
pod oxy!
polkosia, madu, lojkalojka, Nynusia, Katarzyna87, zakocona, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, Natka88, Lexie, ZakręconaOna, maluda, Bąbelek, aanaa, onka, dodinka, agaton, paula1, annggela, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Ja teraz codziennie sprzątam, bo boję się nalotu położnej. Podobno zdarza się, że przychodzą niezapowiedziane. Odkurzam w pokojach obok, gdzie mała śpi i nawet nie drgnie
Ale też staram się, żeby ciągle głośno nie było. Niech sobie pośpi w ciszy i spokoju. Zawsze to inaczej obudzić się przez jakiś dźwięk, a inaczej z wyspania/głodu.
Wkurzam się, bo codziennie mam jakichś gości. W poniedziałek rodzice i rodzeństwo, we wtorek teść i moja babcia, dzisiaj pewnie moja mama, jutro teściowa... Trochę mnie to dobija, bo chciałabym sobie pospać, poleżeć, a tu ciągle coś...
Czekam na kolejne dzieciaczkiKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Powodzenia dziewczyny na porodowkach
Polkosia wiem co czujesz i jakie to meczace . U mnie mam nadzieje narazie spokoj z odwiedzinami .
A w sobote przylatuje moja mama i siostra. Jak ja sie cieszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:15
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dodi, madu, powodzenia!,
Po prawie 1,5h mały chyba usnął w końcu i może uda mi się drzemkę złapać jeszcze przed lekarzem. Rany, żeby musieć wybierać sen czy jedzenie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:19
dddodiii, madu lubią tę wiadomość
-
Mika Ty widzę tak jak Ja powiadomiona na świeżo hihi .
Onka dziękuje , ze pytasz . Owszem , wyszlam ze szpitala w poniedziałek bo stwierdzili ze sensu siedzieć nie ma jak leki działają na razie , podali wszystkie normy itp cisnienia , jakby podskoczylo powyżej 140/90 to mam jechać do szpitala bo grozi taki skok odklejeniem się łożyska . Leków dawka zwiekszona a My czekamy na akcje:) gdybym nie urodziła mam się stawić na koniec miesiąca 29/30 na wywołanie .
Ogólnie wczoraj miałam wieczorem ok godziny skurcze co rowniitenkie 6 minut i przeszłoa juz miałam nadzieje .
Apropos mam pytanie , wczoraj zdjelam wkladke do zmiany a tam normalnie wkładka zabarwiona na zielono niebiesko taki pasek grubszy i zasstanawialam się co TP takiego ...później ani dziś juz cos takiego się nie pojawiło ... A mam zwykle wkładki z biedronki a nie jakieś cos wody wykrywaja
Babelek jak Ty tam się masz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:59