Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa to witaj w klubie / Moj wczoraj dostal jakies krople do oka i mam masowac ,bo moze to byc zatkany kanalik . Nie zwlekaj i idz do lekarza .
Moj synek wazy 4,600 i ma juz uwaga 57 cm . Chyba przy porodzie zle go zmierzymi , bo to chyba niemozliwe ,ze urosl 9cm przez poltora miesiaca
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:szczesliwa to witaj w klubie / Moj wczoraj dostal jakies krople do oka i mam masowac ,bo moze to byc zatkany kanalik . Nie zwlekaj i idz do lekarza .
Moj synek wazy 4,600 i ma juz uwaga 57 cm . Chyba przy porodzie zle go zmierzymi , bo to chyba niemozliwe ,ze urosl 9cm przez poltora miesiacaza tydzień mojego Dziubenka zmierzę, ale po ubrankach widac ze tez sporo urosl
-
Hej,
Dziekuje Rewiance za link do smoczka! A pozostałym dziewczynom za odpowiedzi w sprawie ulewania :*
Wczoraj obrzygal mi całe plecy aż po majtki...a dzisiaj tylko raz ulał...oby to minęło.
Aha po Zakoconej i Polkosi uwadze juz drugi dzien jestem bez laktatora, przystawia, go cześciej do cyca to wtedy mniej leci no i jakoś dajemy radę :)mam nadzieje, ze juz mi tak zostanie
Laski, ale sie stresuje szczepieniami .....ehhh
Zakocona, ale ten Twoj Tadzio to śmieszek słodki
Lojka będziesz sie jeszcze konsultowała w sprawie córki i jej omdleniem z innym lekarzem czy jedna teoria z blednikiem Ci wystarczy?polkosia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, ja też mam mega stresa w związku że szczepieniami. Nam neurolog kazał szczepić tymi skojarzonymi, weźmiemy 5w1, ale oszaleje ze stresu. Póki co nam się przesunęło, bo najpierw Ignaś musi mieć USG przezciemiączkowe. Jeśli uda nam się zrobić 12.12 to będzie szczepiony 15.12. Dzięki temu będzie to 10 tydzień zamiast 6. Zawsze to ciut później...
[/url]
[/url]
-
Poszlismy z napięciem, bo tak stwierdziła pediatra. Neurolog powiedział, że napięcia nie ma, ale że względu na wysoką bilirubinę (15,2) mamy szczepić tymi skojarzonymi. A co do wieku szczepienia to na zachodzie nie szczepi się tak wcześnie, dopiero po 3 m-cu. Dlatego cieszę się, że trochę nam się przyciągnęło. Ale stresa mam! Zakocona, trzymam kciuki za Wasze szczepienie!! A, i ją chciałam na NFZ, a wyszło jak zawsze
[/url]
[/url]
-
jaroszka narazie sie wstrzymam z konsultowaniem tego omdlenia. Czytalam troche o tym i jesli u dzieci nie wystepuja inne objawy to nie ma sie czym martwic . Ale juz zapowiedzialam lekarzowi ,ze jesli jeszcze raz to sie powtorzy to robimy corce wszystkie badania .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Malgo, zielona kupa jest też przy żółtaczce. Może ma podwyższony poziom bilirubiny? Nie mieliście może żółtaczki fizjologicznej?
Dziewczyny, malowanie skończyłam o 2, a dzisiaj jeszcze poprawiałam, ale jaki efekt
U nas dzisiaj na odwrót niż wczoraj. Tysia śpi prawie cały dzień. Nie wiem o co chodzi...
My szczepimy 5w1, ale boję się jak cholera...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My walczymy obecnie. Tadek miał drzemkę o tej porze i jest hardkor bo mu nie chce pozwolić żeby zobaczyć czy usnie normalnie q końcu dzisiaj. Wiec od godziny jest mega wycie na przemian z byciem na rękach (kręgosłup odpada juz). Spał dziś w różnych kombinacjach czasowych 3h w ciągu dnia.
-
Malgo miód jest produktem silnie alergizującym. Może to to?
Co do ulewań to staram się karmić Majkę tak, by głowa była wyżej niż biodra. Dodatkowo pod nogi od strony głowy w jej łóżeczku mąż włożył grube książki. Tak nam doradziła lekarka.
Od tego czasu ulewa sporadycznie.
-
Co do szczepień to my juz zaliczylismy w zeszłym tygodniu.Robilismy te na nfz-w naszej przychodni jest tak,ze 2 kłucia robią jednego dnia a trzecie nastepnego lub po tygodniu.No wiec na te 2 poszłam odważnie z Tymciem a On tak płakał..az sie zataił!Mnie z nerwów glowa zaczęła bolec,upociłam się tam przy Nim,traumy dostalam i na 3 doszczepienie poszedł juz mój A.Synek co? Zakwilił tylko i spokój!Jednak mąż sie na cos przydaje w zyciu
Na szczęście goraczki ani zadnych dziwnych oznak nie było.Tak przezylismy pierwsze szczepienie
-
Hej,lekarka mi ostatnio powiedziała,żeby przyjść na szczepienie w czwartek,ale ja chce to przesuną jak najpóźniej,najlepiej wlasnie do tych 3 m-cy. Zobaczymy:) kurde,Hela dzisiaj po kąpieli o 18 zasnęła,ciekawe jaka będzie noc;)
Polkosia,jestes szalona hehe:)super,ze efekt jest:)
polkosia lubi tę wiadomość
-
Zakocona ale Tadek daje czadu, oby szybko usnal !
Jestesmy juz w lozku wspaniale !
Trafila nam sie ciocia zlota rada ... Ale sytuacja z nia opanowana uff!
Poza tym mam nadzieje ze bedzie ok
Ogladamy Kevina i lulamy
Lojka to koniecNie ovserwuj corcie :*
Kurde musze sie zorientowac jak to jest u mnie bo chce zaszczepic na pneumo o memingokoki ale nie wiem jak z thm w de jak nie to szczepie tu.
Buziaki :*