Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam przeciwciała, ale mój lekarz twierdzi że heparyna załatwi sprawę. Ufam mu w tej kwestii bo to specjalista od trudnych ciąż. Poza tym u mnie homocysteina podwójnie przekroczona, przeciwciała związane z APS tez wyszły oraz ANA dodatnie, jednak lekarz twerdzi że ryzyko wynikające z przyjmowania sterydów u mnie przekracza korzyści więc zostaje na tym zestawie póki co. Co tydzien kontrola tsh i d dimerów.3 Aniołki w niebie
-
Anastazja ja mam jutro wizytę, nerwa mam i nie wiem co tu robić żeby jakoś dotrwać do jutra. Na 8 idę z tym że poprzednio u mnie był sam pęcherzyk i chyba dlatego mam takiego stresa, tak bardzo bym chciała zobaczyć już Fasolkę
Ursa, Anastazjaaa, polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
witajcie dziewczyny nareszcie nadrobiłam a ciężko było...
pap strasznie mi przykro.... wspieramy Cię kochana...
Ursa i polkosia piękne maleństwa.....
miałam wczoraj ciężki dzień/słaby... wróciłam z pracy polożyłam się na kanape i obudziłam o 22 wykąpałam się i znowu poszłam spać strasznie zmęczona jestem...
dzisiaj po pracy tyko was czytalam i dopiero teraz nadrobiłam
mdłości mi nie przeszły... mam już ich dość! dobrze że jutro już piątekpolkosia lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie wrocilam z wesolego miasteczka z cora .
O dziwo dzisiaj wrocilam do zywych
Teraz troche dopadly mnie mdlosci , ale zjadlam dwa jablka i troche przeszlo . Musze kozystac z dobrego samopoczucia i troche poprasowac .
U nas dzisiaj byla wiosna. Nawet M zaczal kwiaty sadzic
Bunia86 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Bunia86 wrote:Anastazja ja mam jutro wizytę, nerwa mam i nie wiem co tu robić żeby jakoś dotrwać do jutra. Na 8 idę z tym że poprzednio u mnie był sam pęcherzyk i chyba dlatego mam takiego stresa, tak bardzo bym chciała zobaczyć już Fasolkę
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Ja też mam przeciwciała, ale mój lekarz twierdzi że heparyna załatwi sprawę. Ufam mu w tej kwestii bo to specjalista od trudnych ciąż. Poza tym u mnie homocysteina podwójnie przekroczona, przeciwciała związane z APS tez wyszły oraz ANA dodatnie, jednak lekarz twerdzi że ryzyko wynikające z przyjmowania sterydów u mnie przekracza korzyści więc zostaje na tym zestawie póki co. Co tydzien kontrola tsh i d dimerów.
Rozumiem, wiesz nie wszyscy lekarze są za stosowaniem sterydów. Clexane 80 to dobra dawka więc będzie dobrze .Lili30 lubi tę wiadomość
-
jeśli chodzi o starania to u nas wyglądało tak:
pazdzierniku 2013 zakonczylam tabl anty, pozniej zaniki miesiączki albo krwotoki trwajace 20 dni. Od razu bylo wiadomo ze z dzieckiem nie bedzie tak prosto, do tego doszło PCOS, w lipcu wylądowałam w szpitalu na badaniach hormonalnych... nawet było podejrzenie że mam raka... badania na szczescie wyszly ok.. a dwóch kresek dalej nie było... w grudniu poszłam na HSG (straszne przeżycie ale o tym pisze w moim pamietniku na ovu )w tym samym cyklu okazało się że nie mam owulacji i najprawdopodobniej nie mialam wczesniej bo moje cykle byly wymuszane luteiną i nie można bylo dokladnie sprawdzic// zaczelam brac Clostylbegyt, chodzilam na monitoring... mialam piękną owulację... no i tak się udało... bralam tylko 0,5tabl większosc lekarzy zaczyna od calej dawki dlatego lekarz do którego teraz chodze powiedział że to cud że po takiej dawce i za pierwszym razem się udało.... TAKI MÓJ MAŁY KOCHANY CUDdodinka, Kaśku, Bunia86, Nynusia lubią tę wiadomość