Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madu kochana , Jaroszka urodziła wczoraj o 19
na pewno dziś się odezwie i powie co i jak u Niej.
Babelek masz cyca większego niż Antka glowasuper fotka , jeszcze raz gratuluje :* doczekalas się.
Katarzynka wspolczuje mega sąsiadki , zwróć jej uwagę , ze są i inni na sali i może uszanowalaby ze chcieli być pospac albo cos ? To , ze Ona nie może spać raczej nie znaczy , ze zaraz cały szpital ma być przez Nią postawiony na nogi .
Oj laski jakie kochane jesteście , ze tak miejsca ustepujecie :*
Kuzwa Wy tak ustepujecie miejsca na liście rozlokowanych a w autobusie łeb odwracają jak wsiadam i wszystko zajęte , porażka: PBąbelek, maluda, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Michał przyszedł na świat 21.10 o godzinie 19:18 z wagą 3470 oraz miara 51 cm.
poród SN+gaz+ zzo na sam koniec. Niestety nacieli krocze i pękła też szyjka...
poród to jakas masakra, chce szybko zapomnieć .... przed chwilą się wysikalam, bo grozili
mi cewnikiem.
mały pieknie ciągnie cyca. Zdjęcia później, bo ja nic nie mam
Mąż robił.
Brzucha juz nie mamZakręconaOna, polkosia, Katarzyna87, paula1, jacusianka, Bąbelek, madu, aanaa, lojkalojka, zakocona, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, maluda, Nynusia, annggela, lula.91, Lexie, agaton lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Michał przyszedł na świat 21.10 o godzinie 19:18 z wagą 3470 oraz miara 51 cm.
poród SN+gaz+ zzo na sam koniec. Niestety nacieli krocze i pękła też szyjka...
poród to jakas masakra, chce szybko zapomnieć .... przed chwilą się wysikalam, bo grozili
mi cewnikiem.
mały pieknie ciągnie cyca. Zdjęcia później, bo ja nic nie mam
Mąż robił.
Brzucha juz nie mam
A co do szyjki to pewnie przez to , ze dość długa byłabędzie dobrze , szybko się zagoisz i zapomnisz a synusia przy sobie juz masz :*
-
Jeszcze poczekam ze zwracaniem uwagi, bo w końcu jestem "nowa" na salonach :p
Druga dziewczyna jest bardzo fajna, już dwa razy pilnowałam jej synka, gdy ta szła do łazienki. Sama się zaoferowałam na początku, była zdziwiona, ale wdzięczna, że za każdym razem nie musi do pielęgniarki jechać i później to już ona mnie poprosiła. Tamta wredna nic nie powiedziała. Mam nadzieję, że to był tylko jej gorszy dzień — każdy ma takie prawo.paula1 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka gratulacje:-)
:-* dzielna babka z Ciebie:-)
Ja już po pionizacji i prysznicu i oprócz tego że trochę boli ( w porównaniu do skurczu to nic) to czuje się świetnie:-)
Cewkik miałam nie jest zły:-) i w ogóle wszystki obrzydlistwa się przy porodzie wydarzyły wczoraj ale to już chyba taki urok porodu:-Pjesc mi siechce jak diabli a tu dzis tylko sucharki i biszkopty...21.10.2015 Leon -
Dziewczyny to ja również informuje, ze wczoraj o 15:17 przez cc przyszla na swist Jagna z waga 3495 i 55cm. Ja juz pionizacja od 3ej, teraz czekam na przeniesienie na zwykłą sale. Czy wasze dzieci to tez takie anioly? Moja caly czas spi i nawet krzyczące dzieci na popie jej nie przeszkadzają
lojkalojka, ZakręconaOna, polkosia, zakocona, Bąbelek, Katarzyna87, paula1, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, dodinka, maluda, Nynusia, lula.91, Lexie, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aagatkaa gratuluje! Maly grzeczny,bo umeczony porodem (może) Albo masz aniołka, czego Ci życzę
Jaroszka poród mialas ciężki ,ale Michas wszystkie bóle wynagrodziZa rok,dwa zapragniesz drugiego brzdaca;)
Kto następny?
A jeszcze dddodinka się nie odezwala!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 07:48
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Gratulacje, dziewczyny!!! Co za dzień i noc
Agatka, Klementysia całą dobę była aniołemZmęczona porodem. Podobno najgorsza jest druga doba i u nas tak było.
Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale się wczoraj dzieciaczki posypały ♡♡
Ogromne gratulacje Bąbelek, madu, jaroszka i agatka!!!
U nas piersza doba też był koszmar, mały wcale spać nie chciał, ja ledwo cokolwiek ogarnialam ze zmęczenia. Druga doba była jeszcze gorsza. Nikomu nie życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 07:45
-
Na razie od pół h wisimy na cycu. Ja rozważam wyjście z nim z domu na 11 na spotkanie Mlekoteki, ale dalej myślę czy nie pójść spać na trochę jeszcze.. no i jeśli by zrezygnować z wyjścia to czy najpierw śniadanie czy spanie.. dylematy matki
L się mnie zapytał czy on może mieć wychodne (co czw chodził grać w piłkę a dzisiaj dodatkowo chce iść do kolegi na mecz). Się go zapytałam czy ja mogę mieć wychodne, więc jest obrażony, że nie może, skoro ja też nie mogę. No kuzwa też chcę mieć chwilę dla siebie, wziąć prysznic wieczorem itd i żeby się nim zajął trochę, bo wiadomo że zszybko zacznie Beczec za cycem, ale no kurde niech on też trochę z nim posiedzi sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 08:09