Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:a w ogóle to obudziłam się dziś z jakimś takim dziwnym uczuciem, takim strachem że coś jest nie tak. Do tego rano ból brzucha i pierwszy raz od tygodnia brak nudności. I od razu w głowi scenariusze.. masakra jak tu nie oszaleć..
Ja chyba nerwicy się nabawie....
Gdzie moje maniery
Witam po pracy
Jestem tak strasznie zmęczona a te mulenie mnie dobija, do tego jeszcze kręci dziś mi się w głowie a do wizyty jeszcze aż półtora tygodnia... -
Małgorzatka wrote:Ja właśnie odebrałam list i mam kolejny scan chyba już prenatalne badanie z tego co zrozumiałam czytając i już w szpitalu ten termin mam 20.03 super już będzie 13 tyg uśmiałam się bo za zdjęcie liczą sobie 6 funtow a za płytę cd 20 heh ceny kosmiczne ale okej ze 3 zdjęcia kupimy
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:A ja nie mam dobrych wiadomości. Prawdopodobnie ciąża obumarła. Tydzień temu zarodek miał 2mm i niby była czynność serca a dziś (8t2d) zarodek 3,2mm i lekarz nie uwidocznił akcji serca. Mam przyjść na kontrolę za tydzień..a jeśli wcześniej zacznę krwawić to do szpitala. Bez zabiegu się nie obędzie jeśli diagnoza się potwierdzi popłakałam trochę. teraz czuję taką nicość, pustkę. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak.
-
pap86 wrote:A ja nie mam dobrych wiadomości. Prawdopodobnie ciąża obumarła. Tydzień temu zarodek miał 2mm i niby była czynność serca a dziś (8t2d) zarodek 3,2mm i lekarz nie uwidocznił akcji serca. Mam przyjść na kontrolę za tydzień..a jeśli wcześniej zacznę krwawić to do szpitala. Bez zabiegu się nie obędzie jeśli diagnoza się potwierdzi popłakałam trochę. teraz czuję taką nicość, pustkę. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak.
-
Ursa śliczności! Gratuluję
Ursa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Anastazjaaa wrote:Ja dziś tak samo nie wstalam w nocy siusiu i juz panika ze coś jest nie tak
Ja chyba nerwicy się nabawie....
Gdzie moje maniery
Witam po pracy
Jestem tak strasznie zmęczona a te mulenie mnie dobija, do tego jeszcze kręci dziś mi się w głowie a do wizyty jeszcze aż półtora tygodnia...
No właśnie u mnie zaczęło się od tego że pierwszy raz od daaawna nie wstałam na siku w nocy..
Witaj w klubie
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Pap Ściskam mocno :* A konsultowałaś może się z innym lekarzem?
ola.321 wrote:nie ma problemu
poza zastrzykami biorę też sterydy, luteinę, duphaston, euthyrox, kwas foliowy większą dawkę i witaminy
Zastrzyki nie są przyjemne ale ja już się przyzwyczaiłam, siniaki mi się na szczęście nie robą mam tylko małe kropeczki po wkłuciu. Trochę piecze jak wciskam heparynę ale jest ok, nie ma się czego bać . Oczywiście przed pierwszym myślałam ze zemdleję ale przeżyłam .
A Ty już bierzesz czy jeszcze nie?3 Aniołki w niebie
-
mersiak wrote:Kurdę Wam takie fajne te USG wychodzą.. może u mnie takie kiepskie przez umiejscowienie.. ?
także to nie od umiejscowienia zależy -
Małgorzatka wrote:Widać po fotach że twój gin ma troszkę gorszy sprzęt sam kolor to mówi
także to nie od umiejscowienia zależy
Jak mi robiła USG to też takie bardziej brązowe niż czarne, pewnie też będę miała gorszej jakości zdjęcie
pap86 wrote:A ja nie mam dobrych wiadomości. Prawdopodobnie ciąża obumarła. Tydzień temu zarodek miał 2mm i niby była czynność serca a dziś (8t2d) zarodek 3,2mm i lekarz nie uwidocznił akcji serca. Mam przyjść na kontrolę za tydzień..a jeśli wcześniej zacznę krwawić to do szpitala. Bez zabiegu się nie obędzie jeśli diagnoza się potwierdzi popłakałam trochę. teraz czuję taką nicość, pustkę. Podświadomie czułam, że coś jest nie tak.3 Aniołki w niebie
-
Lili - pieczenie jest normalne, później będzie mniej odczuwalne - tak przynajmniej u mnie jest . Ja też biorę clexane 80 . Widzę że sterydów nie bierzesz, ja teraz jestem w 1 ciąży ze sterydami bo w poprzednich nie brałam ale u mnie wyszły przeciwciała.