Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebralam badania krwi i mam podwyzszone leukocyty , Poly. neutrophiles i monocyty a wizyta dopiero 18 marca.Mam nadzieje ,ze takie wyniki to normalne w ciazy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 18:57
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ursa ale duży ten Twój bobas
Super maleństwo! Gratuluję !!!
Ja tez mam kiepski dzień dziś. Do południa było ok potem brak siły i się zaczęło... zawroty głowy, mdłości i oczywiście jadłowstręt bo przespałam porę obiadu.
Dopiero teraz udało misię zjeść coś...
A śmieszne jest to że jak dopadłam do śmietanki kremówki to całą zjadłam, potem kiwi i dopiero na obiad mogłam popatrzeć
Aha i ja już od dłuższego czasu nie wstaje siku częściej niż raz w nocy a i to nie zawsze.Ursa, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Ursa
leukocyty 12.28 a norma do 10 .
Poly. neutrophiles 8.39 norma do 7
monocyty 1.22 norma do 0.92
Niby to niewiele ponad norme .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:14
[*] 6tc 07.01.2015
-
No wlasnie nie. Ostatni to okaz zdrowia jestem
Zadnych stanow zapalnych .
Chyba jutro podjade do rodzinnego .
Dzieki dziewczyny !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 19:17
Ursa lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ursa, Polkosia - gratulacje, jest super
pap... przykro mi
Ja już po dentyście, udało się uratować zęba, założyła mi plombę, powiedziała, że dobrze by było przetrzymać go - jeśli nie będzie bolał do 10 tygodnia ciąży. Ściągnęła mi też kamień z 4 ząbków i wzięła tylko 80 zł! Szok lubię jąUrsa, polkosia, Bunia86, Nynusia lubią tę wiadomość
-
lojkalojka widział wyniki i nic nie mówił, kwestia tego co jest podwyższone i jak bardzo. Mi tylko lekko odbiega od normy co świadczy o stanach zapalnych. Ja w przedszkolu pracuję więc to normalne, że ciągle coś tam siedzi
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
agania ja mam ostatnio wrażenie, że wszyscy boją się kobiet w ciąży mi wszyscy wszystko dają, ustępują, robią za mnie.. czad!
Bunia86, agania lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak to tylko korzystać My właśnie oglądamy film i sobie przerwę zrobiliśmy bo ja muszę kanapkę czuje że apetyt wraca
Ursa, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny a to moje maleństwo , zdjęcie jest z poniedziałku a dodaję teraz bo nie umiałam wcześniej , mam nadzieję że teraz się uda
http://zapodaj.net/03a865b5cea9d.jpg.htmlKaśku, dodinka, Małgorzatka, Nynusia, polkosia, Bunia86, Amerie lubią tę wiadomość