Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w terminie. Nie chcę się znowu nakręcać ale dziś znowu mam skurcze, wczoraj były co 15 min dziś są co 7-8 min i czuję ogromny napór na szyjkę chyba. W każdym razie bardzo mnie boli pipka. Fajnie by było bo wczoraj znów miałam doła wieczorem, że nasza Kózka nie chce do nas wyjść. Każdy dzień działa na mnie już źle.
Póki co piję kawkę i jem ciasto, które wczoraj zrobiłam, nie skromnie powiem, ze jest pyszneMikejla, aanaa, maluda lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
AsiaPoli na porodowce
Czyli dobra passa porodowa trwa
Wiedzma , Katarzyna moze to tez Wasz dzien ?
Moj synek smacznie spi z tata , a ja sobie popijam kawke i ogladam DDTVN
Zaraz trzeba sie myc i ubrac , bo o 10 przychodzi pielegniarka do malego .
Noc u mnie dzis troche gorsza . Maly budzil sie co 3h-2.5h-2.5h . Niby niezle , ale bylo lepiej . Ma problem , zeby wydusic pierdaWczoraj jakdam na kolacje zupe koperkowa i mam nadzieje , ze pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 08:30
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lista uzupełniona
Blodnik, rodziłaś cc czy sn? Jakieś dodatkowe opcje? O której się urodziła Magda?
madu, a waga i wzrost Leosia?
jaroszka, który to dzień ciąży był?
jednak postanowiłam się zebrać i pojechać na to spotkanie. Już mnie przerażenie bierze, jak to zrobić
edit: o, odwołali właśnie to spotkanie. No ranyale dobra, przynajmniej mocz do badania zawiozę, bo pewnie mam zapalenie pęcherza i od tyg czeka skierowanie, a ja nie miałam kiedy pojechać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:26
-
Gratulacje nowym mamusia ! :*
Juz nas coraz wiecej!
Teraz nastepne kciuki dla rodzacych
Aaana dziekuje ze pytasz ! Nocka sie udala spal z nami i na mnie ale najwazniejsze ze moglam zamknac oko ... zobaczymy dzisiaj
Milego dnia dla wszystkich :*aanaa lubi tę wiadomość
-
Jaroszka gratulki
Ja wstałam, leeeedwo, bo mnie boa dusiciel puścić nie chciał z wyraWiem, że są już tematy małych kurczaczków, a te dwupaki trochę są z boku, ale...się pochwalę i proszę w wolnych chwilach i za naszą sprawę trzymajcie kciuki
Otóż, podobno D trafił na najlepszego adwokata w tym biurze, prowadził sprawy z tą jego firmą nie po raz pierwszy (banda chamów i oszustów). Chcieli go oszukać, ale teraz sami dostaną po dupie. Legalnie mój mąż jest wciąż zatrudniony w tej wspaniałej firmie, a to, że teraz sobie śpi, to tylko dla nas na plus. Sprawa w sądzie ma się odbyć w przyszłym tygodniu. Adwokat postawił warunki, którym sąd powinien być przychylny (niewygórowane wiadomo, żeby odwołań nie było). Nie nakręcam się, ale jestem dobrej myśli. Też chcę w końcu zacząć się cieszyć, że niedługo przyjdzie na świat nasza córeczka i zostanę mamą.maluda, lojkalojka, Katarzyna87, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po super nocy
pobudka co 1h -1,5h masakra , teraz też mam ciekawie bo nie chce mały spać i tak od 7 marudzi. Nie jest to wszystko takie proste nawet nie mam czasu na śniadanie nawet herbaty nie miałam kiedy wypić bo jest jeden wielki krzyk za cycem. Mam problem bo mały rzadko kiedy zasypia sam albo po mleku z butelki tylko cyc go usypia
ale dr. kazała go trochę odzwyczajać tylko jak ???
-
Hej! Wychodzimy dziś w końcu do domciu po walce z żółtaczka. Już nie mogę się doczekać domu i reakcji Nadii na Alusie. A to nasza druga gwiazda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ece8ef70a23.jpg
Dziewczyny co polecacie na popękane brodawki? Bo i my zgadamy się już z tym problemem. Jutro wizyta położnej, zobaczymy co nam powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 10:50
dodinka, zakocona, onka, maluda, szczesliwa_mamusia21, paula1, lojkalojka, aanaa, Katarzyna87, Nynusia, polkosia, Bąbelek, Lexie, ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, widzę, że zyskałyśmy wczoraj 3 kawalerów i jedną damę, gratulacje
U mnie komedia... Wczoraj w nocy zaczął pojawił się śluz z krwią - zakładam, że to czop. Nie jechałam na IP bo rano i tak miałam się zgłosić na wizytę kontrolną. Dzisiaj, pełna nadziei, że coś się dzieje i już mnie nie wypuszczą, położyłam się pod KTG. W ciągu 20 min zapisał się jeden porządny skurcz, aż położna i Pani doktor zwróciły uwagę, że jak takie będę miała częściej - to do szpitala. Oczywiście poczułam napięcie brzucha, ale bólu wcale, może tak już mam. Potem wizyta i badanie - nadal krwista wydzielina, ale szyjka ciągle długa i zamknięta... no już nie wiem co robić, żeby się zaczęła rozwierać. Pocieszam się tym, że niektóre z Was miały podobnie - w ciągu ok. 2 dni po odejściu czopa tuliłyście swoje skarby, nie mylę się? Teraz za to siedzę już w domu i czuję spinanie brzucha co jakiś czas, ale dodatkowo ucisk w krzyżu, czy to może być początek? -
ewwiel wrote:Hej! Wychodzimy dziś w końcu do domciu po walce z żółtaczka. Już nie mogę się doczekać domu i reakcji Nadii na Alusie. A to nasza druga gwiazda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ece8ef70a23.jpg
Dziewczyny co polecacie na popękane brodawki? Bo i my zgadamy się już z tym problemem. Jutro wizyta położnej, zobaczymy co nam powie.
Maltan albo bepanthenewwiel lubi tę wiadomość