Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika wszystko się ułoży. Pamiętaj masz dla kogo żyć :* ściskam Cię mocno !
U mnie młoda przy cycu była 1.5h i się nie najadla... czułam jak ssie połyka a była głodna. Z jednej piersi co nie miałam pokarmu teraz mam tyle ze leci mi ciurkiem zalewam wszystko -
Nynusia wrote:Mika wszystko się ułoży. Pamiętaj masz dla kogo żyć :* ściskam Cię mocno !
U mnie młoda przy cycu była 1.5h i się nie najadla... czułam jak ssie połyka a była głodna. Z jednej piersi co nie miałam pokarmu teraz mam tyle ze leci mi ciurkiem zalewam wszystko
Nynusia jak to zrobiłaś ze masz pokarm w piersi w której wcześniej go nie bylo?
Ja tak mam w prawej mam pokarm a w tej gdzie byl stan zapalny (bo byl przez chwilę nawal) jest tylko troszkę...
Szybko doradź koleżance.tak mi zalezy na tej piersi bo tak bardzo chcę karmić piersią
-
Babelek jeśli jesteś w stanie usunąć to kladz się . Siły się przydadza na porod.
Mikejka mam nadzieje,ze niedługo wszystko się u Ciebie ułoży .
Battinka chyba mnie pomylilas z kim innym jeśli chodzi o kg . Ja się jeszcze nie wazylam i narazie nie zamierzam ,bo puki co wygladam jak spasiona świnia
Tak chwalilam syna,ze to aniołek i tylko śpi no i dzisiaj pokazał swoje drugie oblicze . Placze i prezy się od 15_.Czuje ,ze ciężką noc przed namiBąbelek lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bąbelek ja gaci nie miałam podczas cc tylko koszulę taką szpitalną. aa i pozwolili mi zostać w moich skarpetkach
heheheh
Mam pytanko do tych co mają już malucha w domu- czy jak maluch śpi to staracie się zachowywać nadzwyczaj cicho czy raczej normalnie?Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Polkosia u mnie w szpitalnym laboratorium jest wyznaczona godzina gdy schodzi z oddzialu pielegniarka i kluje takie maluszki.
Arielka my robilismy taki blad przy pierwszym dziecku tzn cisza i na paluszkach, teraz wsxystko normalnie, jak jestem sama staram sie zeby muzyka grala, to przynajmniej nic go nie budzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:42
polkosia lubi tę wiadomość
-
A czyli normalnie bo wlasnie się zastanawiam nad tym jak postępować czy normalnie gadać itp bo czytałam właśnie o przyzwyczajaniu dziecka do hałasu i w sumie się zgadzam ale ostatnio ściełam się z mężem bo on to normalnie drze gębę nad małym i nie wiem czy aż tak go przyzwyczajać
Może i mążw takim razie ma rację :)Dzięki za odpowiedź w tej kwestii
-
Bąbelek ja wczoraj w nocy miałam mocne, regularne skurcze. Położyłam się spać, ba nawet myślałam sobie 'nie teraz, śpiąca jestem'. Same przeszły, ale trzymam kciuki żeby u Ciebie się rozkręciło
Arielka moja koleżanka była bardzo cicho przy maluszku. Teraz synek ma prawie rok i boi się większego hałasu, zaczyna płakać. Aktualnie celowo mówią w domu głośno i krzyczą, żeby się przyzwyczaił. U nas na pewno będzie głośnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 00:06
-
Katarzyna no właśnie mi się wydawało że trzeba być cicho więc dobrze ze dopiero Antek ma 2 tygodnie i jeszcze zdążę mu nahałasować
Nie no w sumie to jakiejś wyjątkowej ciszy nie było ale hałasować też nie chciałam ale skoro mówicie że trzeba to będę
-
Jaroszka kciuki zaciśnięte
I za Ciebie Bąbelek tez
No właśnie co tam u Ciebie Bąbelku? Ruszyło się coś oprócz skurczy?
Mika dobrze Cię widzieć spowrotem na forum
Arielka my normalnie rozmawiamy przy młodej, tv gra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 05:59
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Jaroszka powodzenia !
Babelek jak u Ciebie się akcja rozwija ?
My tez nie wchodzimy na palcach przy małym i w ciągu dnia śpi w salonie .Chce ,żeby wiedział kiedy jest dzień ,a kiedy noc .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015