Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a w ogóle to obudziłam się dziś z jakimś takim dziwnym uczuciem, takim strachem że coś jest nie tak. Do tego rano ból brzucha i pierwszy raz od tygodnia brak nudności. I od razu w głowi scenariusze.. masakra jak tu nie oszaleć..
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczynki, ja dzisiaj chyba policzę ile razy idę siku w ciągu dnia, dla mnie to jakaś nowość bo przed ciążą chodziłam 3 razy dziennie a teraz średnio co 45 min chyba.
Dzisiaj mi strasznie niedobrzeFreshMm lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Cześć dziewczynki, ja dzisiaj chyba policzę ile razy idę siku w ciągu dnia, dla mnie to jakaś nowość bo przed ciążą chodziłam 3 razy dziennie a teraz średnio co 45 min chyba.
Dzisiaj mi strasznie niedobrze
Ja wczoraj chodziłam co chwilę, ale myślałam,że to dlatego, że dużo piję. Ale chyba się pomyliłam, bo dzisiaj piję mniej i też częściej chodzę. -
nick nieaktualnyja mam w 2016 dwa ślubu mojej kuzynki oraz koleżanki której bd świadkować
Mam pytanie, wiem ze to trochę za wcześnie ale gdzie bd kupowały np. wózki na allegro, olx czy może w sklepie stacjonarnym, postawicie na nowe czy używane ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 12:24
-
Ja będę wózeczka szukała używanego Często wózki są w dobrym stanie a cena spada nawet 3krotnie. Dodatkowo olx oferuje przeszukiwanie tylko w mojej okolicy więc przed zakupem będę sobie mogła obejrzec
-
Cześć dziewczyny. Strasznie dużo ostatnio piszecie, zanim wstanę i nadrobię zaległości to południe mija
A tak pomyślałam że wam sie pochwalę. Byłam we wtorek nadprogramowo na wizycie... i oto fotka mojego dzidziolka:
Pierwszy raz wstawiam zdjęcie więc proszę o wyrozumiałość gdyby nei działało
Maluch ma już 1,83 cm
Trzymam oczywiście mocno kciuki za dzisiejsze badania i wizytyUrsa, aanaa, agania, polkosia, AsiaPoli, Betti-85, mała.mi, Małgorzatka, ola.321, dodinka, FreshMm, paula1, Nynusia, Bunia86, nat_alia lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
dołączam do październikowych mam termin mam wg ovu na 13.10, a z usg wychodzi na 19.10.
Życzę Wam wszystkim spokojnej i nudnej ciążyMałgorzatka, Kaśku, aanaa, Lili30, dodinka, FreshMm, paula1, Bunia86, Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość