Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona, jak ja Ci współczuję!
U nas chyba jakiś skok, bo nic dzisiaj nie spała, a jak o 21 padła w końcu, to przed 23 znów sie obudziła i zabawa w najlepszeNigdy tak jeszcze nie było. Zasnęła dopiero przed godziną i w końcu śpi mocno. A ja między czasie malowałam sypialnię, bo w sobotę nowe łóżko przyjeżdża, a Marcin w pracy ostatnio od 6 rano do 18... Dramat. Wiem, jestem nienormalna, ale już był taki syf na ścianach, że nie wybaczyłabym sobie, że są nowe meble, a ściany jak w pekinie
Jeszcze rano będę musiała dokończyć.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia,ale jazda;) o północy malowanie ścian;D
Zakocona,współczuję... Ale Tadzio przechlopak,wygląda na kilkumiesięczne dziecko:)
Szczęśliwa,wy juz jedziecie, bezpiecznej podróży:*
Lojka,oby to bylo faktycznie to co mówi ten lekarz z tymi omdleniami.
Ja czekam aż się Hela wybudzi,juz mi się wydawało ze nie spi i wstalam,a tu pokrecila sie i teraz spi w najlepsze,juz 6 h,ale wczoraj wieczorem to jadła i jadła,chyba żeby pospac dlugo w nocy. U nas tez marudna jakas jjest ostatnio,nie wiem co jej jest... Ale chociaż spi;)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakłócona Tadek jest super
Chyba jest bardzo kontaktowym dzieckiem . Szkoda tylko,ze tak ciężko go uspac.
A u nas wieczór masakra i taka sama noc. Przeniosła się do salonu ,bo synek juz wstał i sobie gada,a mi się oczy zamykają. Oby do rana .
Polkosia,a Tobie się chyba pory dnia pomieszaly z tym malowaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 05:06
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Polkosia szalona jesteś
Lojka u mnie z.nocką tez tragediaco godzinę się budził. Raz zmienił się plan dnia i już nocka do dupy. Nie wiem co go tak wybudzają te kupy, może ja za mało wody piję i mu ciężko zrobić. Wczoraj po kąpieli i ciepłym masażu piękna kupka poszła. Teraz właśnie zasypia na brzuchu.
-
jestem styrana, plecy napierdzielaja i wszystko inne...moja codziennie nie śpi od 17-23...no i wtedy ma kolkę ... masakra..
ma lekko zatkany nos, dwa mini glutki udalo się odciagnąc...jeszcze się wstrzymam z lekarzem, mzoe to rzeczywiscie od kaloryferów
Polkosia, szalona jestes...
-
Polkosia szalona babka z Ciebie
My drodzeMaly obudzil sie o 1 ale tak mi sie chcialo spac mysle nie dam butli dam cycka tonpospi z godzine a tu otwieram oczy patrze 3:40
a on spi w najlepsze , wyszykowalismy sie , przebudzil sie i o 4 ruszylismy
Jeszcze 150km do granicy a 300 do domu . Narazie jest dobrze bo lula zatrzymalismy sie na jedzenie pociumkal cycka 5min i nie chcial butli a spuscilam 120takze teraz sie przebudza i stajemy na jedzonko
Jedziemy jak rumuni kolana mam przy brodzie !
Dziekujemy wszystkim jak narazie podroz mija tak jak pisalyscie . Pewnie odezwe sie dopiero wieczorem z lozka bo jak babcie dorwa malego to .. Z jednego domu do drugiego ehh !
No i chcemy zrobic malemu dowod wiec fotograf urzedy itd a przez weekend nic nie zalatwimy .
No kochane milego dnia wam zycze ! Do uslyszeniaBlondik, agaton, Bąbelek, zakocona, Little Frog, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:Ja polecałam
mam ten https://www.doz.pl/apteka/p110489-Aspirator_do_nosa_elektryczny_Novama_Pingo_1_szt nigdy mnie nie zawiódł
zbiorniczek i część na górze jest zdejmowana do mycia. Ma funkcje kilkunastu melodyjek, 2 wymienne końcówki dla niemowlaków i 2 dla starszych dzieci.
Dziękuję Bąbelku! -
Szczęśliwa, szerokiej drogi! I niech babcie wybawią małego
Rewianka, do usług
Ja wczoraj odebrałam książeczke czarno-białą 'Oczami Maluszka, dziś mu pokazałam, był wpatrzony jak mohery w Rydzykaano i fundnełam mu jeszcze książkę..przepiękną książke-Miś Uszatek, Janczarskiego. Polecam
agaton, szczesliwa_mamusia21, madu, maluda, Little Frog, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:Szczęśliwa, szerokiej drogi! I niech babcie wybawią małego
Rewianka, do usług
Ja wczoraj odebrałam książeczke czarno-białą 'Oczami Maluszka, dziś mu pokazałam, był wpatrzony jak mohery w Rydzykaano i fundnełam mu jeszcze książkę..przepiękną książke-Miś Uszatek, Janczarskiego. Polecam
Nasz Maciek uwielbia od pierwszych dni te czarno białe książeczki a teraz wkręcil się w wiersze , strasznie jest zasluchany.
Szczęśliwa jedzcie bezpiecznie
szczesliwa_mamusia21, maluda, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Bąbelek, my też mamy karty z Oczami Maluszka. Ulubiona jest małpka, ciuchcia i kaczka
Ja wczoraj śpiewałam mu (razem z yt) różne dziecięce piosenki. Fajnie było
Mały poszedł spać dopiero koło 2.. 3h potem karmienie i 3h potem wstaliśmy. Dzisiaj nie wiem, będę wyprawiać cuda, żeby jak najmniej spał w dzień, bo ja nie mam siły na te wieczorne walki, które serio nerwowo wykańczają. Sutki nadal bolą po wczorajszym memlaniu tyle czasuWczoraj nie spał od 17 do 2 z krótkimi drzemkami na uśnięcie przy cycu (10 min) i w chuście (10 min)
Ja nie wiem, jak on wytrzymał tyle, bo w dzień pół dnia ostatnio przesypia. No więc dosyć tego.
Zazdroszczę wam, że tak szybko dzieciaki wam idą spać i na dodatek śpią w dzień również.
Szczęśliwa, bezpiecznej podróży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:12
szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
zakocona tez mam dzisiaj taki plan, nawet nie wiem czy pojde na spacer, bo po nim zawsze długo spi, heh
aha, moja wczoraj pierwszy raz zasneła ze smokiem, z obrazona mina, hehe..po pół godzinie go wypluła...moje cycki też wymemlane na maksa,a wieczorami to normalnie juz puste wory do memlania idealne, po tylu godzinach "wiszenia"
-
Dzień dobry!
Szczęśliwa,szerokiej drogi!!
Jaroszka.. Moj syncio też bardzo ulewa,wczoraj to już tak się wystraszylam bo po ktoryms karmieniu zwrocił cale mleko,bynajmniej tak mi się wydawało.Mąż mówi ze jestem przewrazliwiona bo przeciez przybiera Młody na wadze itd.Rozumiem.. Ale tak strasznie to wygladało..
Mam nadzieję,ze wyrosnie z tego w końcu!
Wczoraj to miał dziwny dzień..spał kak nigdy ciągiem 4 godziny!2 na dworze i 2 w domu,a wieczorem przed spaniem wypił 100 ml mleka z butli a za pol godz juz wisial na cycku ponad godzinę.. No i planowany spokojny wieczór z mężem poszedł się je...! Bo jak uwolnilam sie od głodomora to juz mi się tylko spać chciało..
Lojka,dobre wiesci! Ciesze sie,ze z córcią to nic poważnego!szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Dzieki :*. Nas od razu chyba czeka wizyta u lekarza ... Maly ma tak zaropiale oko ... Przemywam sola ale nic nie pomaga
Zakocona moj tez mial takie akcje dlatego ze pozwalalam mu tyle spac w dzien teraz spi max do 16 i odpukac zasypia 21/22 !
35km do granicy - koniec internetu
Buziaczki -
agania wrote:agatka, a może Jagna nauczyła się lepiej ssać i dlatego szybciej opróżnia pierś? Albo laktacja się u Ciebie ustabilizowała i pokarm stał się bardziej pożywny (bez siary) i dlatego Jagna je krócej, bo się najada.
Moja Oliwka robi żółte kupy, nieraz się zdarzają zgniłozielone. Ale tak jak kiedyś pisałam, dopóki nie ma dużej ilości śluzu, nie ma krwi w kupie, nie jest pienista i nie wnika całkiem w pampersa to nie ma tematu. Kolor to tylko kolor. Tak mówiła pediatra i położna.
U mnie też mała się ksztusi mlekiem, bo mam tryskające mleko. Mała teraz siedzi do maxs 1h na cycu i szybciej się najada. Ja mam dziecko anioła, śpi całą noc. Jak pójdzie spać o 22 to śpi do 5 rano.
Dzięki agania za informację, bo moja również robi zielone kupki ze śluzem. Na razie odstawiłam mleko i tylko pojawia się zielona draska raz dziennie. Kupa zielona nie śmierdzi, czasem te żółte to owszem. W sobotę typowo zieloną kupe zrobiła, wczoraj draskę zieloną i dzisiaj zieloną draskę.
Dziewczyny Wy stosujecie jakąś diete dla matek karmiących, czy jecie wszystko?
Te kupy zielone naprawdę mnie martwią. Nie jem nic zielonego, jedynie pije kawe rozpuszczalną, ale draska dzisiaj była. Typowo ciemny zielony kolor. Jadłam tylko bułkę z masłem i miodem, piłam herbate. A pokarm jest wytwarzany z dwóch dni, czy to mit?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:35