X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka mnie mówiono, że jeżeli zobaczę odcień zielonkawy na wkładce to jak najszybciej do szpitala

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bujam sie i skacze na piłce :P

Bąbelek, lojkalojka, maluda, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, paula1 lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna ! 3cm rozwarcia i dziś witamy Antka! Jestem spakowana i czekam, bo nie wiadomo jeszcze kiedy to nastąpi.

ZakręconaOna, lojkalojka, maluda, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Mikejla, ania14, PauLLa, madu, onka, dodinka, polkosia, Katarzyna87, agaton, paula1, annggela, lula.91 lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota , a jak u Ciebie z rozwarciem ?
    Babelek ,ale emocje :) Powodzenia !

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek super !!! :D
    Powodzonka .

Mika ale to mówili co to może znaczyć ? Bo to było takie dziwne mega :-|ni to śluz , ni woda ... To był kolor delikatnie jasno zielony mieniacy się w niebieski . Zastanawiam się czy może być tez od papieru toaletowego z niebieskimi wzrokami ??? Ze cos jakoś przyfarbowalo przy podcieraniu ? Bo juz inaczej nie umiem tego wytłumaczyć . Hm ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo niespodziewajka niesamowita :D Stres mnie dopada powoli.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek cieszyć się bez stresu , bardzo proszę !!! Bardzo Ci zazdroszcze :p
    Mój syn nie dal się przekonać wgle na wyjście na razie do dnia dzisiejszego . :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa...to nie wiem. Ja mam taką wydzielinę cały czas, co jakiś czas. Mówili, że jak wody zielone to do szpitala...no wiadomo. A tak to nie wiem, skoro to nie wody, to może pleśnią zarastasz :D

aanaa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Aaa...to nie wiem. Ja mam taką wydzielinę cały czas, co jakiś czas. Mówili, że jak wody zielone to do szpitala...no wiadomo. A tak to nie wiem, skoro to nie wody, to może pleśnią zarastasz :D
    Hahahaha zapewne to pleśń bo wody nie lecą RACZEJ: D
    Zobaczymy co będzie jak cos to pojade do lekarza. Na ta chwile to wczoraj była jednorazowa akcja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:33

AsiaPoli lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,ja wczoraj namowilam polozna i mialam masaz szyjki,(zaczal sie 39 tydz) tutaj przewaznie robia w dzien terminu jak nic sie nie rusza.mala juz jest tak nisko ze ciezko mi chodzic,biodra,pachwiny i spojenie lonowe rozsadza!zreszta sama polozna mowila ze 2 cm juz i mogla palce tylko do polowy wlozyc tak nisko wszystko,nawet mi nie zapisala wizyty na za tydzien bo mowi ze juz nie dotrwam...dzis juz zaczynam watpic ;),bo wczoraj po tym wszystkim mialam krwawienie lekkie,skurcze ,bole co jakis czas ,nieregularne,przez jakies 4 godz,bol jak na miesiaczke i pod wieczor wszystko ustalo i koniec.dzis cos tam cmi w krzyzu i lekkie brazowe plamienie i to by bylo na tyle,nie spieszy sie tej naszej Amelce...chociaz mama tak cierpi ;)pozdrowionka

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,wiem, że Ty chuścisz Tadzia:)
    zobacz bluzy dla dwpjga, może Ci sie spodobają :)
    ja wczoraj zamówiłam granatową, bedzie pewnie jutro :)
    https://www.facebook.com/megreyse?fref=ts

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie rodzące! :)

U nas termin na dziś, co trochę mnie stresuje. Właśnie czekam na pierwsze ktg.

maluda lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na bloku porodowym :D

zakocona, dodinka, Katarzyna87, agaton, polkosia, maluda, paula1, PauLLa, ZakręconaOna, Nynusia, lojkalojka, annggela lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my tak się chuścimy :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d67923449eb6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/227ab5d9474d.jpg

zakocona, szczesliwa_mamusia21, maluda, paula1, PauLLa, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dla rodzacych :-)
    A to nasze chystonoszenie :-) 44b354f813757e33m.jpg

zakocona, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, maluda, paula1, PauLLa, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziemy do pediatry. Prosimy o kciuki :)

jacusianka, obejrzę bluzy po powrocie :) Ja na razie kupiłam narzutkę polarową z LF :)

dodinka, polkosia, szczesliwa_mamusia21, paula1, PauLLa, Nynusia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja teraz codziennie sprzątam, bo boję się nalotu położnej. Podobno zdarza się, że przychodzą niezapowiedziane. Odkurzam w pokojach obok, gdzie mała śpi i nawet nie drgnie ;) Ale też staram się, żeby ciągle głośno nie było. Niech sobie pośpi w ciszy i spokoju. Zawsze to inaczej obudzić się przez jakiś dźwięk, a inaczej z wyspania/głodu.

Wkurzam się, bo codziennie mam jakichś gości. W poniedziałek rodzice i rodzeństwo, we wtorek teść i moja babcia, dzisiaj pewnie moja mama, jutro teściowa... Trochę mnie to dobija, bo chciałabym sobie pospać, poleżeć, a tu ciągle coś...

Czekam na kolejne dzieciaczki :D

Dobrze Cię rozumiem :/ mój mały po każdych odwiedzinach dodatkowo jest niespokojny i mega płacze.
    Nie wiem dlaczego odwiedzający od razu na ręce go łapią aj wkurza mnie to

polkosia lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Zakocona,wiem, że Ty chuścisz Tadzia:)
    zobacz bluzy dla dwpjga, może Ci sie spodobają :)
    ja wczoraj zamówiłam granatową, bedzie pewnie jutro :)
    https://www.facebook.com/megreyse?fref=ts
    A ile te bluzy kosztuja?

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz Gang ciąży poOMowych zaczyna się powoli rozpadać :P Zazdroszczę, bo ja cały czas czekam. Może me dziecię chce być listopadowe?

Dzisiaj o 12:50 ostatnia wizyta u gin i skierowanie na jutro do szpitala.
    Trzymajcie proszę kciuki, żeby coś ruszyło i nie mam już szyjki na 3cm zamkniętej niczym królewna w zamkowej wieży ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale miałam nadrabiania...
    Własnie miałam odpsywać, a mała się obudziła:/
    W szpitalu była aniołeczkiem, a jak tylko do domu wyszliśmy, to nie chce spać i drze się, chyba, zeby sąsiedzi wiedzieli, że już Helenka w domu ;)
    Polkosia, współczuje tych odwiedzin, ja sobie teraz nie wyobrażam, najzel w domu, ja w rozsypce, nie mam czasu sie nawet umyć, bo dzisiaj mąż w pracy :/ Po południu może ogarniemy się we dwoje, jak mała da.

Onka, pytałas chyba ile byłam w szpitalu - 5 dni. Też wzięłam spodnie ciążowe na wyjście, ale nie te co w nich przyszłam, bo by mi z dupska spadły, już całkiem nieźle wyglądam, tylko macica jeszcze się całkiem nie obkurczyła, ale już znacznie.

Ja tez walczę z laktacją i nie rozumiem jeszcze swojego ciała (cyców) do końca, wczoraj mi się wydawąło, że mam mało melka, a w nocy mi z cyców kapało.

Jaorszka, Bąbelek, Madu, Dodi, MEGA kciuki za akcje!!!

Nynusia, moja kupy po kazdym karmieniu praktycznie, czyli z 10 na dobę. Dziwne to, ze takie różnice.
    Battinka, piekna Liwia :)

Arielka, ja chce żeby w domu bylo głośno jak Hela śpi, ale mój mąż mówi szeptem i nie moge go oduczyć, ścisza też wszystko ;) Nie mogę go do apcerów też przekonać, chyba dzisiaj póki go nie ma, to jak ją nakarmię to otworzę balkon i wystawię Helkę, bo na spacer dzisiaj i tak siły nie mam ;)

Zakocona, kciuki za wizytę!

Jacusianka, Asia, fajne to chustonoszenie. Jak będe miała więcej czasu t może się zainteresuje, ale przeraża mnie trochę to wiązanie...

Kciuki za wszystkie w dwupaku! Oby sie rozkręciło, bo czekanie jest straszne!!!

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2727 2728 2729 2730 2731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: