Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie odebrałam list i mam kolejny scan chyba już prenatalne badanie z tego co zrozumiałam czytając i już w szpitalu ten termin mam 20.03 super już będzie 13 tyg uśmiałam się bo za zdjęcie liczą sobie 6 funtow a za płytę cd 20 heh ceny kosmiczne ale okej ze 3 zdjęcia kupimy
Kaśku, agania, paula1, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Ona miała zdjęcia w koszulkę wrzucone i trzymała w ją środku karty ciąży. Kurde, w razie co pod koniec badania jak nie zobaczę procesu drukowania to zapytam, czy mogłabym prosić o zdjęcie na pamiątkę. Chce pokazać mojemu, bo nie może iść ze mną na wizytę. Zresztą będę się w to zdjęcie pewnie wpatrywała do kolejnej wizyty, tak jak teraz się wpatruję w zdjęcie pęcherzyka jako dowód mojej ciąży
Małgorzatka, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Amerie Ewalika ja nie mam hashimoto ale znam tą chorobę bo mój M na nią choruje. Mój Tsh ostatnio podskoczył. Zawsze miałam tak 1-1,5 a teraz 2,45. Rozmawiałam z Pani dr o tym i ona mi powiedziała że norma dl akobiet w ciązy to 2,5. Powinnam monitorować to tsh czy nie rośnie bardziej. Poweidziała że nie ma się co martwić poprostu trzeba będzie zacząć brać hormony żeby uspokoić tarczycę ale jeśli pilnuje się poziomu tsh to nic złego się nie dzieje. Nie nakręcajmy się negatywnie bo to bez sensu.. Wiele dziewczyn ma problem z hashimoto i urodziło zdrowe bobaski.
Poza tym wiem że odpowiednia dieta też pomaga. Przetestowane na MMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Ja właśnie odebrałam list i mam kolejny scan chyba już prenatalne badanie z tego co zrozumiałam czytając i już w szpitalu ten termin mam 20.03 super już będzie 13 tyg uśmiałam się bo za zdjęcie liczą sobie 6 funtow a za płytę cd 20 heh ceny kosmiczne ale okej ze 3 zdjęcia kupimyRobimy drugiego Dziedzica
-
Powiem wam że mój M to nawet chciał iść. Nie wiem czy był przygotowany chociaż mu mówiłam jak to badanie przebiega ale cieszę się że był i widział "plamki". Był ze mną na poprzedniej wizycie jak dzidziolek miał 0,84 cm. Teraz pewnie dopiero na prenatalne się uda żeby poszedł ze mną. Trochę szkoda... w poprzedniej ciąży chodził ze mną na wszystko nawet na badania krwi
Aanaa wiesz lepiej chyba poprosić lekarza zanim zacznie badanie Bo potem jak wyjmie głowicę to może być już za późno.Bunia86 lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Ciekawe ile u nas kosztują zdjęcia. 6 funtów to rzeczywiście trochę dużo...
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Powiem wam że mój M to nawet chciał iść. Nie wiem czy był przygotowany chociaż mu mówiłam jak to badanie przebiega ale cieszę się że był i widział "plamki". Był ze mną na poprzedniej wizycie jak dzidziolek miał 0,84 cm. Teraz pewnie dopiero na prenatalne się uda żeby poszedł ze mną. Trochę szkoda... w poprzedniej ciąży chodził ze mną na wszystko nawet na badania krwi
Aanaa wiesz lepiej chyba poprosić lekarza zanim zacznie badanie Bo potem jak wyjmie głowicę to może być już za późno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:38
Kaśku, Betti-85, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Wiecie dziewczyny strasznie mnie dziwi że wy w UK listy dostajecie. Przecież mamy maile i w ogóle... Mam chociaż nadzieję że poczta tam sprawnie działa ...
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Wiecie dziewczyny strasznie mnie dziwi że wy w UK listy dostajecie. Przecież mamy maile i w ogóle... Mam chociaż nadzieję że poczta tam sprawnie działa ...
A z mailem to wiadomo jak jest... ja nie raz nie przeczytałam bo w spamie się zawieruszył.Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Małgorzatka wrote:takie prenatalne znaczy ogólnie w wyższej ciąży są super dzidziol skacze macha wszystkim czym może i robi "głupiutkie" rzeczy wtedy to dopiero chwyta za serce
Wiem Małgorzatka i strasznie się nie mogę doczekać
I bardzo chcę żeby M był na tym badaniu bo wtedy to już można zobaczyć że "plamka"się rusza i macha i w ogóle żyje sobie w brzuchu u mamy. I lekarz nie będzie musiał mu tłumaczyć na którą "plamkę" on ma patrzećMałgorzatka, aanaa, agania, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Wiem Małgorzatka i strasznie się nie mogę doczekać
I bardzo chcę żeby M był na tym badaniu bo wtedy to już można zobaczyć że "plamka"się rusza i macha i w ogóle żyje sobie w brzuchu u mamy. I lekarz nie będzie musiał mu tłumaczyć na którą "plamkę" on ma patrzećKaśku lubi tę wiadomość