Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
meeegi1771 wrote:Dziewczyny co na pecherz ??
Mi w moczu wyszły leukocyty ale nic mnie nie bolało dostałam Monural jedną saszetkę za to położna dodatkowo poleciła mi urosept 3x1 i żurawit tylko to jest bezpieczne w I trymestrzemeeegi1771, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Na lewym boku trzeba później spać żeby jakiejś żyły czy tętnicy nie przygniatać. Jeśli chodzi o spanie na brzuchu, to ja odkąd dowiedziałam się o ciąży zaczęłam czuć dyskomfort w tej pozycji czułam że nie powinnam i tyle. No a potem doszedł ból piersi...
U mnie spanie na brzuchu odpada ze względu na ból cycków wiec albo lewy bok albo plecy -
U mnie jest o tyle śmiesznie z tymi cyckami, ze mega bolą mnie w biustonoszu, jak wieczorem się uwalniam z niego to są wielkie i napuchnięte. Idę się kapać i od razu lżej, choć bolą, ale już nie tak. A na brzuchu mogę spać, bo nie czuje żeby mnie bolały
-
A Ja Mam zdjęcie i płytkę z bijącym serduszkiem. lekarz Sam Mi dał cp do cyckow tez bolą okropnie ! W nocy nawet jak się przekręcam mdłości powróciły okropne mdłości
agania, paula1 lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Cześć Dziewczyny
Kupiłam 2 koszulki dla noworodka i nie mogę się na nie napatrzeć Podwyższyły mi poziom humoru Jak wróci P., zrobię zdjęcie.
Też mi dzisiaj przyszły śpiochy wiem że to za wcześnie na zakupy ale nie mogłam się powstrzymaćKaśku, polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Te mdłości są okropne mam je codziennie rano i najgorsze wieczorem. Strasznie mnie muli, a mój m. Nawet nie widzi różnicy w wyglądzie biustu, jedynie że się powiększyły. Czasem mam bóle jajników i dołu brzucha, ale nieduże. Jutro beta, a ja wciąż szukam informacji o przyrastającej becie i pustym jaju. Nie wiem jak mogę tak negatywnie myśleć, przecież wiem że się wszystko ułoży i dzidzia będzie tam gdzie trzeba. Chcę mieć to usg już za sobą i pewność pojawienia się niuni i bicia serduszka maluszka
dodinka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
malgo86 wrote:Te mdłości są okropne mam je codziennie rano i najgorsze wieczorem. Strasznie mnie muli, a mój m. Nawet nie widzi różnicy w wyglądzie biustu, jedynie że się powiększyły. Czasem mam bóle jajników i dołu brzucha, ale nieduże. Jutro beta, a ja wciąż szukam informacji o przyrastającej becie i pustym jaju. Nie wiem jak mogę tak negatywnie myśleć, przecież wiem że się wszystko ułoży i dzidzia będzie tam gdzie trzeba. Chcę mieć to usg już za sobą i pewność pojawienia się niuni i bicia serduszka maluszka
Będzie dobrze, zobaczysz!
Każda z nas ma dużo obaw... i żadna nie umie wyluzować.Kaśku lubi tę wiadomość
-
Prawie 1 cm, bije serduszko i widać małe rączki i nóżki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79d6f4c956be.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 15:48
paula1, Kaśku, meeegi1771, Małgorzatka, BATTINKA, Bunia86, Arielka, FreshMm, ola.321, aanaa, mała.mi, Magnosia, Ewalika, Natka88, Lili30, dodinka, Anastazjaaa, Nynusia, nat_alia, agania, soraya lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn