Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój Oskar też ulewa i to wielkie ilości czasem
W dzień odbijam zawsze go ale w nocy mogę się przyznać że nie bo tak jak u którejś z was jest , obudzi się zaraz potem znów i znów usypianie a bez cycka ani rusz
A co do szarpania się małego prY jedzeniu to zauważyłam że dość często szarpie sutka jak nic nie leci z niego już .
Muszę też w nocy go odbijać , mam nadzieję że przejdzie mu to ulewanie.
Agaton OOo super , dzięki za wiadomość
Spróbuje z tym mlekiem moimbo wietrze mieszkanko , nawet opatulam małego bardzo ciepło i klade w pokoju jak się woetrzy a on śpi wtedy jak nie wiem
służy mu spanie przy takim otwartym oknie
Lojka no Ja to samo ! Ile razy plakalam że śmiechu a smieszy mnie tak samo zawsze haha a jeszcze ten w kołach jest identyko jak mój wujek tylko szczuplejszy i ma loki to wgle padam na ziemie i pozdrawiam hahah .
A co do Cory to żadne omdlenia nie są normalne ! Nie pozwol lekarzowi tego zlekceważyc , dziwne że jak w coś się uderzy albo ktoś ją to mdlejeoby to nic złego
agaton lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Moja Oliwka raz zrobiła kupę, w której widać było biało-przezroczysty śluz, który się ciągnął.
No właśnie jak to jest z tym śluzem?
Bo jak się złoży pieluszkę, to czy ta kupa się ciągnie? Bo ja myślałam, że to jest włąsnie słuz, ale moze się myle.
U nas te gluty ciągnące mają zawsze kolor kupy, nigdy nie są białe ani przezroczyste
-
Nasz już się śmieje na całego. I to już umyślnie a nie sam do siebie
Wczorajsza fotka z sesji minkowej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c2aa285345d.jpg
A tak główkę trzyma ♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f61fe21c7da9.jpg
Ja tam się kupą nie przejmuję. Raz jest rzadsza, raz więcej kawałków mleka ma, raz musztardowa, raz zielonkawa. Ważne, że robi i nie boli go brzuch.lojkalojka, madu, Little Frog, Katarzyna87, agaton, WiedźmaMaKota, Lexie, paula1, ZakręconaOna, ~Rewianka~, Bąbelek, maluda lubią tę wiadomość
-
A ja w nocy koszmar przeżyłam, małej się nie odbiło, nie chciałam jej rozbudzać i położyłam ją spać, po jakimś czasie obudziła mnie odgłos rzygania. Nie wyrzygała dużo ale jednak, dobrze, że z odgłosem bo tak to nie chcę myśleć co by się stało. Teraz będe ją tak długo trzymać aż odbije.Robimy drugiego Dziedzica
-
Na szczescie Dorianek nie ulewa, rzadko kiedy odbija, w nocy nakarmie go i klade do spania bez odbijania. Zapomnialam sie pochwalic, maly wczoraj pierwszy raz sie obrocil i to az 4 razy
Ale mamy problem z kupka, albo jest raz dziennie albo co drugi dzien, biedaczek sie meczy dzis bo nic nie bylo tylko masa bakow -
aagatkaa1984 wrote:Probiotyk daje.
No właśnie jak to jest z tym śluzem?
Bo jak się złoży pieluszkę, to czy ta kupa się ciągnie? Bo ja myślałam, że to jest włąsnie słuz, ale moze się myle.
U nas te gluty ciągnące mają zawsze kolor kupy, nigdy nie są białe ani przezroczyste
U nas raz ewidentnie było widać kawałek śluzu, który się oddzielał od kupy. A normalnie to mamy kupy ciągnące się i wszystko ma jednolity kolor, jak się złoży pieluszkę to takie niteczki ciągnące - i to jest normalna kupa. -
Zakocona Tadek wymiata !
Lojka oby lekarz zbadal coreczke i znalazl przyczyne!
Kochane moje ostatnibraz do was pisze z DE ! Jestesmy zapakowani po sam dach o 2 wyjezdzamy (jesli malybsiebakurat tak obudzi-wszystko od niego zalezy) szybkie ubieranie butla i jedziemy. Oby ta podroz minela nam bezproblemowo i bezpiecznie. Do uslyszenia z Polski !
BuuuuuziakiZakręconaOna, PauLLa, agania, maluda lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Pytanie do dziewczyn, których dzieci wisiały na piersi dużo i nagle przestały.
Moja mała jeszcze tydzień temu potrafiła wisieć na piersi od godziny do 2h, a teraz nagle najada się w max 30 minut, czasem w 10 i kurcze nie wiem, czy coś jej jest, czy to się wszystko stabilizuje. Piersi opróżnia.
Martwie się, bo jak Wam wcześniej mówiłam, źle łapie pierś i cmoka i boje się czy efektywnie opróżnia pierś.
Mam też pytanie, czy wasze dzieci na kp robią żółte kupy? Bo moja robi taką jasno zieloną, co też mnie martwi;/ -
Szczęśliwa - bezpiecznej podróży
Daj nam znać z PL ,ze dojechalas szczesliwie i jak mały zniósł podróż
Byłam u lekarza i stwierdził,ze córka ma tzw.omdlenie związane z blednikiem czy cos takiego . Nie wiem jak wam to przetłumaczyć z francuskiego.Ponoć to nic groźnego i często się zdarza u dzieci .
A Leon ma kontynuować leki ba plesnuawki i dostał krople do oczka ,bo od tygodnia mu ropieje.
Tak cgwalilam małego rano ,ze od 15 ryczal bez przerwy.Jestem umeczona i IDE spać.
Dobrej nocki życzę!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
~Rewianka~ wrote:Dziewczyny, jakiś czas temu któraś z Was polecała elektroniczny aspirator do noska. Możecie jeszcze raz podesłać ten link, bo nie mogę znaleźć
Zaczyna się sezon na katar, a mnie ta gruszka i frida przerażają, więc wolę to mieć w pogotowiu
mam ten https://www.doz.pl/apteka/p110489-Aspirator_do_nosa_elektryczny_Novama_Pingo_1_szt nigdy mnie nie zawiódł
zbiorniczek i część na górze jest zdejmowana do mycia. Ma funkcje kilkunastu melodyjek, 2 wymienne końcówki dla niemowlaków i 2 dla starszych dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 01:01
~Rewianka~ lubi tę wiadomość