Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania - duomox jest tym antybiotykiem który lekarze przepisują w ciąży więc myślę że nie zaszkodzi
Ursa - no to będę się tego trzymała że ja i M mamy inne mózgi , ale wiecie... jakoś tak wydaje mi się że ja mam doskonalszy
Życzę Wam Dziewczynki miłego dnia!
a za badające się trzymam kciuki!aanaa, Małgorzatka, Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Jak swędzi, to może być coś na rzeczy z tym żółtym, bo mój ostatnio mnie pytał jaki kolor śluzu i jak będzie żółty, to na bakteriologię mam iść.
A dziś jestem tak wk... Chyba pierdolę ten Medicover i pójdę gdzieś prywatnie. Czekałam dziś ponad godzinę na pobranie krwi. Patologia!!! Wśród tych wszystkich kaszlących i prychających. Rety, ale mnie nerwy wzięły. Gorzej niż w przychodni na NFZ... Więcej tam nie pojadę. Jeden zabiegowy na kilka tysięcy klientów z całej okolicy?! Koszmar.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny Tak ana na odwrót im dalej od owulacji to dziewczynka im bliżej chłopak ale ja tam nie do końca wierzę w takie celowanie
Ola zdecydowanie nasze są doskonalsze hahaha
Tomania super my weselicho 23 Maja
Zeta zrobiłabym sobie wymaz albo skonsultowała się z lekarzem dla własnego spokoju , jeśli Cię to niepokoi a z tymi włoskami to nie do końca tak jest Na nich też jest siedlisko bakterii także co lekarz to inna opinia lepiej sobie zaufać czasem
Ja odprawiłam dzieci do szkoły zrobiłam zakupy i zajadam sniadanie Mąż mnie w nocy wkurzał bo chodził ciągle ehhh a to kuchnia a to ubikacja nie mogł spać i przez to ja też nie wyspana jestem ale cóż , rpzeżyjemy
Polkosia no to nie dziwie się że się wkurzyłaś
Milego dnia Trzymam kciuki za wizytyola.321, Ursa, Bunia86, paula1, Kaśku, FreshMm lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:A dziś jestem tak wk... Chyba pierdolę ten Medicover i pójdę gdzieś prywatnie. Czekałam dziś ponad godzinę na pobranie krwi. Patologia!!! Wśród tych wszystkich kaszlących i prychających. Rety, ale mnie nerwy wzięły. Gorzej niż w przychodni na NFZ... Więcej tam nie pojadę. Jeden zabiegowy na kilka tysięcy klientów z całej okolicy?! Koszmar.
To rzeczywiście... nieźle. Ja też jakiś czas temu tyle czekałam, ale byłam taka podekscytowana, że nie zwróciłam uwagi
Ale drugim razem poszłam po południu i weszłam od razu. Też nie lubię czekać, tym bardziej wśród chorych osób! Nie problem "coś" podłapać.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:To jak z tymi wlosami loniakami wkoncu jest?
A ten śluz wcale nie musi oznaczać zakażenia dopóki w środku nie odczuwasz dolegliwości typu swędzenie pieczenie czy ból itd. jest bezwonny to nie wydaje mi się żeby było to coś złego ale tak jak pisałam jeśli masz wątpliwości do lekarza i wymazBATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja też ostatnio czekałam 45 minut na pobranie krwi w Barlinku. A jeszcze głupio mi było wepchnąc się w kolejkę jako kobieta w ciąży bo kilka osób przede mną też stała dziewczyna w zaawansowanej. Wyobraźcie sobie, że jej nawet nikt miejsca na ławeczce nie ustapił? Byłam oburzona. W końcu wyszła pielęgniarka by poprosic byśmy następne osoby odsyłały do domu i tą bidulę z gigantycznym brzucholem zgarnęła bez kolejki.
-
zetaaa wrote:To jak z tymi wlosami loniakami wkoncu jest?
Zetaa ogol to w pieruny po co ci to do porodu i ta cie sami będą golić
Ja będąc w ciąży z córcia cala ciążę się golilam do samego porodu i nic mi nie bylo kompletnie oprócz zachowanej higieny...ja osobiście nie lubię włosków:)Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam żółtawy gęsty śluz od początku w dużych ilościach. W poprzedniej ciąży miałam tak samo i nic się nie działo. Nie swędzi, nie piecze więc nic się nie dzieje:)
Co do antybiotyków to ja w 7 tygodniu brałam duomox na angine. Dzwoniłam do gina z płaczem taka przerazona byłam, a ona do mnie, że mam brać bo gorsza rozwijająca się infekcja niż ten antybiotyk:)Małgorzatka, agania, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ja tam się martwię jak się będziemy golić w dużymi brzuchami Lusterko?
paula1, dodinka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Polkosia nie dziwie się ze się wkurzył jak juz masz wizytę umówiona to idź a poszukaj prywatnie następnej - przynajmniej ja bym tak zrobiła.
Ja śluzu nie mam w ogóle całkowicie sucho normalne to jest?
normalne jedna ma druga nieNynusia lubi tę wiadomość
-
moja koleżanka mówi że mąż ją goli ja to by się chyba bała że mnie pozacina
aanaa, paula1, tomania2806, polkosia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
trzeba było wcześniej zainwestować w depilację laserową było by po problemie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26