Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:hehe widzę że dodałam linka do zdjęcia a ma mega duży rozmiar ,
jednak nie umiem tak pięknie zdjęć wklejać jak Wy
pap przykro mi i przytulam mocno, ale może będzie jeszcze dobrze...ola.321 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Pap bardzo mi przykro ale bądź dobrej myśli pomyśl o wizycie u innego lekarza.
Ursa, Polkosia, Ola śliczne dzidziolki gratuluję :*
Betti trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę. Oczywiście jeśli któraś z Was ma jeszcze jutro to tez trzymamBetti-85, ola.321, polkosia lubią tę wiadomość
-
zetaaa - od lekarza, ja przy 2 poronieniu brałam dawkę 60 a w obecnej teraz mój immunolog i gin zalecili 80. Jeżeli chodzi o dodatnie ANA to z tego co ja wiem można brać sterydy, ale znowu zależne jest to od poglądu lekarza. Ja biorę bo sama chciałam a moja gin też była za więc tu się zgodziłyśmy (no i immunolog też był za).
-
zetaaa wrote:Hmmmm w sobote sie dowiem co ze mna
spokojnie zeta - 40 z tego co widzę to też częsta dawka, możesz oczywiście dla własnego spokoju zapytać o zwiększenie
Taki duży już ten mój maluszek , ale uwielbiam patrzeć na to zdjęcie i mam je zawsze w zasięgu wzroku .
Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki u mnie nowy objaw- swędzące piersi dziś nie do wytrzymania, w pracy musiałam się opanowywać bo by pomyśleli, że się chyba nie myłam i z brudu mnie swędzi haha:D
Nie mówiąc o tym, że bym jadła co chwilę a na nic nie mam ochoty...ola.321, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:spokojnie zeta - 40 z tego co widzę to też częsta dawka, możesz oczywiście dla własnego spokoju zapytać o zwiększenie
Taki duży już ten mój maluszek , ale uwielbiam patrzeć na to zdjęcie i mam je zawsze w zasięgu wzroku .
Dobranoc dziewczyny :-* śpijcie smacznie :-*ola.321 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyy idę spać, jutro o 8 wizyta, trzymajcie prosze kciuki Dobranoc :*
agania, Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny, krótką sonda, w którym tygodniu rozpoczęły Wam sie mdłości?
Drugie pytanie, zapisalam się za tydzień, to będzie 6tydzien i 1 dzień, lekarz mi wczoraj powiedzial, ze nie będzie jeszcze serduszka? Robic w 6 czy przepisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 06:57
Małgorzatka lubi tę wiadomość